35MM ONLINE IMAGING

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • 35MM ONLINE IMAGING
Private companiesTransportation Services • 35MM ONLINE IMAGING

Contactgegevens 35MM ONLINE IMAGING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 35MM ONLINE IMAGING: address, phone, fax, email, website, opening hours

35MM ONLINE IMAGING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERLENLAAN 52; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 34402932 (+32-34402932) 34402932 (+32-34402932)

Fax (fax): +32 (81) 264-80-86 +32 (81) 264-80-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 35MM ONLINE IMAGING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "35MM ONLINE IMAGING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "35MM ONLINE IMAGING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 35MM ONLINE IMAGING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 35MM ONLINE IMAGING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 35MM ONLINE IMAGING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 35MM ONLINE IMAGING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 35MM ONLINE IMAGING
Products information 35MM ONLINE IMAGING

BTW identificatienummer (tax): BE03739440917
Ondernemingsnummer: 7157012939
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 478,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in 35MM ONLINE IMAGING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops; Foto-uitrusting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 35MM ONLINE IMAGING
(Get full report from official database of BE for 35MM ONLINE IMAGING)

Aanvulling soorten activiteiten voor 35MM ONLINE IMAGING
Addition kinds of activities for 35MM ONLINE IMAGING

3569. Algemene industriële machines, | General industrial machinery,
267907. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paper
28690108. Methyl alcohol, synthetisch, methanol | Methyl alcohol, synthetic, methanol
29520101. Mastiek dakcompositie | Mastic roofing composition
33120402. Spoorwegovergangen, staal of ijzer | Railroad crossings, steel or iron
38210112. Laboratoriumapparatuur: dampkappen, distillatieracks, enz. | Laboratory equipment: fume hoods, distillation racks, etc.
83310100. Job training services | Job training services
96119904. Algemeen economisch statistisch agentschap, overheid | General economic statistics agency, government

Werken bij 35MM ONLINE IMAGING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 35MM ONLINE IMAGING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 35MM ONLINE IMAGING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 35MM ONLINE IMAGING. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende administratief-commercieel (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hooggewaardeerd autobedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar een bediende administratief-commercieel. Het bedrijf staat voor visionaire veranderingen binnen de autowereld met unieke designs waar kwaliteit voorop staat. Je takenpakket is als volgt: Telefonisch en via mail diverse vragen van de producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je staat in ovor het verwekren van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop. Je ondersteunt de verwerking en opvolging van facturatie van alle elektrische wagens.

  • WAT VOOR VLEES HEBBEN WE IN DE KUIP? (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle onderneming in voedingssector zoeken wij een productiearbeider met voorliefde voor fijne vleeswaren Wil je weten wat er op het menu staat? Lees dan verder. Het voorgerecht bestaat uit een combinatie van goede attitude, 2 ploegen systeem, engagement en ervaring in voeding

  • Maritieme Verpakker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekend bedrijf in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een maritieme verpakker. Hierbij zal je in staan voor het verpakken van allerlei soorten goederen in houten kisten die wereldwijd verscheept zullen worden. Heb jij ervaring als maritieme verpakker en een affiniteit met hout? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Gezocht: 3 Onderhoudstechnieker XPO Logistics (3 ploegen, onmiddellijk opstart) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een multinationale speler in de logistiek regio Asse, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat de machines minimaal stilstaan. Je bent dus verantwoordelijk voor hetr productieverloop. Je onderhoudt preventief en curatief het machinepark. Je maakt deel uit van het onderhoudsteam.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Zomergem (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare en in Zomergem zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt van 08u00 tem 12u00, te starten voor 16 uren per week, dit kan uitbreiden op termijn.

