DRUKKERIJ IDEEFIX

Contactgegevens DRUKKERIJ IDEEFIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ IDEEFIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ IDEEFIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 236; 8370; BLANKENBERGE, België

Telefoon (phone): 50428186 (+32-50428186) 50428186 (+32-50428186)

Fax (fax): +32 (11) 607-48-91 +32 (11) 607-48-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ IDEEFIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ IDEEFIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ IDEEFIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ IDEEFIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ IDEEFIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ IDEEFIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ IDEEFIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ IDEEFIX
Products information DRUKKERIJ IDEEFIX

BTW identificatienummer (tax): BE05855957031
Ondernemingsnummer: 2534515380
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in DRUKKERIJ IDEEFIX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ IDEEFIX
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ IDEEFIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ IDEEFIX
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ IDEEFIX

209908. Pasta, rijst en aardappel, verpakt combinatieproducten | Pasta, rice, and potato, packaged combination products
228402. Draad van natuurlijke vezels | Thread from natural fibers
01829902. Hydroponische gewassen, onder dekking gekweekt | Hydroponic crops, grown under cover
10619905. Nikkelertswinning | Nickel ore mining
20529917. Tarwe crackers | Wheat crackers
23920000. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
30520107. Slang, pneumatisch: rubber of rubberen weefsel, n.v. | Hose, pneumatic: rubber or rubberized fabric, nec
34639900. Nonferrous smeden, nec | Nonferrous forgings, nec
50440102. Machines toevoegen | Adding machines
72130102. Handdoekvoorziening | Towel supply

Werken bij DRUKKERIJ IDEEFIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ IDEEFIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ IDEEFIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ IDEEFIX. Looking for open vacancies in other companies

  • Project Medewerker Planning - regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Project Medewerker Planning (m/v). Heb jij zin in een tof project bij een internationale speler in AALST? Dan is deze job echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in Aalst. Jouw verantwoordelijkheden als Project Medewerker Planning: Coördineren en opvolgen van externe verpakkingsopdrachten; Opvolgen planning voor de aanleveringen van producten bij externe verpakker en het afhalen van afgewerkte goederen; Aanmaken en verwerken van orders in ERP; Afspraken vastleggen met het magazijn in kader van transport; Nauwe samenwerking met productieplanning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 12 à 16 uur te presteren bij 1 klant (dagen overeen te komen)

  • Gedreven huishoudhulp regio Diksmuide gezocht! (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sarah en Eloise zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOPPEM (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

  • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVOLTA

    Type: Vaste Job

    Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

  • Reclame bedeler in Viersel (VIERSEL)

    Regio: VIERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • BIJLESLERAREN (regio NINOVE-GERAARDSBERGEN-ZOTTEGEM/OOST-VLAANDEREN) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Voor deze vacature geldt de code NGZ2018.

  • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ IDEEFIX in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ IDEEFIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ IDEEFIX. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ IDEEFIX. DRUKKERIJ IDEEFIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ IDEEFIX. Leave a respond for DRUKKERIJ IDEEFIX. DRUKKERIJ IDEEFIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ IDEEFIX op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ IDEEFIX
Location of DRUKKERIJ IDEEFIX on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ IDEEFIX

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ IDEEFIX DRUKKERIJ IDEEFIX: La Vaisselle au Kilo-Sablon | DUMONT-THIRIART | GEERT LAUKENS | NOVA-PARK | Strobbe NV

Other related companies as DRUKKERIJ IDEEFIX: La Vaisselle au Kilo-Sablon | DUMONT-THIRIART | GEERT LAUKENS | NOVA-PARK | Strobbe NV

DRUKKERIJ IDEEFIX is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ IDEEFIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05855957031. Het bedrijf DRUKKERIJ IDEEFIX bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 236; 8370; BLANKENBERGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ IDEEFIX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ IDEEFIX is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ IDEEFIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ IDEEFIX, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ IDEEFIX op de kaart.

DRUKKERIJ IDEEFIX is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ IDEEFIX, company assigned to the tax number BE05855957031. The company DRUKKERIJ IDEEFIX is located at the address: KERKSTRAAT 236; 8370; BLANKENBERGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in DRUKKERIJ IDEEFIX were not found.
The main activity of DRUKKERIJ IDEEFIX is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ IDEEFIX is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ IDEEFIX, open positions, location of DRUKKERIJ IDEEFIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ IDEEFIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ IDEEFIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ IDEEFIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ IDEEFIX, employees, financial statistics.