Markt (De)

Contactgegevens Markt (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Markt (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Markt (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Lambermont 140; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 216 20 65 (+32-02 216 20 65) 02 216 20 65 (+32-02 216 20 65)

Fax (fax): 02 245 28 37 (+32-02 245 28 37) 02 245 28 37 (+32-02 245 28 37)

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Markt (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Markt (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Markt (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Markt (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Markt (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Markt (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Markt (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Markt (De)
Products information Markt (De)

BTW identificatienummer (tax): BE02397186279
Ondernemingsnummer: 4550231933
Hoofdstad (capital): 178,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 193,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Markt (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Publishers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Markt (De)
(Get full report from official database of BE for Markt (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Markt (De)
Addition kinds of activities for Markt (De)

16239903. Buizenbouw | Pipe laying construction
28440303. Parfums, natuurlijk of synthetisch | Perfumes, natural or synthetic
39520118. Wax, kunstenaars ' | Wax, artists'
50430000. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
50479901. Industriële veiligheidsinrichtingen: noodhulp kits en maskers | Industrial safety devices: first aid kits and masks
50940300. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts
73891105. Opname-studio, noncommercial records | Recording studio, noncommercial records

Werken bij Markt (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Markt (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Markt (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Markt (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 30u Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant van de luchthaven is op zoek naar verschillende magazijniers voor hun afdeling te Cargo luchthaven. Opbouwen van paletten en vrachten met betrekking tot cargo-vliegtuigen Laden en lossen van trucks Het behandelen (verpakken, aanbrengen van netten,…) van vrachtgoederen volgens strikte procedures.

  • Inpakker Kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, dat is toch wat je wilt? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Wie weet heb je geluk en kan je meteen opstarten! Ben je op pensioen en wil je iets bijverdienen? Dit kan ook! Doordat we met dagcontracten werken kan je ook enkele dagen in de week werken! Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Magazijnier (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier. Je werkt in een opslagplaats van groenten en fruit. Jouw taken bestaan uit het in ontvangst nemen van goederen, controle uitvoeren op leveringen, stockeren van de goederen en klaarzetten voor vrachtwagens.

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Huishoudhulp regio Sint-Laureins - voltijds / deeltijds (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Laureins zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • orderpicker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

  • CREO Designer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: MIDES

    Type: Vaste Job

    Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

  • Elektricien - installateur (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: RIK & NICO DRYEPONDT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van installaties bij onze klanten. Dit houdt in kappen, slijpen tot het opzetten van schakelaars en installeren van verdeelkasten.

  • Chef-kok (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast de oevers van het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een nieuwe Chef-kok Je krijgt een verantwoordelijke functie waarbij volgende taken van belang zijn: - Je stelt de menukaart op en bespreekt ze in overleg met de zaakvoerder. - Bij het opstellen van de menukaart houd je rekening met het seizoensaanbod en de prijs van voedingswaren. (Onze menukaart verandert 4 keer per jaar) - Je bent verantwoordelijk over alle warme bereidingen en stuurt het keukenteam aan bij het bereiden van alle koude gerechten. - Keukenteam leiden en hun uren plannen, behoort ook tot jouw takenpakket. - Presentatie (dresseren) van alle gerechten zijn van groot belang.

  • Beautyconsulent(e) -Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • ZAALPERSONEEL WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    gerechten opdienen, tafels afruimen

Zoek naar antwoorden van Markt (De) in sociale netwerken
Look for responds of Markt (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Markt (De). Laat een reactie achter voor Markt (De). Markt (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Markt (De). Leave a respond for Markt (De). Markt (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Markt (De) op de google maps. Adres en contacten Markt (De)
Location of Markt (De) on the google maps. Address and contacts of Markt (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Markt (De) Markt (De): BEAUTIFUL TOP NAILS | GARAGE AMBIORIX SPRL | A.C.D. | Museum voor Mineralogie | De Kimpe

Other related companies as Markt (De): BEAUTIFUL TOP NAILS | GARAGE AMBIORIX SPRL | A.C.D. | Museum voor Mineralogie | De Kimpe

Markt (De) is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Markt (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02397186279. Het bedrijf Markt (De) bevindt zich op het adres: Boulevard Lambermont 140; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 178,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 193,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Publishers. Producten gemaakt in Markt (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Markt (De) is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Markt (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Markt (De), openstaande posities, locatie van Markt (De) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Markt (De) is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Markt (De), company assigned to the tax number BE02397186279. The company Markt (De) is located at the address: Boulevard Lambermont 140; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 178,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 193,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Publishers. Products created in Markt (De) were not found.
The main activity of Markt (De) is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Markt (De) is not available. You also can look at reviews of Markt (De), open positions, location of Markt (De) on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Markt (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Markt (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Markt (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Markt (De), employees, financial statistics.