AMERICAN DESIGNER COMPANY

Contactgegevens AMERICAN DESIGNER COMPANY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMERICAN DESIGNER COMPANY: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMERICAN DESIGNER COMPANY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ter Heydelaan 126-128; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 230 97 78 (+32-03 230 97 78) 03 230 97 78 (+32-03 230 97 78)

Fax (fax): 03 230 53 78 (+32-03 230 53 78) 03 230 53 78 (+32-03 230 53 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMERICAN DESIGNER COMPANY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMERICAN DESIGNER COMPANY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMERICAN DESIGNER COMPANY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMERICAN DESIGNER COMPANY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMERICAN DESIGNER COMPANY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMERICAN DESIGNER COMPANY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMERICAN DESIGNER COMPANY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMERICAN DESIGNER COMPANY
Products information AMERICAN DESIGNER COMPANY

BTW identificatienummer (tax): BE02087921142
Ondernemingsnummer: 6923828125
Hoofdstad (capital): 653,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Surplus & salvage goods

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMERICAN DESIGNER COMPANY
(Get full report from official database of BE for AMERICAN DESIGNER COMPANY)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMERICAN DESIGNER COMPANY
Addition kinds of activities for AMERICAN DESIGNER COMPANY

331210. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
22840305. Naaigaren | Sewing thread
29110203. Jet brandstoffen | Jet fuels
32559904. Verwarmingsstralers, klei | Heater radiants, clay
50949900. Sieraden en edelstenen, nec | Jewelry and precious stones, nec
82110400. Speciaal onderwijs | Specialty education

Werken bij AMERICAN DESIGNER COMPANY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMERICAN DESIGNER COMPANY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMERICAN DESIGNER COMPANY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMERICAN DESIGNER COMPANY. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeiders die losse dagen in de week kunnen werken : dagwerk ! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In een brouwerij voert u allerhande productietaken uit. Dit betreft losse arbeid.

  • MACHINEBEDIENAAR WEEKEND (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van verschillende machines binnen de productie. Je staat in voor bediening, kwaliteit, orde en netheid.

  • Huishoudhelden Zedelgem-Loppem! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Roborst (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

  • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Poetspersoneel: JOBSTUDENTEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio West- en Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een allround medewerker schoonmaak. We zijn op zoek naar verschillende jobstudenten. Dit wil zeggen dat je vervangingen doet van vaste medewerkers waarbij je algemene schoonmaaktaken uitvoert. (vb afnemen van stof, dweilen,... van burelen, sanitair en gemeenschappelijke ruimten). We zoeken mensen voor de volgende periodes: - laatste week juli ? 1e week augustus - ma, di, do, vrij: 6u-9u - 27/7 ? 15/08 - 6u-11u

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Geraardsbergen (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. In het station van Geraardsbergen is net een gloednieuwe Hubiz-supermarkt geopend. Er worden verse belegde broodjes ter plaatse bereid.  Meer info over Hubiz, klik hier. Plaats tewerkstelling Stationsplein, 9500 Geraardsbergen Openingsuren Van maandag tot vrijdag van 5u tot 18u30, op zaterdag van 9u tot 14u, op zondag is deze winkel gesloten. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • WERKVOORBEREIDER - MAGAZIJNIER LOSKADE (OPTIE VAST!) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Werfreserve

    Voor een voedingsbedrijf in regio Gent zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/magazijnier loskade. Je werktzelfstandig in afwisselende ploegen binnen onderstaand takenpakket. Als werkvoorbereider in de vroege ploeg ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je bent verantwoordelijk voor het correct aanbrengen van de grondstoffen bij de koks. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van goederen. - Je helpt mee bij de stockopname van frigo's en diepvriezers. - Je haalt de afvalbakken in Low Care leeg. Als magazijnier loskade in de late ploeg ben je ook verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van de goederen. - Je helpt mee bij kwaliteitscontroles van inkomende goederen. - Je helpt mee bij het beheer van frigo's en diepvriezers. - Je helpt mee bij het wegvoeren van interne afvalcontainers en bewaken van de orde en netheid van het containerpark en diverse loodsen met goederen. Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op http://www.forumjobs.be

Zoek naar antwoorden van AMERICAN DESIGNER COMPANY in sociale netwerken
Look for responds of AMERICAN DESIGNER COMPANY in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMERICAN DESIGNER COMPANY. Laat een reactie achter voor AMERICAN DESIGNER COMPANY. AMERICAN DESIGNER COMPANY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMERICAN DESIGNER COMPANY. Leave a respond for AMERICAN DESIGNER COMPANY. AMERICAN DESIGNER COMPANY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMERICAN DESIGNER COMPANY op de google maps. Adres en contacten AMERICAN DESIGNER COMPANY
Location of AMERICAN DESIGNER COMPANY on the google maps. Address and contacts of AMERICAN DESIGNER COMPANY

Andere gerelateerde bedrijven als come AMERICAN DESIGNER COMPANY AMERICAN DESIGNER COMPANY: KBC | Jacky | Moxmusic NV | OKE TECHNIEK GEEL | Delforge Photo

Other related companies as AMERICAN DESIGNER COMPANY: KBC | Jacky | Moxmusic NV | OKE TECHNIEK GEEL | Delforge Photo

AMERICAN DESIGNER COMPANY is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMERICAN DESIGNER COMPANY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02087921142. Het bedrijf AMERICAN DESIGNER COMPANY bevindt zich op het adres: Ter Heydelaan 126-128; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 653,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Surplus & salvage goods.
De hoofdactiviteit van AMERICAN DESIGNER COMPANY is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMERICAN DESIGNER COMPANY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMERICAN DESIGNER COMPANY, openstaande posities, locatie van AMERICAN DESIGNER COMPANY op de kaart.

AMERICAN DESIGNER COMPANY is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMERICAN DESIGNER COMPANY, company assigned to the tax number BE02087921142. The company AMERICAN DESIGNER COMPANY is located at the address: Ter Heydelaan 126-128; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 653,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Surplus & salvage goods.
The main activity of AMERICAN DESIGNER COMPANY is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AMERICAN DESIGNER COMPANY is not available. You also can look at reviews of AMERICAN DESIGNER COMPANY, open positions, location of AMERICAN DESIGNER COMPANY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMERICAN DESIGNER COMPANY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMERICAN DESIGNER COMPANY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMERICAN DESIGNER COMPANY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMERICAN DESIGNER COMPANY, employees, financial statistics.