Ava Papierwaren

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Ava Papierwaren

Contactgegevens Ava Papierwaren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ava Papierwaren: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ava Papierwaren

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai des Charbonnages 80-82; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 411 62 25 (+32-02 411 62 25) 02 411 62 25 (+32-02 411 62 25)

Fax (fax): 02 410 58 11 (+32-02 410 58 11) 02 410 58 11 (+32-02 410 58 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ava Papierwaren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ava Papierwaren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ava Papierwaren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ava Papierwaren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ava Papierwaren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ava Papierwaren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ava Papierwaren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ava Papierwaren
Products information Ava Papierwaren

BTW identificatienummer (tax): BE06227020263
Ondernemingsnummer: 7175964355
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 431,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Stationery

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ava Papierwaren
(Get full report from official database of BE for Ava Papierwaren)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ava Papierwaren
Addition kinds of activities for Ava Papierwaren

249905. Cork- en kurkproducten | Cork and cork products
391501. Juweliersbevindingen en materialen | Jewelers' findings and materials
07210407. Besproeiingssysteem operatie, geen water | Irrigation system operation, not providing water
22110209. Pajama controles, textiel | Pajama checks, textile
25179905. Televisie kasten, hout | Television cabinets, wood
31990302. Belting voor machines: massief, gedraaid, plat, enz .: leer | Belting for machinery: solid, twisted, flat, etc.: leather
79991127. Fysieke fitness instructie | Physical fitness instruction

Werken bij Ava Papierwaren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ava Papierwaren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ava Papierwaren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ava Papierwaren. Looking for open vacancies in other companies

  • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

  • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO AFFLIGEM (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij verschillende gezinnen te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor enkele gastgezinnen te Geel kan runnen. Dit voor 8 uren per week per gezin. te presteren dagen en uren overeen te komen. de gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • online platform expert (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Samen met de online & CRM manager vertaal je de online strategie en de online roadmap van het Havenbedrijf Antwerpen naar een plan van aanpak voor IT. Je spreekt de taal van de business en vertaalt deze naar development. Bij dit alles zet je de gebruiker centraal en vertrek je vanuit zijn/haar noden en wensen. Je ontwikkelt en optimaliseert verschillende platformen (van websites, applicaties, analysetools…). Je behoudt het overzicht over deze platformen en daarnaast waak je erover dat ze voldoen aan de nieuwste, relevante updates en technologieën. Je vertrekt hierbij vanuit de vaststellingen via verschillende analysetools en zet deze om in pro-actieve adviezen voor de collega’s binnen het communicatie en marketing team en daarbuiten. Je houdt hierbij steeds rekening met de jou toegekende middelen en je rapporteert aan de online manager. In je rol van online platform expert: - Je maakt business analyses voor verschillende online projecten gaande van websites tot applicaties, tot direct mailing platformen of monitoring tools enz... Je benoemt in deze analyses de functionaliteiten die je vervolgens uitschrijft in high level use cases - Je vormt de schakel met de IT-afdeling met wie je nauw samenwerkt om development op te volgen en testings te begeleiden - Je zorgt ervoor dat de user experience binnen de platformen gerespecteerd en gevolgd wordt, vertrekkende vanuit de online strategie en de daaruit afgeleide customer journeys - Je weet wat een goed webdesign inhoudt zowel naar user interfaces toe als naar heldere en moderne webpagina’s - Je beheerst Google Analytics en je zet dashboards op voor je collega’s binnen het online & CRM team en daarbuiten. Je kan de dashboards omzetten naar relevante adviezen zoals quick wins maar ook lange termijn ingrepen - Je begrijpt CMS-systemen en -platformen, kennis over marketing automation tools is een plus - Je coördineert ...

  • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

  • Operator Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Vaste Job

    Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

  • Flexi-Job Keukenhulp koude keuken (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IN HET KLEIN STADHUIS

    Type: Flexijob

    Je helpt als extra (flexi-job) mee in de koude keuken, dit tijdens de weekends en/of tijdens de week 's avonds, met het bereiden van de salades, garnituren en desserts, je helpt tijdens het service met het doorgeven van de gerechten en het garneren van de gerechten. Tijdens de dienst neem je eveneens de afwas van de keuken onder handen en reinig je de werktafels en werkomgeving. Je bent een sociaal persoon die nederlandstalig is, vlot en zelfstandig kan werken, een proper en net voorkomen... Wij bieden een correcte verloning volgens de officiële barema's.

Zoek naar antwoorden van Ava Papierwaren in sociale netwerken
Look for responds of Ava Papierwaren in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ava Papierwaren. Laat een reactie achter voor Ava Papierwaren. Ava Papierwaren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ava Papierwaren. Leave a respond for Ava Papierwaren. Ava Papierwaren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ava Papierwaren op de google maps. Adres en contacten Ava Papierwaren
Location of Ava Papierwaren on the google maps. Address and contacts of Ava Papierwaren

Andere gerelateerde bedrijven als come Ava Papierwaren Ava Papierwaren: Tennis Club Verlaine | MARC DE CLERCQ | Base (La) | STOCK-KAMPING SPORT | O.R.F.

Other related companies as Ava Papierwaren: Tennis Club Verlaine | MARC DE CLERCQ | Base (La) | STOCK-KAMPING SPORT | O.R.F.

Ava Papierwaren is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ava Papierwaren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06227020263. Het bedrijf Ava Papierwaren bevindt zich op het adres: Quai des Charbonnages 80-82; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 431,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Stationery.
De hoofdactiviteit van Ava Papierwaren is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ava Papierwaren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ava Papierwaren, openstaande posities, locatie van Ava Papierwaren op de kaart.

Ava Papierwaren is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ava Papierwaren, company assigned to the tax number BE06227020263. The company Ava Papierwaren is located at the address: Quai des Charbonnages 80-82; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 431,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Stationery.
The main activity of Ava Papierwaren is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ava Papierwaren is not available. You also can look at reviews of Ava Papierwaren, open positions, location of Ava Papierwaren on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ava Papierwaren, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ava Papierwaren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ava Papierwaren, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ava Papierwaren, employees, financial statistics.