BEAULIEU WIELSBEKE NV

Contactgegevens BEAULIEU WIELSBEKE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEAULIEU WIELSBEKE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEAULIEU WIELSBEKE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijksweg 442; 8710; Wielsbeke, België

Telefoon (phone): 056 67 66 11; 056 67 68 20; 056 67 68 96; 056 67 68 97 (+32-056 67 66 11; 056 67 68 20; 056 67 68 96; 056 67 68 97) 056 67 66 11; 056 67 68 20; 056 67 68 96; 056 67 68 97 (+32-056 67 66 11; 056 67 68 20; 056 67 68 96; 056 67 68 97)

Fax (fax): 056 67 68 97; 056 67 68 96 (+32-056 67 68 97; 056 67 68 96) 056 67 68 97; 056 67 68 96 (+32-056 67 68 97; 056 67 68 96)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEAULIEU WIELSBEKE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEAULIEU WIELSBEKE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEAULIEU WIELSBEKE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEAULIEU WIELSBEKE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEAULIEU WIELSBEKE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEAULIEU WIELSBEKE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEAULIEU WIELSBEKE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEAULIEU WIELSBEKE NV
Products information BEAULIEU WIELSBEKE NV

BTW identificatienummer (tax): BE04398895263
Ondernemingsnummer: 2535339355
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 869,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Rugs & carpets - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEAULIEU WIELSBEKE NV
(Get full report from official database of BE for BEAULIEU WIELSBEKE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEAULIEU WIELSBEKE NV
Addition kinds of activities for BEAULIEU WIELSBEKE NV

229802. Twine, koord en koord | Twine, cord and cordage
267909. Kartonproducten, uitgezonderd sterven | Cardboard products, except die-cut
20910334. Zalm: verpakt in blikjes, potten, enz. | Salmon: packaged in cans, jars, etc.
24480302. Skids, hout en metaal combinatie | Skids, wood and metal combination
27310200. Boeken, uitgeverij en drukwerk | Books, publishing and printing
30890609. Spuitgieten van kunststoffen | Injection molding of plastics
34460302. Vlaggen, metaal | Flagpoles, metal

Werken bij BEAULIEU WIELSBEKE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEAULIEU WIELSBEKE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEAULIEU WIELSBEKE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEAULIEU WIELSBEKE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren pijpfitter - regio Antwerpen M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten in de haven van Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Heftruckchauffeur - ATTEST (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ASAP SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen alsook het stockeren in het magazijn. Verder ben je ook bereid om als handlanger ingezet te worden.

  • Klantendienstmedewerker NL (zonder ervaring) tijdelijke opdracht, flexibel inplanbaar regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Als student dien je 3x/week beschikbaar te zijn om te werken en je flexibel op te kunnen stellen volgens de gevraagde uren.Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Je zal iedere week worden ingepland tussen de 20-38uur je weet dit steeds op voorhand.

  • Magazijnmedewerker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Operator CNC schaafbank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die gekend staar voor zijn kwaliteitsvolle producten op vlak van buitenbeleving waar er zwembaden, tuinhuizen, poorten, enzovoort  worden geproduceerd. Jouw taken? Opstarten van de schaafmachine (vierzijdig) Bedienen van de machine Aan de had van de orders, stel je de machine in Scannen van orders Kwaliteit controleren Nakijken of machine goed loopt Uren? Je werkt in 2 ploegen. Vroege ploeg: 5u - 13u / Late ploeg: 13u - 21u

  • Dakwerker platte daken (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een toonaangevend bouwbedrijf te Herentals. Ze zoeken een gemotiveerde medewerker voor onderhoud en herstelling van platte daken, voornamelijk voor appartementen en industriële gebouwen. Je werkt in een team van 2 of 3 mensen, waarbij je evenwel zelfstandig aan de slag zal gaan. Ervaring als dakwerker is niet nodig, je krijgt een opleiding tijdens je werk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

    Regio: PEIZEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lebbeke/Buggenhout (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

  • JOBSTUDENTEN/WINKELMEDEWERKERS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT

    Type: Studentenjob

    Je werkt als winkelmedewerker in de Panos Langemunt Gent en staat in voor het bedienen van klanten en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel.

  • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

  • Loopbaancoach (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TALENT'

    Type: Zelfstandige activiteit

    id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

Zoek naar antwoorden van BEAULIEU WIELSBEKE NV in sociale netwerken
Look for responds of BEAULIEU WIELSBEKE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEAULIEU WIELSBEKE NV. Laat een reactie achter voor BEAULIEU WIELSBEKE NV. BEAULIEU WIELSBEKE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEAULIEU WIELSBEKE NV. Leave a respond for BEAULIEU WIELSBEKE NV. BEAULIEU WIELSBEKE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEAULIEU WIELSBEKE NV op de google maps. Adres en contacten BEAULIEU WIELSBEKE NV
Location of BEAULIEU WIELSBEKE NV on the google maps. Address and contacts of BEAULIEU WIELSBEKE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BEAULIEU WIELSBEKE NV BEAULIEU WIELSBEKE NV: WAREGEMSE FIDUCIAIRE | Clé de Vie (La) | De Elektrokrant | Bergerie de Bellefontaine | T.C. PARKHEIDE

Other related companies as BEAULIEU WIELSBEKE NV: WAREGEMSE FIDUCIAIRE | Clé de Vie (La) | De Elektrokrant | Bergerie de Bellefontaine | T.C. PARKHEIDE

BEAULIEU WIELSBEKE NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEAULIEU WIELSBEKE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04398895263. Het bedrijf BEAULIEU WIELSBEKE NV bevindt zich op het adres: Rijksweg 442; 8710; Wielsbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 869,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Rugs & carpets - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van BEAULIEU WIELSBEKE NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEAULIEU WIELSBEKE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEAULIEU WIELSBEKE NV, openstaande posities, locatie van BEAULIEU WIELSBEKE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BEAULIEU WIELSBEKE NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEAULIEU WIELSBEKE NV, company assigned to the tax number BE04398895263. The company BEAULIEU WIELSBEKE NV is located at the address: Rijksweg 442; 8710; Wielsbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 869,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Rugs & carpets - Mfg. & Whol..
The main activity of BEAULIEU WIELSBEKE NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BEAULIEU WIELSBEKE NV is not available. You also can look at reviews of BEAULIEU WIELSBEKE NV, open positions, location of BEAULIEU WIELSBEKE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEAULIEU WIELSBEKE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEAULIEU WIELSBEKE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEAULIEU WIELSBEKE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEAULIEU WIELSBEKE NV, employees, financial statistics.