CHRISTIAAN VEREECKE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • CHRISTIAAN VEREECKE
Private companiesTextile Mill Products • CHRISTIAAN VEREECKE

Contactgegevens CHRISTIAAN VEREECKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAAN VEREECKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAAN VEREECKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CALLEMANSPUTTESTRAAT 34; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93444007 (+32-93444007) 93444007 (+32-93444007)

Fax (fax): +32 (59) 383-18-47 +32 (59) 383-18-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAAN VEREECKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAAN VEREECKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAAN VEREECKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAAN VEREECKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAAN VEREECKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAAN VEREECKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAAN VEREECKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAAN VEREECKE
Products information CHRISTIAAN VEREECKE

BTW identificatienummer (tax): BE06102325439
Ondernemingsnummer: 7941162109
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 680,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activités: Débouchage des Canalisations,Curage des Egouts. Services: Services d'Urgence.. Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers.. Activités: Préparation de terrain.

Product categorie (product category): Démolition d?immeubles and terrassements. Collecte and épuration des eaux usées. Ramassage and traitement des déchets ménagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAAN VEREECKE
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAAN VEREECKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAAN VEREECKE
Addition kinds of activities for CHRISTIAAN VEREECKE

344202. Louvers, luiken, jaloezieën en dergelijke artikelen | Louvers, shutters, jalousies, and similar items
372803. Vliegtuigen landing assemblies en remmen | Aircraft landing assemblies and brakes
22219901. Linnen weefsels, kunstmatige vezels en zijden | Lining fabrics, manmade fiber and silk
35190103. Marine motoren | Marine engines
50319904. Timmerhout: Ruw, gekleed en afgewerkt | Lumber: rough, dressed, and finished

Werken bij CHRISTIAAN VEREECKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAAN VEREECKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAAN VEREECKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAAN VEREECKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige (deeltijds) woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als verpleegkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het dagelijks welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Koeltechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    onderhoud en herstel van technische klimaat- en koelsystemen zelfstandig en nauwkeurig werken je werkt binnnen en buiten je werkt op verplaatsing je werkt bij hoge en lage temperaturen

  • Lasser (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, regio Ternat, zijn we op zoek naar een lasser: Je zal instaan voor metaalbewerking aan allerhande machines voor de bouw en de insustrie. Je zal instaan voor laswerken (baguette en halfautomaat) aan machines.

  • Operator Zagerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Aarschot zijn we op zoek naar een operator in onze zagerij. Je zal instaan voor het bedienen van de bandzaagmachines en je zal de productie bevoorraden met de gezaagde materialen. Ook zal je metingen uitvoeren en je werkplek proper houden.

  • Bordenbouwer - elektricien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij bieden een uitdagende en afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf in volle expansie. Je wordt ingezet op verschillende projecten waarbij je telkens van thuis uit naar de werkplaats vertrekt. Elk medewerker van ons krijgt een bestelwagen met tankkaart én eigen materiaal ter beschikking. Uw taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en kablage van elektrische stuur- en regelborden als onderdeel van machines. Je plaatst de onderdelen en elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten elektrische onderdelen en breng je de bedrading en bekabeling aan. Ten slotte test je de kast en werk je ze af.

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Jobstudent inputbediende (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Als student ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de weekdagen? Dan is deze job zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: Input van gegevens in het nieuwe ERP Systeem prijzen aanpassen in het systeem

  • Traineeship Banking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

  • Machinist Bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit voor wegenwerken en rioleringswerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je beschikt over moderne graafkranen met de nieuwste technologieën. (GPS-sturing , rotolift). Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de kleine herstellingen, onderhoudsbeurten en inspecties op je kraan. Je staat in voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Het gaat hier over een veiligheidsfuctie, waar je een grote verantwoordelijkheid draagt.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (NAMEN)

    Regio: NAMEN

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAAN VEREECKE in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAAN VEREECKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAAN VEREECKE. Laat een reactie achter voor CHRISTIAAN VEREECKE. CHRISTIAAN VEREECKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAAN VEREECKE. Leave a respond for CHRISTIAAN VEREECKE. CHRISTIAAN VEREECKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAAN VEREECKE op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAAN VEREECKE
Location of CHRISTIAAN VEREECKE on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAAN VEREECKE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAAN VEREECKE CHRISTIAAN VEREECKE: Van Koo SPRL | TEXSTYLE | W. VANLEUVEN | ANNETTE WYTERS | Carpentier M A

Other related companies as CHRISTIAAN VEREECKE: Van Koo SPRL | TEXSTYLE | W. VANLEUVEN | ANNETTE WYTERS | Carpentier M A

CHRISTIAAN VEREECKE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAAN VEREECKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06102325439. Het bedrijf CHRISTIAAN VEREECKE bevindt zich op het adres: CALLEMANSPUTTESTRAAT 34; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 680,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Démolition d?immeubles and terrassements. Collecte and épuration des eaux usées. Ramassage and traitement des déchets ménagers. Lijst met producten zijn Activités: Débouchage des Canalisations,Curage des Egouts. Services: Services d'Urgence.. Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers.. Activités: Préparation de terrain..
De hoofdactiviteit van CHRISTIAAN VEREECKE is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAAN VEREECKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAAN VEREECKE, openstaande posities, locatie van CHRISTIAAN VEREECKE op de kaart.

CHRISTIAAN VEREECKE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAAN VEREECKE, company assigned to the tax number BE06102325439. The company CHRISTIAAN VEREECKE is located at the address: CALLEMANSPUTTESTRAAT 34; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 680,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Démolition d?immeubles and terrassements. Collecte and épuration des eaux usées. Ramassage and traitement des déchets ménagers. List of products are Activités: Débouchage des Canalisations,Curage des Egouts. Services: Services d'Urgence.. Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers.. Activités: Préparation de terrain..
The main activity of CHRISTIAAN VEREECKE is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAAN VEREECKE is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAAN VEREECKE, open positions, location of CHRISTIAAN VEREECKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAAN VEREECKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAAN VEREECKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAAN VEREECKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAAN VEREECKE, employees, financial statistics.