AIR-CLIMA

Contactgegevens AIR-CLIMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIR-CLIMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIR-CLIMA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINGEL 7; 2550; KONTICH (GRAND), België

Telefoon (phone): 34513490 (+32-34513490) 34513490 (+32-34513490)

Fax (fax): +32 (67) 977-43-54 +32 (67) 977-43-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIR-CLIMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIR-CLIMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIR-CLIMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIR-CLIMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIR-CLIMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIR-CLIMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIR-CLIMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIR-CLIMA
Products information AIR-CLIMA

BTW identificatienummer (tax): BE08864837646
Ondernemingsnummer: 6689270019
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Produits: Ventilateurs.. Services: Air Conditionné.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Matériel pour plomberie and chauffage Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIR-CLIMA
(Get full report from official database of BE for AIR-CLIMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIR-CLIMA
Addition kinds of activities for AIR-CLIMA

364800. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
635101. Verzekeringsverzekering | Surety insurance bonding
01759904. Nectarine boomgaard | Nectarine orchard
16290107. Havenconstructie | Harbor construction
22110410. Velveteens | Velveteens
28650107. Kleur meren of toners | Color lakes or toners
32290403. Garen, glasvezel | Yarn, fiberglass
32950103. Flint, gemalen of anderszins behandeld | Flint, ground or otherwise treated
51719900. Petroleumcentrales en -terminals, nec | Petroleum bulk stations and terminals, nec

Werken bij AIR-CLIMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIR-CLIMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIR-CLIMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIR-CLIMA. Looking for open vacancies in other companies

  • Cnc frezer (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, dat zijn ‘Masters in Mechanics’. Gespecialiseerd in machinebouw op maat, draai- en freeswerk, plaatconstructies in staal en RVS, complexe buisleidingen met gecertificeerde laswerken, engineering, 3D-lasermetingen en automatiseringsprojecten van a tot z. •Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC freesmachine. •Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (frezen, boren, beitels).

  • Orderpicker voeding (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Diest is Actief Interim Diest op zoek naar een orderpicker (m/v) Jouw taken zullen zijn: - Aan de hand van bestelbonnen bestellingen klaarmaken en klaarzetten voor levering (bestellingen komen binnen op een soort van tablet/touch screen) - Goederen uit de frigo halen, afweging doen van de gevraagde hoeveelheid, de juiste sticker voorzien - De bestelling per bestelbon klaarzetten en terug plaatsen in de frigo - Bij klaarzetten van de bestelling communicatie met administratie voor klaarmaken van het factuur - Bakken tillen van vaak 10 kg - Weinig tot geen klantencontact of leverancierscontact tenzij je de persoon die goederen ontvangt moet vervangen wegens ziekte of vakantie

  • Machinebediener afvulafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener. je bent verantwoordelijk voor het afvullen in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • KRAANMAN MONTAGEKRAAN INDUSTRIEBOUW (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het besturen van de mobiele telescopische montagekraan tot 110 ton voor het verrichten van montagewerken voor prefabbeton- en staalconstructies. Je organiseert het werk binnen de ploeg. Je helpt zelf ook mee met de montagewerken.

  • Meerdere Monteurs Bouw gezocht (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staat u zeer dicht in direct contact met de klant. Jouw takenpakket als monteur: - Technisch ondersteuning aan de klanten (particulier en industrie) - Vakkundige montage van schoorsteenmaterialen , schoorsteensystemen en verluchtingskanalen. De functie van monteur is een belangrijke functie binnen de onderneming. De functie vindt zijn directe weerslag op de klantentevredenheid. Door stipte aanvang van de werken, het uitvoeren van de werken binnen de opgegeven timing , het nauwkeurig en correct afwerken van de opdrachten zijn voor de klant één groot meetpunt als het gaat om service en kwaliteit. Door de correcte en directe communicatie met ons magazijn en de afdelingsverantwoordelijke, is een correcte en degelijke werfopvolging zeer noodzakelijk om verloren werkuren tot een minimum te beperken. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de verschillende klanten. Ben je flexibel wat uren betreft, leer je snel bij en werk je graag buiten en op hoogte, dan nemen we jouw kandidatuur graag in overweging!

  • schoonmaker/ster (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Jobfixers Tielt Industry

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Pittem zijn wij op zoek naar een poetsdame. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan opstarten om 6.00 uur. Er wordt een bedrijfswagen ter beschikking gesteld waarmee je naar de verschillende posten kunt rijden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Leuven, 12 uur per week (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor een gastgezin wonende te Leuven. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bijverdienen als magazijnmedewerk(st)er (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Brabantia produceert huishoudartikelen. Als magazijnmedewerk(st)er doe je allerlei taken zoals orderpicken, inpakken, containers laden en lossen,... . Je kan zelfstandig werken en hebt oog voor detail.

  • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Studentenjob

    Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

  • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: DE VESTEN

    Type: Vaste Job

    Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

  • VLOERDER/METSER TUINAANLEG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van verhardingen zoals opritten, terrassen en paden. Je kan overweg met verschillende machines om deze werken uit te voeren. Ook kleine metselwerken behoren tot jouw taken. Kortom, een boeiende job met elke dag veel variatie.

  • CNC machine insteller (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen van metaalverwerkingmachines zoals: Plooiautomaat Lasautomaat Richtmachine ... Je staat in voor de optimale inzetbaarheid van de machines: Je analyseert knelpunten, stelt verbeterpunten voor en en zorgt voor de uitvoering. Je werkt in overleg met de afdelingverantwoordelijke

Zoek naar antwoorden van AIR-CLIMA in sociale netwerken
Look for responds of AIR-CLIMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIR-CLIMA. Laat een reactie achter voor AIR-CLIMA. AIR-CLIMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIR-CLIMA. Leave a respond for AIR-CLIMA. AIR-CLIMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIR-CLIMA op de google maps. Adres en contacten AIR-CLIMA
Location of AIR-CLIMA on the google maps. Address and contacts of AIR-CLIMA

Andere gerelateerde bedrijven als come AIR-CLIMA AIR-CLIMA: RESIDENTIE KOPSHOEVEN | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | Ferronnerie Tassoul | W. SPILEERS | CUISINES DE BACKER

Other related companies as AIR-CLIMA: RESIDENTIE KOPSHOEVEN | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | Ferronnerie Tassoul | W. SPILEERS | CUISINES DE BACKER

AIR-CLIMA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AIR-CLIMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08864837646. Het bedrijf AIR-CLIMA bevindt zich op het adres: SINGEL 7; 2550; KONTICH (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 392,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Matériel pour plomberie and chauffage Gr. Lijst met producten zijn Produits: Ventilateurs.. Services: Air Conditionné..
De hoofdactiviteit van AIR-CLIMA is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIR-CLIMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIR-CLIMA, openstaande posities, locatie van AIR-CLIMA op de kaart.

AIR-CLIMA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is AIR-CLIMA, company assigned to the tax number BE08864837646. The company AIR-CLIMA is located at the address: SINGEL 7; 2550; KONTICH (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 392,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Matériel pour plomberie and chauffage Gr. List of products are Produits: Ventilateurs.. Services: Air Conditionné..
The main activity of AIR-CLIMA is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AIR-CLIMA is not available. You also can look at reviews of AIR-CLIMA, open positions, location of AIR-CLIMA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIR-CLIMA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIR-CLIMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIR-CLIMA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIR-CLIMA, employees, financial statistics.