Agri-Sud Equipement

Contactgegevens Agri-Sud Equipement: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agri-Sud Equipement: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agri-Sud Equipement

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Albert I 29; 6810; Chiny (Izel), België

Telefoon (phone): 061 31 35 42 (+32-061 31 35 42) 061 31 35 42 (+32-061 31 35 42)

Fax (fax): 061 31 31 28 (+32-061 31 31 28) 061 31 31 28 (+32-061 31 31 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agri-Sud Equipement: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agri-Sud Equipement"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agri-Sud Equipement"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agri-Sud Equipement, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agri-Sud Equipement. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agri-Sud Equipement, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agri-Sud Equipement. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agri-Sud Equipement
Products information Agri-Sud Equipement

BTW identificatienummer (tax): BE03722961425
Ondernemingsnummer: 4086334228
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Agri-Sud Equipement zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agri-Sud Equipement
(Get full report from official database of BE for Agri-Sud Equipement)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agri-Sud Equipement
Addition kinds of activities for Agri-Sud Equipement

344308. Ruiten en troggen | Chutes and troughs
701104. Inns | Inns
34419906. Spoelen, open webstaal: lange serie | Joists, open web steel: long-span series
34520202. Lente wassers, metaal | Spring washers, metal
80420104. Pediatrische specialist optometrist | Pediatric specialist optometrist
82310301. Circulerende bibliotheek | Circulating library
83610105. Groepsverpleeghuis | Group foster home

Werken bij Agri-Sud Equipement: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agri-Sud Equipement: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agri-Sud Equipement. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agri-Sud Equipement. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster slagerij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een slagerij gelegen in Leuven, zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper/verkoopster om het team te versterken. Je staat in voor de verkoop van vleeswaren, bedient de klanten en rekent af aan de kassa. Hierbij ga je uiteraard steeds klantvriendelijk te werk. Daarnaast vul je de toog aan en houd je de winkel ordelijk en proper.

  • Bevrachter Binnenvaart (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bevrachter / dispatcher ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van de correcte uitvoering van de opdrachten Melden en opstellen van rapporten voor QHSE-manager met betrekking tot logistieke afwijkingen en zelf eventueel corrigerende maatregelen voorstellen Het volgen van gepaste trainingen en opleidingen Leveranciers en opdrachtgevers informeren aangaande de lopende opdrachten Opvolgen van alle contractuele vastgelegde opdrachten Verwerken van incidentmeldingen volgens de noodplannen

  • Meet- En Regeltechnieker (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meet-en regeltechnieker voor regio Sint-Denijs-Westrem Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het ganse project  Je lost elektrische meet- en regeltechnische storingen volledig zelfstandig op Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud op verschillende installaties Tevens implementeer je veranderingen aan installaties en processen Je verwerkt verslagen, materiaalreserveringen en werkvoorbereidingen in het SAP 

  • Elektrotechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

  • logopedist(e) op zelfstandige basis (logopedie) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: LOGOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    logopedist(e) op zelfstandige basis met werkzekerheid

  • HR Business Partner (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Intys HR

    Type: Werfreserve

    experience in a non-HR environment, followed by minimum 3 years a solid generalistic HR experience in: Recruitment & Selection, Social Legislation,Performance Management,Payroll,Training & Development,Talent Management. And preferably also in: Function Classification,Competency Management,Assessments,Labour Relations

Zoek naar antwoorden van Agri-Sud Equipement in sociale netwerken
Look for responds of Agri-Sud Equipement in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agri-Sud Equipement. Laat een reactie achter voor Agri-Sud Equipement. Agri-Sud Equipement bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agri-Sud Equipement. Leave a respond for Agri-Sud Equipement. Agri-Sud Equipement on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agri-Sud Equipement op de google maps. Adres en contacten Agri-Sud Equipement
Location of Agri-Sud Equipement on the google maps. Address and contacts of Agri-Sud Equipement

Andere gerelateerde bedrijven als come Agri-Sud Equipement Agri-Sud Equipement: Soudoman | Haenebalcke F | Lekens A BVBA | EDMOND ROMBAUT | quaghebeur bjorn

Other related companies as Agri-Sud Equipement: Soudoman | Haenebalcke F | Lekens A BVBA | EDMOND ROMBAUT | quaghebeur bjorn

Agri-Sud Equipement is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Agri-Sud Equipement, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03722961425. Het bedrijf Agri-Sud Equipement bevindt zich op het adres: Rue Albert I 29; 6810; Chiny (Izel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 829,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Agri-Sud Equipement zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Agri-Sud Equipement is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agri-Sud Equipement is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agri-Sud Equipement, openstaande posities, locatie van Agri-Sud Equipement op de kaart.

Agri-Sud Equipement is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Agri-Sud Equipement, company assigned to the tax number BE03722961425. The company Agri-Sud Equipement is located at the address: Rue Albert I 29; 6810; Chiny (Izel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 829,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Agri-Sud Equipement were not found.
The main activity of Agri-Sud Equipement is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Agri-Sud Equipement is not available. You also can look at reviews of Agri-Sud Equipement, open positions, location of Agri-Sud Equipement on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agri-Sud Equipement, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agri-Sud Equipement, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agri-Sud Equipement, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agri-Sud Equipement, employees, financial statistics.