GRAFISCH BEDRIJF THOMAS

Contactgegevens GRAFISCH BEDRIJF THOMAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRAFISCH BEDRIJF THOMAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRAFISCH BEDRIJF THOMAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAZESTROPDREEF 35; 9031; GENT, België

Telefoon (phone): 92812782 (+32-92812782) 92812782 (+32-92812782)

Fax (fax): +32 (12) 926-83-77 +32 (12) 926-83-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRAFISCH BEDRIJF THOMAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRAFISCH BEDRIJF THOMAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRAFISCH BEDRIJF THOMAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRAFISCH BEDRIJF THOMAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRAFISCH BEDRIJF THOMAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRAFISCH BEDRIJF THOMAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRAFISCH BEDRIJF THOMAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRAFISCH BEDRIJF THOMAS
Products information GRAFISCH BEDRIJF THOMAS

BTW identificatienummer (tax): BE09728637695
Ondernemingsnummer: 4144012451
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in GRAFISCH BEDRIJF THOMAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRAFISCH BEDRIJF THOMAS
(Get full report from official database of BE for GRAFISCH BEDRIJF THOMAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRAFISCH BEDRIJF THOMAS
Addition kinds of activities for GRAFISCH BEDRIJF THOMAS

179903. Service station apparatuur | Service station equipment
633100. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
861102. Groeiersverenigingen | Growers' associations
01610101. Cantaloupe boerderij | Cantaloupe farm
36610101. Autotransformatoren voor telefooncentrales | Autotransformers for telephone switchboards
38210122. Monster voorbereidingsapparaat | Sample preparation apparatus
57149903. Slip covers | Slip covers
86990204. Leeskamer, religieuze materialen | Reading room, religious materials

Werken bij GRAFISCH BEDRIJF THOMAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRAFISCH BEDRIJF THOMAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRAFISCH BEDRIJF THOMAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRAFISCH BEDRIJF THOMAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende voor Legat departement (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is administratief werk een job waar jij je goed in voelt, heb jij zin voor initiatief, wil je graag meehelpen aan het organiseren van projecten en heeft PowerPoint geen geheimen voor jou, dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken voor het Legal departement bij Audi Brussels. In deze functie voer je hoofdzakelijk administratieve taken uit: je staat in voor het opstellen en opsturen van briefwisselingen, je behoudt het overzicht van de contracten, je helpt bij het organiseren van projecten over trainingen en GDPR.

  • Metaalarbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een metaalarbeider voor een bedrijf regio Oudenaarde. Als metaalarbeider zal je volgende taken uitvoeren: het op maat verzagen/bewerken van diverse profielen plaatbewerking laden en lossen van vrachtwagens bestellingen klaarmaken aanvullen van de rekken klanten bijstaan

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • Huishoudhulp m/v Zwevezele - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Zwevezele - Wingene en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • HUISHOUDHULP REGIO Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is noodzakelijk. www.group-f.be

  • Zwemlesgever (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een zwemlesgever. Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,... De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (woensdagnamiddag en zaterdag). Je engagement voor een volledig schooljaar wordt wel verwacht. Ook sta je in voor de administratieve opvolging zoals het invullen van de zwemlijsten. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de zwembadmanager. Er wordt verwacht dat je de nodige veiligheidsprocedures opvolgt en naleeft.

  • RESTAURANTMEDEWERKER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIEN SOIGNE

    Type: Studentenjob

    Je dient gerechten op in ons restaurant en op het terras. Je zet de zaal mee op orde en dekt de tafels. Je ontvangt de gasten, stelt de gerechten voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert de gerechten en de dranken. Je rekent af met de klanten. Je doet de bediening tijdens feesten. Je helpt indien nodig in de keuken en mee bij het ontbijt.

  • Ervaren CNC operator voor houtverwerkende productie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je spuit het afgewerkte meubilair zodat ze volledig op punt staat Hiervoor organiseer je je eigen werkplek; de temperatuur moet in orde zijn, vochtigheidsgraad, ... Je maakt zelf jouw eigen verf en controleert naar viscositeit, kleur, ... Je doet nacontrole en herstelt eventuele fouten

  • Stage IT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

  • Tekenaar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

  • Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR OVERPELT

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er zorg je samen met je collega’s voor een kwalitatieve opvang en begeleiding van kinderen uit het kleuter- en basisonderwijs buiten de schooluren en tijdens schoolvakanties. Je creëert een huiselijke sfeer en stemt je zorg af op de behoefte van elk kind, ook voor kinderen met een grotere zorgbehoefte. Je staat in voor verzorging, psychosociale stimulering en ontplooiingskansen voor de kinderen.

Zoek naar antwoorden van GRAFISCH BEDRIJF THOMAS in sociale netwerken
Look for responds of GRAFISCH BEDRIJF THOMAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRAFISCH BEDRIJF THOMAS. Laat een reactie achter voor GRAFISCH BEDRIJF THOMAS. GRAFISCH BEDRIJF THOMAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRAFISCH BEDRIJF THOMAS. Leave a respond for GRAFISCH BEDRIJF THOMAS. GRAFISCH BEDRIJF THOMAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRAFISCH BEDRIJF THOMAS op de google maps. Adres en contacten GRAFISCH BEDRIJF THOMAS
Location of GRAFISCH BEDRIJF THOMAS on the google maps. Address and contacts of GRAFISCH BEDRIJF THOMAS

Andere gerelateerde bedrijven als come GRAFISCH BEDRIJF THOMAS GRAFISCH BEDRIJF THOMAS: Poisson L | AREA - MICHAEL BOLLE | L. THYS | PIERRE LIFRANGE | DE MOOR

Other related companies as GRAFISCH BEDRIJF THOMAS: Poisson L | AREA - MICHAEL BOLLE | L. THYS | PIERRE LIFRANGE | DE MOOR

GRAFISCH BEDRIJF THOMAS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRAFISCH BEDRIJF THOMAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09728637695. Het bedrijf GRAFISCH BEDRIJF THOMAS bevindt zich op het adres: HAZESTROPDREEF 35; 9031; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 441,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in GRAFISCH BEDRIJF THOMAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GRAFISCH BEDRIJF THOMAS is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRAFISCH BEDRIJF THOMAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRAFISCH BEDRIJF THOMAS, openstaande posities, locatie van GRAFISCH BEDRIJF THOMAS op de kaart.

GRAFISCH BEDRIJF THOMAS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRAFISCH BEDRIJF THOMAS, company assigned to the tax number BE09728637695. The company GRAFISCH BEDRIJF THOMAS is located at the address: HAZESTROPDREEF 35; 9031; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 441,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in GRAFISCH BEDRIJF THOMAS were not found.
The main activity of GRAFISCH BEDRIJF THOMAS is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GRAFISCH BEDRIJF THOMAS is not available. You also can look at reviews of GRAFISCH BEDRIJF THOMAS, open positions, location of GRAFISCH BEDRIJF THOMAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRAFISCH BEDRIJF THOMAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRAFISCH BEDRIJF THOMAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRAFISCH BEDRIJF THOMAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRAFISCH BEDRIJF THOMAS, employees, financial statistics.