KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS

Contactgegevens KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE LI?GE 259; 4720; KELMIS, België

Telefoon (phone): 87652550 (+32-87652550) 87652550 (+32-87652550)

Fax (fax): +32 (60) 103-50-19 +32 (60) 103-50-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS
Products information KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS

BTW identificatienummer (tax): BE08218566894
Ondernemingsnummer: 4767486572
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 522,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Facilités: Magasin.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Services: Pneus.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Entretien and réparations de voitures. Stations-service and carburants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS
(Get full report from official database of BE for KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS
Addition kinds of activities for KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS

963199. Regeling, beheer van nutsbedrijven, nec | Regulation, administration of utilities, nec
20770303. Tallow rendering, oneetbaar | Tallow rendering, inedible
23390201. Culottes: vrouwen, misses 'en junioren' | Culottes: women's, misses', and juniors'
39650100. Knoppen en onderdelen | Buttons and parts
64110306. Titel verzekeringsagenten | Title insurance agents

Werken bij KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Operator - 2 ploegen - Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hout verwerkend bedrijf regio Menen zijn we op zoek naar operatoren.

  • Manifestbediende (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gelegen te Antwerpen zijn wij op zoek naar een manifestbediende. Je bent verantwoordelijk voor het correct ter beschikking stellen van de verschepingsdocumentatie en facturatie, zowel aan klanten als aan de overzeese kantoren, waar je eveneens mee correspondeert. Meer specifiek ziet je takenpakket er als volgt uit voor verschillende export bestemmingen: Afpunten laadlijsten en master B/L uitstellen Contact opnemen met de rederijen ivm info opvragen afvaart schip Verschepingsbevestigingen sturen Inzetten B/Ls in bedrijfseigen software Facturen opmaken Opvolgen van de e-mail correspondentie met de overzeese kantoren

  • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

  • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • SAP BW on HANA Consultants (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP BW on HANA Consultants. Binnen ons BI team krijg je de kans om klanten te ondersteunen bij de introductie van de nieuwste SAP technologieën. Door overleg met de business verantwoordelijken bij de klant, definieer je de juiste specificaties. Op basis van deze requirements zet je data warehouses op en bouw je rapporteringen en dashboards. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • E&I Designer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

  • Vrachtwagenchauffeur- all round productiemedewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: LIMBURGSE URETHANE CASTINGS

    Type: Vaste Job

    Functie vrachtwagenchauffeur : aan de hand van de transportplanning voor een stipte en onberispelijke levering van goederen zorgen (meestal 3 dagen/week) Functie allroundmedewerker : allerlei ondersteunende taken op de werkvloer (2 dagen/week)

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KOOLSKAMP (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS in sociale netwerken
Look for responds of KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS. Laat een reactie achter voor KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS. KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS. Leave a respond for KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS. KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS op de google maps. Adres en contacten KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS
Location of KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS on the google maps. Address and contacts of KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS

Andere gerelateerde bedrijven als come KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS: PROTEINES DIFFUSION | VZW PAROCHIEHUIS KOLDERBOS-LANGERLO | Atelier Reine Fabiola | RENARD ERIK | RUNGIS

Other related companies as KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS: PROTEINES DIFFUSION | VZW PAROCHIEHUIS KOLDERBOS-LANGERLO | Atelier Reine Fabiola | RENARD ERIK | RUNGIS

KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08218566894. Het bedrijf KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS bevindt zich op het adres: ROUTE DE LI?GE 259; 4720; KELMIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 522,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Entretien and réparations de voitures. Stations-service and carburants. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Services: Pneus..
De hoofdactiviteit van KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS, openstaande posities, locatie van KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS op de kaart.

KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS, company assigned to the tax number BE08218566894. The company KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS is located at the address: ROUTE DE LI?GE 259; 4720; KELMIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 522,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Entretien and réparations de voitures. Stations-service and carburants. List of products are Facilités: Magasin.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Services: Pneus..
The main activity of KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS is not available. You also can look at reviews of KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS, open positions, location of KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KELMIS-PNEUS/KELMIS PNEUS, employees, financial statistics.