Belgavottes

Contactgegevens Belgavottes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgavottes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgavottes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dok-Noord 13C; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 234 05 03 (+32-09 234 05 03) 09 234 05 03 (+32-09 234 05 03)

Fax (fax): 09 234 05 23 (+32-09 234 05 23) 09 234 05 23 (+32-09 234 05 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgavottes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgavottes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgavottes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgavottes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgavottes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgavottes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgavottes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgavottes
Products information Belgavottes

BTW identificatienummer (tax): BE04596649169
Ondernemingsnummer: 3383483886
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Belgavottes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgavottes
(Get full report from official database of BE for Belgavottes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgavottes
Addition kinds of activities for Belgavottes

025300. Kalkoenen en Kalkoen eieren | Turkeys and turkey eggs
07419900. Veterinaire diensten voor vee, nec | Veterinary services for livestock, nec
35719902. Mainframe computers | Mainframe computers
37280210. Roto-bladen voor helikopters | Roto-blades for helicopters
47890103. Log laden en lossen | Log loading and unloading
93110102. Belastingbeoordelaars 'kantoor | Property tax assessors' office

Werken bij Belgavottes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgavottes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgavottes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgavottes. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent procesoperator 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert diverse opdrachten uit ter assistentie van de procesoperator (die de productie volledig aanstuurt) om goede productieresultaten te behalen. Je gevarieerd takenpakket bestaat uit: -Het uitgieten van premixen in de juiste silo's. -Het nemen van stalen en deze analyseren via het snelanalyse toestel. -De rondgang in de fabriek aan de hand van een checklist. -Het meewerken aan preventie en veiligheid op het werk.

  • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

  • Monteur zonnepanelen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur van zonnepanelen hebt u reeds ervaring als dakwerker of in het plaatsen van zonnepanelen, dit zowel voor hellende en platte daken.

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

  • Sales Support Medewerkers (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een netwerkmarketingbedrijf dat dagelijks 1000 consultants op de baan stuurt, zijn we op zoek naar support medewerker om de opvang van inkomende commerciële, logistieke en technische (aan)vragen op te vangen. Je staat in contact met klanten, verkopers en partners waarbij je de contracten opvolgt, de eventuele problemen hieromtrent dispatched en vragen beantwoordt, commercieel of technisch.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een korte introductie zal je enerzijds instaan voor de administratieve follow-up (procedures, wetgeving, klantencommunicatie) en anderzijds voor de praktische aansturing op de werkvloer (instructies, opleiding, kwaliteitscontrole). Daarnaast zal je instaan voor de begeleiding van audits door de overheid en de klanten. Tevens fungeer je als woordvoerder voor het bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de familiale directie.

  • CHAUFFEUR DISTRIBUTIE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEG TANKING

    Type: Vaste Job

    Afwisselend werk : ritten meestal binnen België. In het bezit zijn van rijbewijs CE en vakbekwaamheid code 95

  • Mature onderhoudstechnieker HVAC (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Volgens een vooropgestelde planning doe je het onderhoud van verschillende HVAC toestellen: warmtepompen, airconditioning, ventilatie, sanitair, .. Je werkt volledig autonoom en bent in staat om tijdig te zien wanneer een toestel aan vervanging toe is. Door je klantgerichtheid ben je het visitekaartje van de firma en lever je proper werk af.

Zoek naar antwoorden van Belgavottes in sociale netwerken
Look for responds of Belgavottes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgavottes. Laat een reactie achter voor Belgavottes. Belgavottes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgavottes. Leave a respond for Belgavottes. Belgavottes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgavottes op de google maps. Adres en contacten Belgavottes
Location of Belgavottes on the google maps. Address and contacts of Belgavottes

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgavottes Belgavottes: DANIELLE LOXHAY | COIFFURE MARIE-PAULE | Coolens Juwelen NV | LEENKNECHT | MOREAU E.G.B.M.

Other related companies as Belgavottes: DANIELLE LOXHAY | COIFFURE MARIE-PAULE | Coolens Juwelen NV | LEENKNECHT | MOREAU E.G.B.M.

Belgavottes is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgavottes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04596649169. Het bedrijf Belgavottes bevindt zich op het adres: Dok-Noord 13C; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 667,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Belgavottes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belgavottes is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgavottes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgavottes, openstaande posities, locatie van Belgavottes op de kaart.

Belgavottes is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belgavottes, company assigned to the tax number BE04596649169. The company Belgavottes is located at the address: Dok-Noord 13C; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 667,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Belgavottes were not found.
The main activity of Belgavottes is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgavottes is not available. You also can look at reviews of Belgavottes, open positions, location of Belgavottes on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgavottes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgavottes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgavottes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgavottes, employees, financial statistics.