CENTRE-AUTOMOBILES

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • CENTRE-AUTOMOBILES
Private companiesRailroad Transportation • CENTRE-AUTOMOBILES

Contactgegevens CENTRE-AUTOMOBILES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE-AUTOMOBILES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE-AUTOMOBILES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CHEMIN DE FER 163; 7033; MONS, België

Telefoon (phone): 65400660 (+32-65400660) 65400660 (+32-65400660)

Fax (fax): +32 (87) 144-72-72 +32 (87) 144-72-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE-AUTOMOBILES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE-AUTOMOBILES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE-AUTOMOBILES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE-AUTOMOBILES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE-AUTOMOBILES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE-AUTOMOBILES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE-AUTOMOBILES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE-AUTOMOBILES
Products information CENTRE-AUTOMOBILES

BTW identificatienummer (tax): BE07779937744
Ondernemingsnummer: 5536254882
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 240,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Marques de Voitures: Renault.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE-AUTOMOBILES
(Get full report from official database of BE for CENTRE-AUTOMOBILES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE-AUTOMOBILES
Addition kinds of activities for CENTRE-AUTOMOBILES

351999. Verbrandingsmotoren, nec, nec | Internal combustion engines, nec, nec
541199. Supermarkten, nec | Grocery stores, nec
871199. Engineering diensten, nec | Engineering services, nec
20460204. Maïsolie, geraffineerd | Corn oil, refined
22111109. Friezette, katoen | Friezette, cotton
34710208. Zandstralen van metalen onderdelen | Sand blasting of metal parts
36210100. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
51691200. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds

Werken bij CENTRE-AUTOMOBILES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE-AUTOMOBILES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE-AUTOMOBILES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE-AUTOMOBILES. Looking for open vacancies in other companies

  • Bedienaar laserlasmachine (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent werkzaam in onze machineafdeling (CNC draaien/frezen/vertanding) of in de slijperij (CNC slijpen/harddraaien). Je bedient, afhankelijk van je afdeling, een aantal werktuigmachines waaronder draaibanken, freesmachines, (kolom)boormachines of slijpers. Je controleert regelmatig de snijgereedschappen en de stukken tijdens productie. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de stukken die je aflevert en doet na productie de nodige metingen om deze te garanderen. Na opleiding kun je werktuigmachines in- en omstellen bij wisselende productie.

  • Afwerker/monteur (M/V) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een afwerker/monteur. Je zal voornamelijk instaan voor de afwerking van gemaakte stukken: beitsen,polijsten, en monteren. De firma in kwestie is voornamelijk actief in de ketelbouw, drukvaten, en metaalconstructies.

  • Medewerkers poets- en strijkdienst (dienstencheques) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: CLEAN STAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je maakt het hele interieur (vloeren, tapijten, meubels, ramen en andere voorwerpen) schoon. Je verlucht de kamers. Je wast en strijkt de kledij van de klanten. Je doet de afwas bij de klanten. Je mag ook koken, kleine naaiwerken verrichten en eventueel enkele boodschappen doen. Je mag van thuis rechtstreeks naar de klant gaan.

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Student chocoladewinkel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA BELGIQUE GOURMANDE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten voor de weekends ( zaterdag en/of zondag) , voor de herfstvakantie en de kerstvakantie om onze teams in de chocoladewinkels te versterken. Ben je dynamische, sociaal, en spreek je enkele talen ? Je wilt in het weekend en tijdens de schoolvakanties werken ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • CONSULENT IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als schoonheidsconsulente ga je mensen aan de hand van een huidanalyse de juiste produkten aanbevelen voor hun huid en je leert ze ook aan hoe ze met de produkten dienen te werken. Ook geef je advies over de juiste make-up en leert hen ook dit aan. Dit gebeurt in 1 op 1 advies alsook in de vorm van work-shops.

  • Freelance docent 'webdesigner' campus Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

  • RESERVE Industrieel reinigers Brussel 2018 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Brussel zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GYBELS

    Type: Flexijob

    Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van CENTRE-AUTOMOBILES in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE-AUTOMOBILES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE-AUTOMOBILES. Laat een reactie achter voor CENTRE-AUTOMOBILES. CENTRE-AUTOMOBILES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE-AUTOMOBILES. Leave a respond for CENTRE-AUTOMOBILES. CENTRE-AUTOMOBILES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE-AUTOMOBILES op de google maps. Adres en contacten CENTRE-AUTOMOBILES
Location of CENTRE-AUTOMOBILES on the google maps. Address and contacts of CENTRE-AUTOMOBILES

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE-AUTOMOBILES CENTRE-AUTOMOBILES: DE KIEKENBAKKER | WASSERIJ ST.RITA | AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN | LOOK LETTERING | ALDI

Other related companies as CENTRE-AUTOMOBILES: DE KIEKENBAKKER | WASSERIJ ST.RITA | AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN | LOOK LETTERING | ALDI

CENTRE-AUTOMOBILES is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE-AUTOMOBILES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07779937744. Het bedrijf CENTRE-AUTOMOBILES bevindt zich op het adres: RUE DU CHEMIN DE FER 163; 7033; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 240,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Renault..
De hoofdactiviteit van CENTRE-AUTOMOBILES is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE-AUTOMOBILES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE-AUTOMOBILES, openstaande posities, locatie van CENTRE-AUTOMOBILES op de kaart.

CENTRE-AUTOMOBILES is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE-AUTOMOBILES, company assigned to the tax number BE07779937744. The company CENTRE-AUTOMOBILES is located at the address: RUE DU CHEMIN DE FER 163; 7033; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 240,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. List of products are Marques de Voitures: Renault..
The main activity of CENTRE-AUTOMOBILES is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE-AUTOMOBILES is not available. You also can look at reviews of CENTRE-AUTOMOBILES, open positions, location of CENTRE-AUTOMOBILES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE-AUTOMOBILES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE-AUTOMOBILES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE-AUTOMOBILES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE-AUTOMOBILES, employees, financial statistics.