Regards

Contactgegevens Regards: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Regards: address, phone, fax, email, website, opening hours

Regards

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'H?tel des Monnaies 52; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 543 02 80; 02 543 02 82 (+32-02 543 02 80; 02 543 02 82) 02 543 02 80; 02 543 02 82 (+32-02 543 02 80; 02 543 02 82)

Fax (fax): 02 537 55 65 (+32-02 537 55 65) 02 537 55 65 (+32-02 537 55 65)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Regards: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Regards"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Regards"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Regards, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Regards. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Regards, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Regards. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Regards
Products information Regards

BTW identificatienummer (tax): BE04516174316
Ondernemingsnummer: 4888336181
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Regards zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Publishers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Regards
(Get full report from official database of BE for Regards)

Aanvulling soorten activiteiten voor Regards
Addition kinds of activities for Regards

822200. Junior colleges | Junior colleges
17990900. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
20350203. Vruchten, gepekeld | Fruits, pickled
25149900. Metaal huishoudelijke meubels, NEC | Metal household furniture, nec
32290107. Vazen, glas | Vases, glass
34299904. Handboeien en beenijzers | Handcuffs and leg irons

Werken bij Regards: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Regards: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Regards. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Regards. Looking for open vacancies in other companies

  • LABORANT - TIJDELIJKE OPDRACHT 4 WEKEN 7307967 / 114 C (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de voedingssector in regio Tienen, zijn wij op zoek naar een laborant. Ben jij op zoek naar een tijdelijke opdracht en zoek jij een job in daguren met goede verdienste? Dan zijn we op zoek naar jou ! Als teamlid van het labo ondersteun sta je in voor de volgende taken: Uitvoeren van analyses en metingen, resultaatsberekening en -beoordeling. Bovendien voer je ook kalibraties uit van labo apparatuur volgens ISO methodes. Ook sta je in voor de ontwikkeling van analyse methodes.

  • Receptionist (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO JETTE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klantvriendelijk ? Bent u drietalig (NL/FR/EN) ? Bent u op zoek naar een job als receptionist in Brussel ? Solliciteer dan om als receptionist in de showroom te werken voor een bekend automerk. U bent verantwoordelijk voor de doorverbinding van de oproepen bijvoorbeeld maar ook voor andere taken zoals een taxi reserveren, bezoekers aanmelden. U moet ook de post beheren, vergaderingzalen boeken en klaarzetten. U zal ook de coffee corner moeten beheren.

  • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

  • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

  • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

  • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

  • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPERS KANTOOR ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADREM INTERMEDIAGROEP

    Type: Vaste Job

    Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - De Lilse Bergen - Luchthaven van Antwerpen - Plopsaland - Echt Antwaarps Teater - Antwerp Giants - Fort van Breendonk Om ons team in Antwerpen te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: AFSCHRIFT

    Type: Vaste Job

    U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Elektriciens die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als elektricien weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van Regards in sociale netwerken
Look for responds of Regards in social networks

Lees alle opmerkingen voor Regards. Laat een reactie achter voor Regards. Regards bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Regards. Leave a respond for Regards. Regards on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Regards op de google maps. Adres en contacten Regards
Location of Regards on the google maps. Address and contacts of Regards

Andere gerelateerde bedrijven als come Regards Regards: DALI'S BAR | ESPRIT DU FEU (L') (BELMA) | LUCA | E&M TUNING | UNIVERSAL EXPRESS

Other related companies as Regards: DALI'S BAR | ESPRIT DU FEU (L') (BELMA) | LUCA | E&M TUNING | UNIVERSAL EXPRESS

Regards is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Regards, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04516174316. Het bedrijf Regards bevindt zich op het adres: Rue de l'H?tel des Monnaies 52; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 777,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Publishers. Producten gemaakt in Regards zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Regards is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Regards is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Regards, openstaande posities, locatie van Regards op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Regards is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Regards, company assigned to the tax number BE04516174316. The company Regards is located at the address: Rue de l'H?tel des Monnaies 52; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 777,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Publishers. Products created in Regards were not found.
The main activity of Regards is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Regards is not available. You also can look at reviews of Regards, open positions, location of Regards on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Regards, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Regards, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Regards, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Regards, employees, financial statistics.