  • MANAGEMENT TRAINEE (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675507-inline.html?cid=Partner_VDAB Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer. CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor één van onze sites in regio Gent zoeken we momenteel een (m/v) Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.   Een jaar lang ben je in één van onze sites actief en ga je meewerken aan de optimalisatie van onze productieafdelingen of warehouse, help je met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie of logistiek te beheersen· Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van ons assortiment · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op· Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu· Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen· Je rapporteert rechtstreeks aan de respectievelijke manager

  • Business advisor CVBA Leie - Schipdonk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CVBA Belfius Leie - Schipdonk

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een Business advisor voor de regio Deinze. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het beheer van een bestaande klantenportefeuille van ons Business clienteel (zelfstandige, KMO’s …) en anderzijds doet u pro-actief aan klantenwerving. U begeleidt de klanten in al hun financiële projecten- zowel in hun privé als professionele leefwereld - zodat u met overtuiging onze producten kunt verkopen in functie van de behoeften van de klant. Dit zowel naar kredietverstrekking als beleggingen waarbij u de vertrouwensrelatie versterkt en zorgt voor een win-win situatie voor zowel de klant als de bank. Uw commerciële flair wendt u hierbij aan om uw klantenportefeuille verder uit te diepen en commerciële acties uit te werken om met overtuiging uw commerciële verkoopsdoelstellingen te behalen en '100 % te gaan voor 95 % tevreden klanten'. Verder doet u ook aan gerichte prospectie door onder andere deel te nemen aan business events. Ook integratie in lokale verenigingen om uw netwerk uit te breiden is voor u een plezier.

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • Bordenbouwer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bordenbouwer voor een outsourcing bedrijf ben jij van alle markten thuis. Omdat je reeds een eerste werkervaring achter de rug hebt kan je zelfstandig ingezet worden. Jouw job: Je staat in voor het kableren en maken van industriële borden. Je kan goed planlezen, je werkt zelfstandig en nauwkeurig.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • ZELFSTANDIG GERANT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HAAGSE TENNISHOEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Openhouden van ons clubhuis + het verder uitbouwen van ons clubhuis

  • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

Zoek naar antwoorden van 35MM ONLINE IMAGING in sociale netwerken
Look for responds of 35MM ONLINE IMAGING in social networks

Lees alle opmerkingen voor 35MM ONLINE IMAGING. Laat een reactie achter voor 35MM ONLINE IMAGING. 35MM ONLINE IMAGING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 35MM ONLINE IMAGING. Leave a respond for 35MM ONLINE IMAGING. 35MM ONLINE IMAGING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 35MM ONLINE IMAGING op de google maps. Adres en contacten 35MM ONLINE IMAGING
Location of 35MM ONLINE IMAGING on the google maps. Address and contacts of 35MM ONLINE IMAGING

Andere gerelateerde bedrijven als come 35MM ONLINE IMAGING 35MM ONLINE IMAGING: ECOVAM | DAGBLADHANDEL LINDA | IMPORT EXPORT DAYTYRES | ISS NV/ ISS SA | Midi (Le)

Other related companies as 35MM ONLINE IMAGING: ECOVAM | DAGBLADHANDEL LINDA | IMPORT EXPORT DAYTYRES | ISS NV/ ISS SA | Midi (Le)

35MM ONLINE IMAGING is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 35MM ONLINE IMAGING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03739440917. Het bedrijf 35MM ONLINE IMAGING bevindt zich op het adres: MEERLENLAAN 52; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 478,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops; Foto-uitrusting. Producten gemaakt in 35MM ONLINE IMAGING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 35MM ONLINE IMAGING is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 35MM ONLINE IMAGING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 35MM ONLINE IMAGING, openstaande posities, locatie van 35MM ONLINE IMAGING op de kaart.

35MM ONLINE IMAGING is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is 35MM ONLINE IMAGING, company assigned to the tax number BE03739440917. The company 35MM ONLINE IMAGING is located at the address: MEERLENLAAN 52; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 478,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drukkerijen and copyshops; Foto-uitrusting. Products created in 35MM ONLINE IMAGING were not found.
The main activity of 35MM ONLINE IMAGING is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 35MM ONLINE IMAGING is not available. You also can look at reviews of 35MM ONLINE IMAGING, open positions, location of 35MM ONLINE IMAGING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 35MM ONLINE IMAGING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 35MM ONLINE IMAGING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 35MM ONLINE IMAGING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 35MM ONLINE IMAGING, employees, financial statistics.