Ceurstemont J

Contactgegevens Ceurstemont J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ceurstemont J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ceurstemont J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Breutheide 15; 2890; Sint-Amands (Lippelo), België

Telefoon (phone): 052 33 22 56 (+32-052 33 22 56) 052 33 22 56 (+32-052 33 22 56)

Fax (fax): 052 33 72 56 (+32-052 33 72 56) 052 33 72 56 (+32-052 33 72 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ceurstemont J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ceurstemont J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ceurstemont J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ceurstemont J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ceurstemont J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ceurstemont J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ceurstemont J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ceurstemont J
Products information Ceurstemont J

BTW identificatienummer (tax): BE07348175048
Ondernemingsnummer: 6084472656
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 613,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Ceurstemont J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ceurstemont J
(Get full report from official database of BE for Ceurstemont J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ceurstemont J
Addition kinds of activities for Ceurstemont J

36259903. Beheerschakeling apparaten, magneet en vaste toestand | Control circuit devices, magnet and solid state
38220402. Hydronische grenscontrole | Hydronic limit control
59990700. Motor- en motoruitrusting en benodigdheden | Engine and motor equipment and supplies
70110101. Motel, franchise | Motel, franchised
95320403. Stedelijke en gemeenschap ontwikkeling, provincie overheid | Urban and community development, county government
96419903. Commodity exchange authority | Commodity exchange authority

Werken bij Ceurstemont J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ceurstemont J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ceurstemont J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ceurstemont J. Looking for open vacancies in other companies

 • Bulkoperator (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

 • DRINGEND ! Inpakmedewerkers Chocolade - 2pl - Lokeren- mooie verloning! (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chocoladebedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar inpakmedewerkers om het drukke seizoen op te vangen. Je staat in voor de inpak en zorgt dat de werking vlot verloopt. Je verandert regelmatig van werkpost zodat er voldoende afwisseling is.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Waregem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst! Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kessel-Lo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Student(e) voor Bongo winkel Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

  Type: Studentenjob

  Wie zoeken we? Voor onze winkel in Hasselt zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) (m/v), die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden en zich voor langere termijn wenst te engageren. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

 • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

 • Elektricien (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: ESS

  Type: Vaste Job

  Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

 • Seksuoloog (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

 • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Harvey Nash - System Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jobomschrijving   Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een System Engineer. Het team is verantwoordelijk voor onderhoud, migraties en standaardisatie van de applicaties. Dit omhelst het opzetten van nieuwe (virtuele) servers in de datcenters, het installeren en configureren van de applicatie software(s) en de systeem software(s) op de servers. Dit in een internationale context met een zeer nauwe samenwerking met ICT teams, infrastructuur teams, externe software leveranciers en met andere collega's van Application Hosting België.     What you'll do Binnen deze team ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de migratie, standaardisatie en het beheer. Hierin ben je voortdurend op zoek naar structurele oplossingen en verbeteringen om performantie, stabiliteit en constante beschikbaarheid van de systemen te garanderen. Daarnaast ben je ben je bereid om mee vorm te geven aan de implementatie van bijhorende processen (release-, request-, incident-, support- en business continuity process, ...). Je bent vanzelfsprekend ook bereid dit toe te passen in deze specifieke context. Je werkt samen met je collega's in een team aan deze uitdagende en ambitieuze opzetten; je zorgt voor de nodige realisaties in overeenstemming met de afgesproken timings. Je staat open voor werk en buiten de gangbarekantooruren en je bent bovendien bereid om (op termijn) in een beurtrol voor permanentie te stappen wanneer de nood zich aandient. Je kan je flexibel organiseren en sluit een occasionele verplaatsing niet uit. Het team werkt volgens de GEO principes Dit betekent concreet dat er twee dagen in de week een teamdag is en dat op de andere werkdagen de medewerker op zijn eigen standplaats werkt (Gent, Mechelen, Brussel, ...) of aan telewerken doet.   Profiel Interesse voor de veelzijdigheid van open systemen. Je kan vlot dossiers analyseren en tot een uitwerking brengen. Je bent een teamplayer die ook zelfstandig kan werken en doelen kan realiseren. Je bent bereid om mee te draaien in weekendwerk en eventueel op termijn in een beurtrol voor permanentie. Je bent bereid om (op korte tijd) de nodige flexibiliteit aan de dag te leggen om deze ambitieuze opdracht tot een goed einde te brengen.   Required Skills  Je hebt bij voorkeur kennis van meerdere van onderstaande technologie-domeinen: TWS/UAC Hyper-V, VMware, BladeLogic, NetBackup System Center Suite (SCOM, COR, SCCM, SCSM) Windows 2012, Linux, RedHat 6/7 WebSphere, WebSEAL, Apache, Tomcat Connect: Direct en UDM Oracle/SQL/MySQL ELK (ElasticSearch/Logtash/Kibana) Atlassian Products F5 LTM Ansible, GIT, RH Satellite Goede kennis van het Nederlands en het Engels.   We care about your privacy. Learn how we collect and use your information: www.harveynash.be/privacypolicy.

 • Ontbijthulp en kamerpersoneel (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: COMBERGH

  Type: Flexijob

  Je zorgt ervoor dat onze gasten opgewekt opstaan en met een goed gevoel aan hun dag kunnen beginnen. Verder zorg je er ook voor dat de gasten s'avonds tevreden in een propere kamer terechtkomen. Je bereidt het ontbijt voor, serveert het ontbijt aan de gasten en zorgt dat de ontbijtruimte proper is. Nadien zorg je dat de kamers van de gasten proper zijn.

Zoek naar antwoorden van Ceurstemont J in sociale netwerken
Look for responds of Ceurstemont J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ceurstemont J. Laat een reactie achter voor Ceurstemont J. Ceurstemont J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ceurstemont J. Leave a respond for Ceurstemont J. Ceurstemont J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ceurstemont J op de google maps. Adres en contacten Ceurstemont J
Location of Ceurstemont J on the google maps. Address and contacts of Ceurstemont J

Andere gerelateerde bedrijven als come Ceurstemont J Ceurstemont J: Sportcomplex Scherpenstein | HUBERT BRAL | Topotop NV | Geenens Dominique | MAUROY-EECKHOUT

Other related companies as Ceurstemont J: Sportcomplex Scherpenstein | HUBERT BRAL | Topotop NV | Geenens Dominique | MAUROY-EECKHOUT

Ceurstemont J is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ceurstemont J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07348175048. Het bedrijf Ceurstemont J bevindt zich op het adres: Breutheide 15; 2890; Sint-Amands (Lippelo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 613,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Ceurstemont J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ceurstemont J is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ceurstemont J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ceurstemont J, openstaande posities, locatie van Ceurstemont J op de kaart.

Ceurstemont J is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ceurstemont J, company assigned to the tax number BE07348175048. The company Ceurstemont J is located at the address: Breutheide 15; 2890; Sint-Amands (Lippelo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 613,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Ceurstemont J were not found.
The main activity of Ceurstemont J is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ceurstemont J is not available. You also can look at reviews of Ceurstemont J, open positions, location of Ceurstemont J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ceurstemont J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ceurstemont J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ceurstemont J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ceurstemont J, employees, financial statistics.