SVB-Trading

Contactgegevens SVB-Trading: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SVB-Trading: address, phone, fax, email, website, opening hours

SVB-Trading

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogstraat 75; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 45 78 (+32-03 232 45 78) 03 232 45 78 (+32-03 232 45 78)

Fax (fax): +32 (58) 849-59-17 +32 (58) 849-59-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SVB-Trading: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SVB-Trading"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SVB-Trading"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SVB-Trading, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SVB-Trading. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SVB-Trading, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SVB-Trading. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SVB-Trading
Products information SVB-Trading

BTW identificatienummer (tax): BE04154174804
Ondernemingsnummer: 6435760498
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in SVB-Trading zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Distribution

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SVB-Trading
(Get full report from official database of BE for SVB-Trading)

Aanvulling soorten activiteiten voor SVB-Trading
Addition kinds of activities for SVB-Trading

10310200. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
20660203. Gepoederde Cacao | Powdered cocoa
25140600. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
26729902. Doek gevoerd papier: gemaakt van gekochte papier | Cloth lined paper: made from purchased paper
50120209. Vans, commercieel | Vans, commercial
50910402. Boogschieten apparatuur | Archery equipment
87419901. Circuitmanagement voor bioscopen | Circuit management for motion picture theaters

Werken bij SVB-Trading: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SVB-Trading: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SVB-Trading. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SVB-Trading. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

    Regio: SEMMERZAKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER G1 (M/V). 

  • Model based ingenieur (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverende marktleider in VEURNE zijn wij op zoek naar een MODEL BASED INGENIEUR om het R&D-team te versterken. Daarbij sta je in voor het formeel beschrijven van de intelligentie van de producten om zo de basis te leggen voor het verdere ontwerp. De klant zelf ontwikkelt intelligente technieken voor het huis van de toekomst om zo in te spelen op de vraag naar duurzame energie. Als model based ingenieur verzorg je het model based ontwerp en daarbij sta je ook in voor de nodige validatie. Om in te spelen op de noden en wensen van de klanten zijn de producten voorzien van de gevraagde intelligentie, waarbij ook rekening wordt gehouden met klimaatvoorwaarden en -normen. Verder volg je de technologische evoluties op omtrent de nieuwste technieken en energiemanagement om zo snel in te spelen op kansen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe partners.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Lesgevers naschoolse sport (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty Sportief vzw zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week naschoolse activiteiten (bouwen met LEGO, veilig leren fietsen, circus...) of sport (omnisport, dansen, ...) te begeleiden aan kinderen van de lagere school of kleuters.

  • Applicatie Ontwikkeling (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Beveiliging is vitaal om in vertrouwen te leven en werken in onze digitale samenleving. Daarom voorziet het bedrijf waarvoor jij applicaties zal ontwikkelen information security consulting services. Je ondersteunt developers binnen een jong team. Mogelijkheid om van thuis uit / offline te werken. Bepaal zelf je dagen in overeenstemming met je lessenrooster.

  • Inside sales (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: BECHTLE direct NV

    Type: Vaste Job

    Je bouwt actief een relatie op met verschillende klanten (B2B), je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je klantenbestand. Je brengt de IT-behoefte en omgeving van de klant in kaart zodat je een meerwaarde kan creëren bij de klant door het bieden van een passend IT-advies. Hierin krijg je uiteraard de nodige opleiding en ondersteuning van onze IT-afdeling. Jij draagt zorg voor een correcte afhandeling van offerte, bestelling & levertijden. Op regelmatige basis onderhoudt je contact met vendoren, distribiteurs en collega's uit andere landen

  • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Kantoorverantwoordelijke regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie: Als kantoorverantwoordelijke neemt u op korte en middellange termijn de taken van een kantoorhouder over. U volgt het cli?ntenportfolio op en spreekt proactief cli?nten en prospecten aan. U zorgt voor een optimalisatie van de organisatie in het kantoor en zet een commerci?le strategie op. U neemt initiatieven om het kantoor verder uit te bouwen. U werkt in nauw overleg met de regiodirecteur. Profiel: U hebt minstens 5 jaar ervaring in de bank- en/of verzekeringswereld. U bent flexibel en houdt van afwisseling. U kan zich snel inwerken in nieuwe omstandigheden. U bent klantgericht, integer en hebt veel zin voor verantwoordelijkheid. U hebt commercieel inzicht en een sterke zin voor ondernemen.? Aanbod: U maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. U werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op uw doelgroep. U komt terecht in een uitdagende omgeving met veel afwisseling waarin u uw kennis en vaardigheden verder kan ontwikkelen. Voor u als kantoorverantwoordelijke aan de slag gaat, krijgt u een praktijkgerichte opleiding op maat van uw kennis en ervaring. U geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? U kan zich online kandidaat stellen door te?klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan u bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van SVB-Trading in sociale netwerken
Look for responds of SVB-Trading in social networks

Lees alle opmerkingen voor SVB-Trading. Laat een reactie achter voor SVB-Trading. SVB-Trading bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SVB-Trading. Leave a respond for SVB-Trading. SVB-Trading on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SVB-Trading op de google maps. Adres en contacten SVB-Trading
Location of SVB-Trading on the google maps. Address and contacts of SVB-Trading

Andere gerelateerde bedrijven als come SVB-Trading SVB-Trading: Boigelot A | Lambricht L | DEWAELE XAVIER | ELS MATHYS | FRITUUR NICKY

Other related companies as SVB-Trading: Boigelot A | Lambricht L | DEWAELE XAVIER | ELS MATHYS | FRITUUR NICKY

SVB-Trading is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SVB-Trading, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04154174804. Het bedrijf SVB-Trading bevindt zich op het adres: Hoogstraat 75; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 467,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Producten gemaakt in SVB-Trading zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SVB-Trading is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SVB-Trading is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SVB-Trading, openstaande posities, locatie van SVB-Trading op de kaart.

SVB-Trading is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is SVB-Trading, company assigned to the tax number BE04154174804. The company SVB-Trading is located at the address: Hoogstraat 75; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 467,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Products created in SVB-Trading were not found.
The main activity of SVB-Trading is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SVB-Trading is not available. You also can look at reviews of SVB-Trading, open positions, location of SVB-Trading on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SVB-Trading, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SVB-Trading, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SVB-Trading, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SVB-Trading, employees, financial statistics.