VARIATYP & COPY CERVICE

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • VARIATYP & COPY CERVICE
Private companiesLeather and Leather Products • VARIATYP & COPY CERVICE

Contactgegevens VARIATYP & COPY CERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VARIATYP & COPY CERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VARIATYP & COPY CERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOERKERKSESTEENWEG 100; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50360449 (+32-50360449) 50360449 (+32-50360449)

Fax (fax): +32 (51) 838-95-72 +32 (51) 838-95-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VARIATYP & COPY CERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VARIATYP & COPY CERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VARIATYP & COPY CERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VARIATYP & COPY CERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VARIATYP & COPY CERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VARIATYP & COPY CERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VARIATYP & COPY CERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VARIATYP & COPY CERVICE
Products information VARIATYP & COPY CERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE08662689208
Ondernemingsnummer: 2022277832
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in VARIATYP & COPY CERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VARIATYP & COPY CERVICE
(Get full report from official database of BE for VARIATYP & COPY CERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VARIATYP & COPY CERVICE
Addition kinds of activities for VARIATYP & COPY CERVICE

2084. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
16220000. Brug, tunnel, en verhoogde snelwegconstructie | Bridge, tunnel, and elevated highway construction
37140409. Wissers, voorruit, motorvoertuig | Wipers, windshield, motor vehicle
38419904. Fysiotherapie apparatuur, elektrisch | Physiotherapy equipment, electrical
39991204. Identificatie tags, behalve papier | Identification tags, except paper

Werken bij VARIATYP & COPY CERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VARIATYP & COPY CERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VARIATYP & COPY CERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VARIATYP & COPY CERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (LEUVEN) (m/v/x) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • ELECTRICIENS (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar 3 electriciens. Ervaring in sanitair is een troef maar geen vereiste. Het gaat hier om dagwerk met een vast contract in het vooruitzicht!

  • Customer Service Medewerker | Goede kennis Duits | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de customer service? Spreek jij vloeiend Duits, ben jij klantgericht en een ware teamplayer? Wij hebben de ideale opportuniteit voor jou. Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming te Lommel, zoeken wij momenteel een communicatieve customer service medewerker met een grondige kennis van het Duits! Takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten; Je voorziet hen van de nodige informatie in verband met de producten; Je behandelt de inkomende klachten en voorziet een oplossing; Je registreert de klachten in het systeem en handelt deze volledig af; Je verwerkt orders tegen het vooropgestelde tijdstip; Je bent ook verantwoordelijk voor voorraadbeheer en geeft deze door aan de Planning; Je bereidt de facturatie voor, controleert en verstuurt ze; Je doet ook de volledige agendabeheer, plant afspraken in en communiceert deze naar de nodige afdelingen; Je zorgt ervoor dat alles administratief correct verwerkt is. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • Elektricien - electromecaniciens (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken gemotiveerde elektriciens die voltijds willen werken.

  • Account Receivable (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Accounts Receivable Officer is oa verantwoordelijk voor: het doorgeven en opvolgen van de dossiers incasso en advocaten om een tijdige inning van de facturen te waarborgen het behandelen van de claims bij de financiële maatschappijen het opvolgen van de maandelijkse debiteurenlijst het behandelen van de aanmaningen het uitvoeren van credit checks het registreren van klachten

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

  • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Studentenjob

    Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Gent De Sterre (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Flexijob Horeca - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar een medewerker in het weekend als flexijob. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

Zoek naar antwoorden van VARIATYP & COPY CERVICE in sociale netwerken
Look for responds of VARIATYP & COPY CERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VARIATYP & COPY CERVICE. Laat een reactie achter voor VARIATYP & COPY CERVICE. VARIATYP & COPY CERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VARIATYP & COPY CERVICE. Leave a respond for VARIATYP & COPY CERVICE. VARIATYP & COPY CERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VARIATYP & COPY CERVICE op de google maps. Adres en contacten VARIATYP & COPY CERVICE
Location of VARIATYP & COPY CERVICE on the google maps. Address and contacts of VARIATYP & COPY CERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come VARIATYP & COPY CERVICE VARIATYP & COPY CERVICE: Claerbout S | FA. DISK DESK | LE BERCEAU | Tsjechi? (Consulaat) | HUIS SILICONEN

Other related companies as VARIATYP & COPY CERVICE: Claerbout S | FA. DISK DESK | LE BERCEAU | Tsjechi? (Consulaat) | HUIS SILICONEN

VARIATYP & COPY CERVICE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VARIATYP & COPY CERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08662689208. Het bedrijf VARIATYP & COPY CERVICE bevindt zich op het adres: MOERKERKSESTEENWEG 100; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in VARIATYP & COPY CERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VARIATYP & COPY CERVICE is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VARIATYP & COPY CERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VARIATYP & COPY CERVICE, openstaande posities, locatie van VARIATYP & COPY CERVICE op de kaart.

VARIATYP & COPY CERVICE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is VARIATYP & COPY CERVICE, company assigned to the tax number BE08662689208. The company VARIATYP & COPY CERVICE is located at the address: MOERKERKSESTEENWEG 100; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in VARIATYP & COPY CERVICE were not found.
The main activity of VARIATYP & COPY CERVICE is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VARIATYP & COPY CERVICE is not available. You also can look at reviews of VARIATYP & COPY CERVICE, open positions, location of VARIATYP & COPY CERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VARIATYP & COPY CERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VARIATYP & COPY CERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VARIATYP & COPY CERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VARIATYP & COPY CERVICE, employees, financial statistics.