ABK-MAISON BOLAND

Contactgegevens ABK-MAISON BOLAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABK-MAISON BOLAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABK-MAISON BOLAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND?RUE 43; 4870; TROOZ, België

Telefoon (phone): 43516214 (+32-43516214) 43516214 (+32-43516214)

Fax (fax): +32 (68) 681-10-49 +32 (68) 681-10-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABK-MAISON BOLAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABK-MAISON BOLAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABK-MAISON BOLAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABK-MAISON BOLAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABK-MAISON BOLAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABK-MAISON BOLAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABK-MAISON BOLAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABK-MAISON BOLAND
Products information ABK-MAISON BOLAND

BTW identificatienummer (tax): BE05832611083
Ondernemingsnummer: 8684387207
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 810,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Motos: Concessionnaires.. Scooters MBK: 50 CC,Concessionnaires,Pièces & Accessoires,Vêtements & Accessoires.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABK-MAISON BOLAND
(Get full report from official database of BE for ABK-MAISON BOLAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABK-MAISON BOLAND
Addition kinds of activities for ABK-MAISON BOLAND

31110604. Shearling (voorbereide schapenvacht) | Shearling (prepared sheepskin)
35480106. Zuiglasapparatuur, elektrisch | Seam welding apparatus, electric
38610202. Ontwikkelende machines en uitrusting, stilstaande of bewegende beelden | Developing machines and equipment, still or motion picture
39319901. Harmonica's | Harmonicas
76290100. Elektrische reparatie van persoonlijke apparaten | Electrical personal use appliance repair
80710103. Bloedanalyse laboratorium | Blood analysis laboratory
80999901. Kinderopvangkliniek | Childbirth preparation clinic

Werken bij ABK-MAISON BOLAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABK-MAISON BOLAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABK-MAISON BOLAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABK-MAISON BOLAND. Looking for open vacancies in other companies

  • General Ledger Accountant - medische sector - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een General Ledger Accountant (m/v) die een leuke uitdaging wil aangaan bij een multinational in Berchem. Dit uitzendproject loopt al zeker tot februari 2019. Onze klant is wereldwijd marktleider in de medische sector en maakt deel uit van een grote internationale groep. Je komt terecht in een gemoedelijke en aangename werkomgeving in het kantoor te Berchem. Als General Ledger Accountant sta je in voor volgende zaken: Je verricht diverse boekingen Je volgt balans- en resultatenrekeningen op Je verzorgt de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting Je staat in voor de financiële rapportering Je bent contactpersoon voor diverse business units Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

  • HUISHOUDHULP VOOR SCHELLEBELLE (SCHELLEBELLE)

    Regio: SCHELLEBELLE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving van Schellebelle.

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Animator (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een bedrijf actief in de event sector met als core business verhuur van springkastelen en attracties, decoraties, airbrush en animaties alsook hostesses en hosts. Voor uitbreiding van hun bestaande team en voor hun opdrachten zijn ze op zoek naar studenten (m/v) die op frequente basis op zoek zijn naar een bijverdienste. Je profiel ·         Communicatief, representatief en flexibel. ·         Talenkennis: Nederlands, Frans en eventueel Duits ·         Teamplayer ·         Rijbewijs B is een pluspunt aangezien je je moet kunnen verplaatsen naar Hoeselt, Genk, Hasselt... Afhankelijk van waar het evenement plaats vindt.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Computer Recruitment Services - WebSphere Application Server Administrator (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk383 WebSphere application server administrator (Distributed Middleware & Framework): Banking, Brussels     Background     The division strongly adheres to the corporate mission and business goals of the organisation. It follows that the mission of our division is: Ensure the availability of the production environment - failure is not an option Understand and reduce the total cost of ownership of information technology Ensure that an appropriate enterprise wide architecture exists to support the current and future needs of the business Establish testing services and processes to help improve system quality and time to market Help ensure that the right skills are available at the right place at the right time.   Division   The Middleware & Frameworks Group within the bank engineers (i.e. designs and develops), supports, and operates the communication and data management software tools and infrastructures. These enable integrating business applications with operating systems in a standardized way and whatever the Hardware platform (Windows, Unix, Linux, Mainframe, and Tandem) while enforcing "ities" (security, availability, operability, manageability, reliability, scalability, portability requirements). The group works in a Lean environment.      Role   Java application servers infrastructure design, automation, deployment, administration and support with a general expertise on Web technologies.     Main activities   Work within the "Java Application Integration Services" team, with the objective to maintain and guarantee at group level the technical evolution regarding As and Internet platforms infrastructure. This includes the following: Technical analyses and application design. Performance analysis and capacity planning Realise and document changes, evolutions Software installation, maintenance and infrastructure tuning Software Release management Technical environments administration Deployment & supervision tools scripting 2nd & 3thrd level of support for production incidents Watch duty role for production support Ensure compliance with security guidelines (Technical Security Standards) Security Vulnerability Management   Profile Necessary technical skills: Implementation and administration of Internet infrastructures Integration of the IBM WebSphere Application Server version 8.5.5 & 9.0.0 products on Linux platform (WAS server, IHS Web server and Apache based Reverse proxy server). Knowledge in AIX HACMP, Linux Pace Maker, Security (OpenSSL and certificate management), Network DMZ and deployment method  Required experience: WebSphere Application Server, JBoss EAP, Tomcat RSA Web Authentication agent for Apache Bash scripting and Ansible framework knowledge  Assets: Ansible Tower IBM WAS Certification Experience with Oracle Web Logic, Magic Software Personal Qualities: Good team spirit, ability to work together with different teams located in different EU sites Working experience in international organizations Flexibility and availability to participate on watch duty role (1 week out of 4); Willing to learn new tools and to share the experience This position is for starting... ...

  • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

  • Wervingsreserve leerkracht JAVA (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GO! Onderwijs

    Type: Werfreserve

    Voor ons opleidingscentrum in Lommel op campus Mercurius zoeken we geïnteresseerde en gemotiveerde leerkrachten Java. Dit is een erg specifieke module binnen ons opleidingsaanbod die niet erg frequent wordt ingericht. Om ervoor te zorgen dat de cursus kan starten zodra zich voldoende cursisten hebben aangemeld, wordt een wervingsreserve aangelegd.

Zoek naar antwoorden van ABK-MAISON BOLAND in sociale netwerken
Look for responds of ABK-MAISON BOLAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABK-MAISON BOLAND. Laat een reactie achter voor ABK-MAISON BOLAND. ABK-MAISON BOLAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABK-MAISON BOLAND. Leave a respond for ABK-MAISON BOLAND. ABK-MAISON BOLAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABK-MAISON BOLAND op de google maps. Adres en contacten ABK-MAISON BOLAND
Location of ABK-MAISON BOLAND on the google maps. Address and contacts of ABK-MAISON BOLAND

Andere gerelateerde bedrijven als come ABK-MAISON BOLAND ABK-MAISON BOLAND: ECOLE EQUIT. GRAND ROYAL | LUC BUYLE | Surny A | COIFFURE RECTO-VERSO | DEWITTE DANIEL & VALERE

Other related companies as ABK-MAISON BOLAND: ECOLE EQUIT. GRAND ROYAL | LUC BUYLE | Surny A | COIFFURE RECTO-VERSO | DEWITTE DANIEL & VALERE

ABK-MAISON BOLAND is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABK-MAISON BOLAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05832611083. Het bedrijf ABK-MAISON BOLAND bevindt zich op het adres: GRAND?RUE 43; 4870; TROOZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 810,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Motos: Concessionnaires.. Scooters MBK: 50 CC,Concessionnaires,Pièces & Accessoires,Vêtements & Accessoires..
De hoofdactiviteit van ABK-MAISON BOLAND is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABK-MAISON BOLAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABK-MAISON BOLAND, openstaande posities, locatie van ABK-MAISON BOLAND op de kaart.

ABK-MAISON BOLAND is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABK-MAISON BOLAND, company assigned to the tax number BE05832611083. The company ABK-MAISON BOLAND is located at the address: GRAND?RUE 43; 4870; TROOZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 810,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Motos: Concessionnaires.. Scooters MBK: 50 CC,Concessionnaires,Pièces & Accessoires,Vêtements & Accessoires..
The main activity of ABK-MAISON BOLAND is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ABK-MAISON BOLAND is not available. You also can look at reviews of ABK-MAISON BOLAND, open positions, location of ABK-MAISON BOLAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABK-MAISON BOLAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABK-MAISON BOLAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABK-MAISON BOLAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABK-MAISON BOLAND, employees, financial statistics.