ENTREPRISES HALLOY

Contactgegevens ENTREPRISES HALLOY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES HALLOY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES HALLOY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES CORTIS 8; 5580; ROCHEFORT, België

Telefoon (phone): 84212770 (+32-84212770) 84212770 (+32-84212770)

Fax (fax): +32 (67) 337-64-10 +32 (67) 337-64-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES HALLOY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES HALLOY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES HALLOY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES HALLOY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES HALLOY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES HALLOY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES HALLOY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES HALLOY
Products information ENTREPRISES HALLOY

BTW identificatienummer (tax): BE09614654541
Ondernemingsnummer: 2405151367
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 462,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activités: Préparation de terrain.

Product categorie (product category): Démolition d?immeubles and terrassements. Construction de revêtements routiers and sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES HALLOY
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES HALLOY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES HALLOY
Addition kinds of activities for ENTREPRISES HALLOY

222108. Plushes en stapels, breedgeweven stoffen | Plushes and piles, broadwoven fabrics
508201. Wegenbouwmachines | Road construction equipment
14469901. Schuurzandwinning | Abrasive sand mining
20210000. Creamery boter | Creamery butter
32550203. Stoppers, glashuis: klei | Stoppers, glasshouse: clay
36619905. Multiplex apparatuur, telefoon en telegraaf | Multiplex equipment, telephone and telegraph
39520105. Inkt, tekening: zwart en gekleurd | Ink, drawing: black and colored
49250107. Synthetisch aardgas uit nafta | Synthetic natural gas from naphtha
78129903. Advertenties, televisie: tape of film | Commercials, television: tape or film

Werken bij ENTREPRISES HALLOY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES HALLOY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES HALLOY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES HALLOY. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lassers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een TIG lasser.

  • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

    Regio: MEERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Runkelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RUNKELEN)

    Regio: RUNKELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Oud-Heverlee, 12 uur per week (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Oud-Heverlee. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, kook en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Klusjesman Antwerpen Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Studenten zorgkundigen en verpleegkundigen kuststreek gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een vakantiejob als zorgkundige of verpleegkundige geeft jou niet alleen een zakcentje om van een toffe en leuke zomer te kunnen genieten maar biedt jou tevens de kans om veel ervaring op te doen in het werkveld. Ben je op zoek naar een toffe vakantiejob waar je de kans krijgt om maximale ervaring en kennis op te doen? Dan is Care Talents jouw ideale jobmakelaar: wij zoeken jouw droomvakantiejob, jij werkt op jouw beschikbare data en leert ongelooflijk veel bij!

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES HALLOY in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES HALLOY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES HALLOY. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES HALLOY. ENTREPRISES HALLOY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES HALLOY. Leave a respond for ENTREPRISES HALLOY. ENTREPRISES HALLOY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES HALLOY op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES HALLOY
Location of ENTREPRISES HALLOY on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES HALLOY

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES HALLOY ENTREPRISES HALLOY: Fiduciaire Optimum scprl | FRANCISCUS BRESSELEERS | A. AZIMUT | BRICOMAN | MA-LEN

Other related companies as ENTREPRISES HALLOY: Fiduciaire Optimum scprl | FRANCISCUS BRESSELEERS | A. AZIMUT | BRICOMAN | MA-LEN

ENTREPRISES HALLOY is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES HALLOY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09614654541. Het bedrijf ENTREPRISES HALLOY bevindt zich op het adres: RUE DES CORTIS 8; 5580; ROCHEFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 462,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Démolition d?immeubles and terrassements. Construction de revêtements routiers and sportifs. Lijst met producten zijn Activités: Préparation de terrain..
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES HALLOY is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES HALLOY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES HALLOY, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES HALLOY op de kaart.

ENTREPRISES HALLOY is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES HALLOY, company assigned to the tax number BE09614654541. The company ENTREPRISES HALLOY is located at the address: RUE DES CORTIS 8; 5580; ROCHEFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 462,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Démolition d?immeubles and terrassements. Construction de revêtements routiers and sportifs. List of products are Activités: Préparation de terrain..
The main activity of ENTREPRISES HALLOY is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES HALLOY is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES HALLOY, open positions, location of ENTREPRISES HALLOY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES HALLOY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES HALLOY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES HALLOY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES HALLOY, employees, financial statistics.