VERMOTE IVAN

Contactgegevens VERMOTE IVAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERMOTE IVAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERMOTE IVAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHUIFERKAPELSESTEENWEG 40; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51404147 (+32-51404147) 51404147 (+32-51404147)

Fax (fax): +32 (86) 841-67-84 +32 (86) 841-67-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERMOTE IVAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERMOTE IVAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERMOTE IVAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERMOTE IVAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERMOTE IVAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERMOTE IVAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERMOTE IVAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERMOTE IVAN
Products information VERMOTE IVAN

BTW identificatienummer (tax): BE05260498046
Ondernemingsnummer: 2580657958
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 164,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in VERMOTE IVAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Natuursteenbewerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERMOTE IVAN
(Get full report from official database of BE for VERMOTE IVAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERMOTE IVAN
Addition kinds of activities for VERMOTE IVAN

072301. Veldgewassen, behalve contantkorrels, marktvoorbereidende diensten | Field crops, except cash grains, market preparation services
16290109. Levee constructie | Levee construction
26310000. Papierfabrieken | Paperboard mills
30890601. Blow-molded afgewerkte kunststofproducten, nec | Blow molded finished plastics products, nec
38270114. Phototheodolites | Phototheodolites
41730000. Bus terminal en service faciliteiten | Bus terminal and service facilities
55510301. Zeilboten, hulp (aangedreven) | Sailboats, auxiliary (powered)
73310000. Directe postadvertentieservices | Direct mail advertising services
76940102. Terugspoelen stators | Rewinding stators
96210200. Licentiebureaus | Licensing agencies

Werken bij VERMOTE IVAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERMOTE IVAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERMOTE IVAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERMOTE IVAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • ORDERPICKER DAGUREN (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in OLV-Waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers die met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Gedreven Student - Rekrutering (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een interessante studentenjob waar je veel contact kan leggen met mensen? Krijg jij energie uit prestatiegericht werken? Dan is dit een ideale manier om jouw carrière een jumpstart te geven! Je zal gericht op zoek gaan naar specifieke profielen via verschillende databases (intern, vdab, ...) Eenmaal je een geschikte kandidaat hebt gevonden, voor één van onze klanten of kantoren, zal je een telefonische screening uitvoeren. Bijkomende screenings dienen te gebeuren aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor. Na de (pre)screening zal de kandidaat al dan niet worden voorgesteld aan de klant. Je komt in een klein team terecht waar je autonoom te werk kan gaan. Er is ook steeds ondersteuning ter beschikking. Kom jij ons team vervolledigen?

  • Verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdag en zaterdagen (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdagen en zaterdagen. Mag ook een student zijn die iedere vrijdag en zaterdag beschikbaar is. Je bedient de klanten, je versnijdt hun vleeswaren volgens de wensen van de klant en je bent altijd zeer vriendelijk.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: J. Nelis

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het regionaal leveren van diverse materialen aan onze klanten via kiptransport en/of ander transport met trekker oplegger, lasser, containerwagen, ... Je bent fier op je vrachtwagen, houdt deze in goede staat en je kan eventueel klein onderhoud aan je voertuig uitvoeren. Je werkt conform de veiligheidsregels. Bekijk ook eens onze website: http://www.jnelis.be/

  • Sales Manager Industrie en Out of Home (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Onderhouden en beheren van commerciële relatie met klanten; Uitbouwen van een intensief partnership op lange termijn met strategische klanten; Aanbrengen nieuwe contacten/contracten; Opvolgen marktevolutie; Pro-actief handelen in het kader van opportuniteiten; Aansturen en begeleiden van verkoopsmedewerkers; Vervullen administratieve taken met betrekking tot prijsbesprekingen, opvolging verkoopcijfers, opvolging naleving gemaakte afspraken, opvolgen prijswijzigingen en klantenvragen.

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van VERMOTE IVAN in sociale netwerken
Look for responds of VERMOTE IVAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERMOTE IVAN. Laat een reactie achter voor VERMOTE IVAN. VERMOTE IVAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERMOTE IVAN. Leave a respond for VERMOTE IVAN. VERMOTE IVAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERMOTE IVAN op de google maps. Adres en contacten VERMOTE IVAN
Location of VERMOTE IVAN on the google maps. Address and contacts of VERMOTE IVAN

Andere gerelateerde bedrijven als come VERMOTE IVAN VERMOTE IVAN: V.C. MALMEDY | P.V.C TRANSPORT | ELECTRICITEIT CAMPE | CLAERHOUT BVBA | VINCENT POUPLARD

Other related companies as VERMOTE IVAN: V.C. MALMEDY | P.V.C TRANSPORT | ELECTRICITEIT CAMPE | CLAERHOUT BVBA | VINCENT POUPLARD

VERMOTE IVAN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERMOTE IVAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05260498046. Het bedrijf VERMOTE IVAN bevindt zich op het adres: SCHUIFERKAPELSESTEENWEG 40; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 164,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Natuursteenbewerking. Producten gemaakt in VERMOTE IVAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERMOTE IVAN is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERMOTE IVAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERMOTE IVAN, openstaande posities, locatie van VERMOTE IVAN op de kaart.

VERMOTE IVAN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERMOTE IVAN, company assigned to the tax number BE05260498046. The company VERMOTE IVAN is located at the address: SCHUIFERKAPELSESTEENWEG 40; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 164,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Natuursteenbewerking. Products created in VERMOTE IVAN were not found.
The main activity of VERMOTE IVAN is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VERMOTE IVAN is not available. You also can look at reviews of VERMOTE IVAN, open positions, location of VERMOTE IVAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERMOTE IVAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERMOTE IVAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERMOTE IVAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERMOTE IVAN, employees, financial statistics.