ARSA TRUCKS

Contactgegevens ARSA TRUCKS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARSA TRUCKS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARSA TRUCKS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 360; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23567357 (+32-23567357) 23567357 (+32-23567357)

Fax (fax): +32 (11) 260-62-86 +32 (11) 260-62-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARSA TRUCKS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARSA TRUCKS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARSA TRUCKS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARSA TRUCKS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARSA TRUCKS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARSA TRUCKS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARSA TRUCKS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARSA TRUCKS
Products information ARSA TRUCKS

BTW identificatienummer (tax): BE05326416015
Ondernemingsnummer: 5863372802
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 364,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Activités: Démantèlement de Véhicules.. Matériaux: Métaux.. Types de Véhicules: Véhicules Utilitaires,Voitures.. Types de Véhicules: Véhicules Utilitaires.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Déchets and débris Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Véhicules automobiles. Pièces and accessoires de véhicules automobiles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARSA TRUCKS
(Get full report from official database of BE for ARSA TRUCKS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARSA TRUCKS
Addition kinds of activities for ARSA TRUCKS

3011. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
097100. Jagen, vangst, spelvermeerdering | Hunting, trapping, game propagation
17990000. Speciale handelskrachten, nec | Special trade contractors, nec
25420100. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
35370211. Palletladers en -laders | Pallet loaders and unloaders
35599938. Fiber optics strand coating machines | Fiber optics strand coating machinery
59410202. vuurwapens | Firearms
73420201. Vogelbestendig | Bird proofing
87440000. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services

Werken bij ARSA TRUCKS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARSA TRUCKS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARSA TRUCKS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARSA TRUCKS. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

  • Credit Collector - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je beheert een eigen klantenportefeuille (creatie en opvolging); * Je screent klanten (openstaande rekeningen) en verwerkt kredietlimieten; * Je contacteert jouw klanten en zorgt voor een constructieve oplossing; * Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers; * Je rapporteert wekelijks over de stand van zaken in verband met openstaande rekeningen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

  • Meubelmaker atelier + op verplaatsing (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het maken van verschillende interieurs en meubelstukken in het atelier en ook voor het plaatsen ervan op de werf. Het is erg belangrijk dat je vanaf de tekening het precieze maatwerk aflevert. Uiteraard ben je als meubelmaker bekend met machinale houtbewerking en kun je met kleine houtbewerkingsmachines werken. Aanbod: Dagwerk Een uitdagende en afwisselende baan

  • Werfleider ruwbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

  • Douanedeclarant (m/v) | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal logistiek bedrijf, gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Douanedeclarant. Als douanedeclarant heb je een uitgebreid takenpakket, waaronder: De opmaak van import- en exportdocumenten. Diverse certificaten uitstellen. Opvolging en aanvraag van importvergunningen. Communicatie met diverse afdelingen binnen de firma.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Gingelom (met dienstencheques) (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Werken als huishoudhulp Rijmenam (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze bouwklant te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur CE Transport van en naar de klant/werf Je werkt nationaal

  • Verpleegkundige in de thuiszorg, Brugge - Knokke (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Elektricien Waterproductiecentrum West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je wordt tewerkgesteld in een van volgende regio's: Snellegem, Kooigem, Harelbeke of Woumen.

Zoek naar antwoorden van ARSA TRUCKS in sociale netwerken
Look for responds of ARSA TRUCKS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARSA TRUCKS. Laat een reactie achter voor ARSA TRUCKS. ARSA TRUCKS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARSA TRUCKS. Leave a respond for ARSA TRUCKS. ARSA TRUCKS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARSA TRUCKS op de google maps. Adres en contacten ARSA TRUCKS
Location of ARSA TRUCKS on the google maps. Address and contacts of ARSA TRUCKS

Andere gerelateerde bedrijven als come ARSA TRUCKS ARSA TRUCKS: VAN DEN MEERSSCHE | ANDRE DUPLICY | OLIVIER CROMPOT | L. MARI?N | Chalet

Other related companies as ARSA TRUCKS: VAN DEN MEERSSCHE | ANDRE DUPLICY | OLIVIER CROMPOT | L. MARI?N | Chalet

ARSA TRUCKS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARSA TRUCKS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05326416015. Het bedrijf ARSA TRUCKS bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 360; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 364,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Déchets and débris Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Véhicules automobiles. Pièces and accessoires de véhicules automobiles Gr. Lijst met producten zijn Activités: Démantèlement de Véhicules.. Matériaux: Métaux.. Types de Véhicules: Véhicules Utilitaires,Voitures.. Types de Véhicules: Véhicules Utilitaires..
De hoofdactiviteit van ARSA TRUCKS is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARSA TRUCKS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARSA TRUCKS, openstaande posities, locatie van ARSA TRUCKS op de kaart.

ARSA TRUCKS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARSA TRUCKS, company assigned to the tax number BE05326416015. The company ARSA TRUCKS is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 360; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 364,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Déchets and débris Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Véhicules automobiles. Pièces and accessoires de véhicules automobiles Gr. List of products are Activités: Démantèlement de Véhicules.. Matériaux: Métaux.. Types de Véhicules: Véhicules Utilitaires,Voitures.. Types de Véhicules: Véhicules Utilitaires..
The main activity of ARSA TRUCKS is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ARSA TRUCKS is not available. You also can look at reviews of ARSA TRUCKS, open positions, location of ARSA TRUCKS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARSA TRUCKS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARSA TRUCKS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARSA TRUCKS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARSA TRUCKS, employees, financial statistics.