Atelier Jean Regniers

Contactgegevens Atelier Jean Regniers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier Jean Regniers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier Jean Regniers

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Evelyn Drory - van den Eynde 5; 6543; Lobbes (Bienne-lez-Happart), België

Telefoon (phone): 071 59 91 20 (+32-071 59 91 20) 071 59 91 20 (+32-071 59 91 20)

Fax (fax): 071 59 91 34 (+32-071 59 91 34) 071 59 91 34 (+32-071 59 91 34)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier Jean Regniers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier Jean Regniers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier Jean Regniers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier Jean Regniers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier Jean Regniers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier Jean Regniers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier Jean Regniers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier Jean Regniers
Products information Atelier Jean Regniers

BTW identificatienummer (tax): BE01252685546
Ondernemingsnummer: 2791595458
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 508,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Files & binders; Pallets; Baby accessories - Mfg. & Whol.^^Files & binders; Pallets; Soaps & detergents - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier Jean Regniers
(Get full report from official database of BE for Atelier Jean Regniers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier Jean Regniers
Addition kinds of activities for Atelier Jean Regniers

23710104. Jassen, vacht | Coats, fur
23919901. Cottage sets (gordijnen), gemaakt van aangekochte materialen | Cottage sets (curtains), made from purchased materials
26559903. Lintblokken, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Ribbon blocks, fiber: made from purchased material
36770102. Koppelingstransformatoren | Coupling transformers
56119900. Kledingwinkels voor mannen en jongens, nec | Men's and boys' clothing stores, nec
59489902. Bagage, behalve footlockers en koffers | Luggage, except footlockers and trunks

Werken bij Atelier Jean Regniers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier Jean Regniers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier Jean Regniers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier Jean Regniers. Looking for open vacancies in other companies

  • Eindejaarsmedewerkers/ Creatief medewerkers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die vrij zijn vanaf nu tot halfweg januari voor een tijdelijke opdracht. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student winkelbediende (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

  • Studenten zaterdag en/of vakantieperijden inpak productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het versnijden en verpakken van groenten en fruit. Je reinigt de werkplek en houdt rekening met de hygieneregels.

  • Jobstudent ENTRIO - kantorenschoonmaak (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ENTRIO

    Type: Studentenjob

    ENTRIO is een professioneel schoonmaakbedrijf met een team van een 130-tal vaste medewerkers. We zijn voornamelijk actief in de kantorenschoonmaak. Vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (regio Aalter, Deinze, Gent). We zijn voor diverse regio's steeds op zoek naar ENTRIO-jobstudenten. Met veel enthousiasme zorg je er voor netjes opgeruimde werkplekken. En daar mag je trots op zijn! Als je ruimte hebt in jouw lesrooster tijdens de week, mag je dat steeds laten weten. Ideaal voor losse opdrachten. Ook in de schoolvakanties doen wij beroep op enthousiaste jobstudenten. We voelen ons dan op slag wat jonger ;-)

  • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

    Type: Vaste Job

    Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

  • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

  • Leerkracht NT2 (Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving - U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes - U legt de nadruk op de professionele context - U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

  • Cafémedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: EVED

    Type: Flexijob

    We zijn dringend op zoek naar enkele flexijobbers om ons team te versterken. Voor ons druk, gezellig dorpscafé zijn we op zoek naar medewerkers die allround ingezet zullen worden: Het opnemen van bestellingen; Bereiden van dranken, tappen en aan de tafel brengen; Afrekenen; Onderhouden van de tafels, assenbakken legen, terras onderhouden. ...

Zoek naar antwoorden van Atelier Jean Regniers in sociale netwerken
Look for responds of Atelier Jean Regniers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier Jean Regniers. Laat een reactie achter voor Atelier Jean Regniers. Atelier Jean Regniers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier Jean Regniers. Leave a respond for Atelier Jean Regniers. Atelier Jean Regniers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier Jean Regniers op de google maps. Adres en contacten Atelier Jean Regniers
Location of Atelier Jean Regniers on the google maps. Address and contacts of Atelier Jean Regniers

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier Jean Regniers Atelier Jean Regniers: BRAECKMAN | COIFFURE ANNE-MARIE | ELECTRO 80 | DE MEESTER BVBA | Caves de Th茅r猫se (Les)

Other related companies as Atelier Jean Regniers: BRAECKMAN | COIFFURE ANNE-MARIE | ELECTRO 80 | DE MEESTER BVBA | Caves de Th茅r猫se (Les)

Atelier Jean Regniers is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier Jean Regniers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01252685546. Het bedrijf Atelier Jean Regniers bevindt zich op het adres: Rue Evelyn Drory - van den Eynde 5; 6543; Lobbes (Bienne-lez-Happart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 508,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Files & binders; Pallets; Baby accessories - Mfg. & Whol.^^Files & binders; Pallets; Soaps & detergents - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Atelier Jean Regniers is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier Jean Regniers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier Jean Regniers, openstaande posities, locatie van Atelier Jean Regniers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atelier Jean Regniers is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atelier Jean Regniers, company assigned to the tax number BE01252685546. The company Atelier Jean Regniers is located at the address: Rue Evelyn Drory - van den Eynde 5; 6543; Lobbes (Bienne-lez-Happart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 508,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Files & binders; Pallets; Baby accessories - Mfg. & Whol.^^Files & binders; Pallets; Soaps & detergents - Mfg. & Whol..
The main activity of Atelier Jean Regniers is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier Jean Regniers is not available. You also can look at reviews of Atelier Jean Regniers, open positions, location of Atelier Jean Regniers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier Jean Regniers, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier Jean Regniers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier Jean Regniers, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier Jean Regniers, employees, financial statistics.