D'Elst NV

Contactgegevens D'Elst NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'Elst NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'Elst NV

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Eksterstraat 10; 1703; Dilbeek (Schepdaal), België

Telefoon (phone): 02 567 09 24 (+32-02 567 09 24) 02 567 09 24 (+32-02 567 09 24)

Fax (fax): 02 567 08 10 (+32-02 567 08 10) 02 567 08 10 (+32-02 567 08 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'Elst NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'Elst NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'Elst NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'Elst NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'Elst NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'Elst NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'Elst NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'Elst NV
Products information D'Elst NV

BTW identificatienummer (tax): BE04989410400
Ondernemingsnummer: 1567993164
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 323,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in D'Elst NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'Elst NV
(Get full report from official database of BE for D'Elst NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'Elst NV
Addition kinds of activities for D'Elst NV

5611. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores
20920102. Soepen, vis en zeevruchten: bevroren | Soups, fish and seafood: frozen
30890602. Caseïne producten | Casein products
38250325. stroboscopen | Stroboscopes
51940201. Tabak kauwen | Chewing tobacco
65539903. Begraafplaats vereniging | Cemetery association
73899926. Handschrift analyse | Handwriting analysis

Werken bij D'Elst NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'Elst NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'Elst NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'Elst NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een operator Je takenpakket zal bestaan uit Het bedienen van verschillende productiemachines Schoonhouden van de productieinstallaties volgens de instructies Het goed aan de gang houden van een productielijn na een storing of ombouwen en hiervoor rekening houden met de vooropgesteld veiligheids en hygiëne voorshriften Ten alle tijde zorgen dat de vooropgestelde hoeveelheid en kwaliteit gewaarborgd wordt

  • Ben jij gemaakt voor de horecasector? (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Bedienen van klanten in een gezellige brasserie - Serveren van dranken, koude en warme gerechten - Opnemen van bestellingen - Steeds klaarstaan voor klanten

  • Onderhoudstechnieker Nachtdienst (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Zonhoven zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker met ervaring. Dit om te werken in een vaste nachtploeg.

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Gemotiveerde arbeider wegenbouw (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde handlanger wegenbouw.  Je komt terecht in een jonge, groeiende firma met een familiale werksfeer!  Je staat in voor volgende taken:  straten opbreken riolering leggen bestrating terugleggen funderingen plaatsen koffers maken klinkers leggen & borduren plaatsen De firma doet verkavelingen, parkings aanleggen, openbare aanbestedingen, .... 

  • Ploegbaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Teamleader service (m/v):   Je vertrekt met je ploeg vanuit onze hoofdkantoren naar de klant. Daar kan je voor heel diverse uitdagingen staan: herstellingen, revisies, shut-downs, industriële verhuis, droogijs-reinigen, onderhoud…. aan het mechanisch gedeelte van werktuigen en installaties. Je coördineert de werken, helpt mee met de uitvoering ervan en staat in voor een veilige en efficiënte oplevering. Je zorgt ervoor dat op einde van de werkdag de wagen en het werkmateriaal weer tiptop in orde staan om de volgende dag opnieuw te vertrekken. Je motiveert en coacht jouw team en zorgt ervoor dat de klant steeds tevreden is.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Diksmuide (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • STUDENTEN +18 VOOR BLACK FRIDAY BIJ BLECKMANN IN GROBBENDONK | VAN 20/11/2018 TOT 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • lesgever EHBO (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers EHBO. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

Zoek naar antwoorden van D'Elst NV in sociale netwerken
Look for responds of D'Elst NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'Elst NV. Laat een reactie achter voor D'Elst NV. D'Elst NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'Elst NV. Leave a respond for D'Elst NV. D'Elst NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'Elst NV op de google maps. Adres en contacten D'Elst NV
Location of D'Elst NV on the google maps. Address and contacts of D'Elst NV

Andere gerelateerde bedrijven als come D'Elst NV D'Elst NV: VAN DE VYVERE BENOIT | SOC. CENTRALE CRةMATION | Foguenne M.H. | CARWASH MANHU?R (MOBIEL) | Stoffenhuis Maria

Other related companies as D'Elst NV: VAN DE VYVERE BENOIT | SOC. CENTRALE CRةMATION | Foguenne M.H. | CARWASH MANHU?R (MOBIEL) | Stoffenhuis Maria

D'Elst NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is D'Elst NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04989410400. Het bedrijf D'Elst NV bevindt zich op het adres: Eksterstraat 10; 1703; Dilbeek (Schepdaal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 323,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in D'Elst NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D'Elst NV is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'Elst NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'Elst NV, openstaande posities, locatie van D'Elst NV op de kaart.

D'Elst NV is a company, that was registered 1989 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is D'Elst NV, company assigned to the tax number BE04989410400. The company D'Elst NV is located at the address: Eksterstraat 10; 1703; Dilbeek (Schepdaal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 323,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in D'Elst NV were not found.
The main activity of D'Elst NV is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D'Elst NV is not available. You also can look at reviews of D'Elst NV, open positions, location of D'Elst NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'Elst NV, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'Elst NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'Elst NV, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'Elst NV, employees, financial statistics.