ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA
Private companiesFurniture and Fixtures • ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA

Contactgegevens ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jules Destrée 121; 7390; Quaregnon, België

Telefoon (phone): 065 79 11 27 (+32-065 79 11 27) 065 79 11 27 (+32-065 79 11 27)

Fax (fax): 065 78 01 62 (+32-065 78 01 62) 065 78 01 62 (+32-065 78 01 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA
Products information ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA

BTW identificatienummer (tax): BE06321228027
Ondernemingsnummer: 5230010986
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 830,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Uniforms

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA
(Get full report from official database of BE for ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA
Addition kinds of activities for ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA

5052. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
289599. Carbon black, nec | Carbon black, nec
28610201. Creosoot, hout | Creosote, wood
61410102. Consumentenfinanciering bedrijven | Consumer finance companies
96519904. Licentie en vergunningen voor de detailhandel, overheid | Licensing and permits for retail trade, government

Werken bij ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • Ervaren bekister/schrijnwerker regio Balen voor onmiddellijke opstart(M/V)! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Balen zijn wij op zoek naar ervaren bekisters/schrijnwerkers voor onmiddellijke opstart! *Je kan zelfstandig planlezen *Je gaat bekistingsmallen stellen *Je gaat de bekistingsmallen zuiver maken *Je gaat nieuwe bekistingen maken *Je gaat aanpassingen uitvoeren op bestaande bekistingen

  • Huishoudhulp/Poetshulp Gingelom (met dienstencheques) (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP VOOR AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalter.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • Lasser / Samensteller (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Balen zijn we op zoek naar een voltijdse lasser / samensteller. Je zorgt voor het volledig samenstellen en aflassen van metalen constructies. Volledig voorbereiden van constructies Samenstellen en aflassen van metalen constructies Halfautomaat en TIG-lassen Verantwoordelijk voor het eindproduct

  • Technieker Plaatsen Ramen en Deuren (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AMERICA CONSTRUCT WINDOW DIVISION

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding voor het plaaten en monteren van ramen, deuren, rolluken en zonneweringen.

  • Sales Promotor (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sales jouw leven? Krijg je een kick als je een deal binnenhaalt? Dan hebben wij dé ideale vacature voor jou. Wij zijn op zoek naar een hunter! Iemand die gebeten is door de sales, waarvan opgeven niet in zijn/haar woordenboek staat. Je houdt van prospectie en brengt een bepaald product aan de man. Je straalt zelfvertrouwen uit, je bent joviaal en kan communiceren in het nederlands en in het frans. Voor meer informatie omtrent deze toffe vacature, gelieve contact op te nemen met ons kantoor 051/ 23 16 20.

Zoek naar antwoorden van ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA in sociale netwerken
Look for responds of ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA. Laat een reactie achter voor ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA. ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA. Leave a respond for ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA. ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA op de google maps. Adres en contacten ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA
Location of ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA on the google maps. Address and contacts of ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA: GOUDEN GRIFFEL | VACANCES SERVICE | VAN GILS A. & KEUKENS J. | Alla Breve | CROQ?T TOUT

Other related companies as ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA: GOUDEN GRIFFEL | VACANCES SERVICE | VAN GILS A. & KEUKENS J. | Alla Breve | CROQ?T TOUT

ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06321228027. Het bedrijf ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA bevindt zich op het adres: Rue Jules Destrée 121; 7390; Quaregnon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 830,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Uniforms.
De hoofdactiviteit van ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA, openstaande posities, locatie van ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA op de kaart.

ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA, company assigned to the tax number BE06321228027. The company ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA is located at the address: Rue Jules Destrée 121; 7390; Quaregnon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 830,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Uniforms.
The main activity of ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA is not available. You also can look at reviews of ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA, open positions, location of ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADOLPHE LAFONT-AU BLEU SARRAU SA, employees, financial statistics.