Briffeuil R & Fils

Contactgegevens Briffeuil R & Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Briffeuil R & Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

Briffeuil R & Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route du Grand Peuplier; 7110; La Louvière (Strépy-Bracquegnies), België

Telefoon (phone): 064 67 59 50 (+32-064 67 59 50) 064 67 59 50 (+32-064 67 59 50)

Fax (fax): 064 67 59 54 (+32-064 67 59 54) 064 67 59 54 (+32-064 67 59 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Briffeuil R & Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Briffeuil R & Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Briffeuil R & Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Briffeuil R & Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Briffeuil R & Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Briffeuil R & Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Briffeuil R & Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Briffeuil R & Fils
Products information Briffeuil R & Fils

BTW identificatienummer (tax): BE07591796875
Ondernemingsnummer: 7979339599
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Briffeuil R & Fils zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Briffeuil R & Fils
(Get full report from official database of BE for Briffeuil R & Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor Briffeuil R & Fils
Addition kinds of activities for Briffeuil R & Fils

283404. Drugs die op het ademhalingsstelsel optreden | Drugs acting on the respiratory system
381205. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment
23719901. Bontafwerkers en linnen voor de bontwarenhandel | Fur finishers and liners for the fur goods trade
28340405. Siroop, farmaceutisch | Syrups, pharmaceutical
30899909. Vloerbekleding, kunststof | Floor coverings, plastics
35320105. Boren, kern | Drills, core
35640103. Blower filter units (oven blowers) | Blower filter units (furnace blowers)
38430111. Tandheelkundige instrumenten, nec | Dental tools, nec

Werken bij Briffeuil R & Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Briffeuil R & Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Briffeuil R & Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Briffeuil R & Fils. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR D (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een buschauffeur voor onze klant regio Roeselare! Jouw taak: > Je rijdt met de bussen tot aan de klant en autokeuring. > Je kan ingezet worden om bussen op te halen voor herstelling en terug te brengen naar de klant.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Destelbergen .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op dinsdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdag en zaterdagen (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdagen en zaterdagen. Mag ook een student zijn die iedere vrijdag en zaterdag beschikbaar is. Je bedient de klanten, je versnijdt hun vleeswaren volgens de wensen van de klant en je bent altijd zeer vriendelijk.

  • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Confectiemedewerkers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de productie van zonwering zijn wij op zoek naar machineoperatoren. Na een opleiding van 1 jaar, waar je alles leert van de snijbewerkingen, lasbewerkingen, tot en met eindcontrole, krijg je je post toegewezen. We zoeken dus mensen die heel goed met de handen kunnen werken maar tevens ook metrisch en ruimtelijk kunnen denken. Je zal de “stiel” in het bedrijf zelf leren, zodat je na de opleiding zelfstandig van A tot Z een doek kan confectioneren.

  • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van Briffeuil R & Fils in sociale netwerken
Look for responds of Briffeuil R & Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor Briffeuil R & Fils. Laat een reactie achter voor Briffeuil R & Fils. Briffeuil R & Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Briffeuil R & Fils. Leave a respond for Briffeuil R & Fils. Briffeuil R & Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Briffeuil R & Fils op de google maps. Adres en contacten Briffeuil R & Fils
Location of Briffeuil R & Fils on the google maps. Address and contacts of Briffeuil R & Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come Briffeuil R & Fils Briffeuil R & Fils: Arte (Coiffure) | Everaert Philippe | SCHAETSAERT | GENELABS DIAGNOSTICS | Segers J

Other related companies as Briffeuil R & Fils: Arte (Coiffure) | Everaert Philippe | SCHAETSAERT | GENELABS DIAGNOSTICS | Segers J

Briffeuil R & Fils is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Briffeuil R & Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07591796875. Het bedrijf Briffeuil R & Fils bevindt zich op het adres: Route du Grand Peuplier; 7110; La Louvière (Strépy-Bracquegnies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Briffeuil R & Fils zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Briffeuil R & Fils is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Briffeuil R & Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Briffeuil R & Fils, openstaande posities, locatie van Briffeuil R & Fils op de kaart.

Briffeuil R & Fils is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Briffeuil R & Fils, company assigned to the tax number BE07591796875. The company Briffeuil R & Fils is located at the address: Route du Grand Peuplier; 7110; La Louvière (Strépy-Bracquegnies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Briffeuil R & Fils were not found.
The main activity of Briffeuil R & Fils is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Briffeuil R & Fils is not available. You also can look at reviews of Briffeuil R & Fils, open positions, location of Briffeuil R & Fils on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Briffeuil R & Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Briffeuil R & Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Briffeuil R & Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Briffeuil R & Fils, employees, financial statistics.