Idee

Contactgegevens Idee: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Idee: address, phone, fax, email, website, opening hours

Idee

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 41; 9910; Knesselare, België

Telefoon (phone): 09 374 62 03 (+32-09 374 62 03) 09 374 62 03 (+32-09 374 62 03)

Fax (fax): +32 (13) 182-12-40 +32 (13) 182-12-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Idee: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Idee"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Idee"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Idee, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Idee. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Idee, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Idee. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Idee
Products information Idee

BTW identificatienummer (tax): BE04087707519
Ondernemingsnummer: 6050689697
Hoofdstad (capital): 758,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Idee zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Distribution

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Idee
(Get full report from official database of BE for Idee)

Aanvulling soorten activiteiten voor Idee
Addition kinds of activities for Idee

13890201. Detectie en analyse service, gas | Detection and analysis service, gas
35350101. Beltransportsystemen, algemeen industrieel gebruik | Belt conveyor systems, general industrial use
37430102. Dineren auto's en uitrusting | Dining cars and equipment
42130000. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
54519902. Kaas | Cheese

Werken bij Idee: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Idee: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Idee. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Idee. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Enthousiaste thuishulp te Wolvertem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student magazijnier (m/v, regio Stekene, daguren) (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Stekene gespecialiseerd in wenskaarten, servetten etc. zijn wij op zoek naar studenten die zich door de week kunnen vrijmaken. De dagen waarop je beschikbaar bent, zijn vrij te kiezen. Het bedrijf werkt in daguren. Jouw taken zullen oa bestaan uit het sorteren van servetten/linten, stickeren,...

  • Student gezocht! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas

  • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

  • HR OFFICER VOOR PROJECTOPDRACHTEN (BE767561) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze afdeling Interim Management & Contracting te versterken, zijn we op zoek naar een (m/v) HR OFFICER voor projectopdrachten bij klanten Onze Interim Management & Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die om welke reden dan ook nood hebben aan tijdelijke versterking. Het kan daarbij gaan om een tijdelijke verhoogde workload, een vervanging naar aanleiding van ziekte of zwangerschap van een medewerker of het vertrek van een collega, etc. Je hebt al een stevige ervaring verworven binnen Rekrutering & Selectie (hetzij in consultancy, hetzij in een interne HR rol) of bent vanuit je business ervaring gepassioneerd geraakt door de mens in een organisatie en wil deze ervaring valoriseren door het uitvoeren van opdrachten in verschillende bedrijven. Je ziet deze job als een unieke kans om je professionele bagage uit te breiden, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen binnen verschillende bedrijven maar tegelijk te werken voor een referentie in de sector van Rekrutering & Selectie. Je kan je snel inwerken in de cultuur, sector en werkwijze van de klant waarbij je jouw opdracht uitvoert. Je houdt ervan op korte termijn jouw intern netwerk in het bedrijf waar je wordt ingezet, uit te bouwen. Je kan je identificeren met de Hudson cultuur en werkwijze, maar kan je daarnaast ook snel aanpassen aan de verwachtingen, waarden en werkwijze van de klant. Voor verschillende rekruteringsopdrachten analyseer je de behoeften van de klant waarbij je werkt en bepaal je de juiste rekruteringsmethode. Je maakt hiervoor gebruik van jouw ervaring en leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin die je leiden naar paden om kandidaten te vinden. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens het selectieproces. Je geeft een advies en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten.

  • Meewerkend chauffeur rijbewijs C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: STEICON PLUS

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het vervoer van materiaal met de vrachtwagen van en naar verschillende werven. Op de werf zal je meehelpen met het monteren en demonteren van stellingen. Ook het werken met de autokraan zal tot je takenpakket behoren.

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

  • Homeopaat (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • RESERVE schoonmaak regio Ieper 2018 (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Ieper zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Idee in sociale netwerken
Look for responds of Idee in social networks

Lees alle opmerkingen voor Idee. Laat een reactie achter voor Idee. Idee bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Idee. Leave a respond for Idee. Idee on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Idee op de google maps. Adres en contacten Idee
Location of Idee on the google maps. Address and contacts of Idee

Andere gerelateerde bedrijven als come Idee Idee: Investissements Selecta 2 | FLMARMO NV | Louis Delhaize | JACK?S TATTOO TEAM | Raskin M

Other related companies as Idee: Investissements Selecta 2 | FLMARMO NV | Louis Delhaize | JACK?S TATTOO TEAM | Raskin M

Idee is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Idee, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04087707519. Het bedrijf Idee bevindt zich op het adres: Kerkstraat 41; 9910; Knesselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 758,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Producten gemaakt in Idee zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Idee is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Idee is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Idee, openstaande posities, locatie van Idee op de kaart.

Idee is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Idee, company assigned to the tax number BE04087707519. The company Idee is located at the address: Kerkstraat 41; 9910; Knesselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 758,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 279,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Products created in Idee were not found.
The main activity of Idee is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Idee is not available. You also can look at reviews of Idee, open positions, location of Idee on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Idee, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Idee, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Idee, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Idee, employees, financial statistics.