DRUKKERIJ GRAFICO

Contactgegevens DRUKKERIJ GRAFICO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ GRAFICO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ GRAFICO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWE STATIONSSTRAAT 15; 2381; RAVELS, België

Telefoon (phone): 14656763 (+32-14656763) 14656763 (+32-14656763)

Fax (fax): +32 (13) 151-38-19 +32 (13) 151-38-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ GRAFICO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ GRAFICO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ GRAFICO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ GRAFICO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ GRAFICO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ GRAFICO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ GRAFICO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ GRAFICO
Products information DRUKKERIJ GRAFICO

BTW identificatienummer (tax): BE02009368896
Ondernemingsnummer: 7286926269
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in DRUKKERIJ GRAFICO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ GRAFICO
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ GRAFICO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ GRAFICO
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ GRAFICO

123101. Antracietbereiding en screening | Anthracite preparation and screening
20460203. Maïsolie, maaltijd | Corn oil, meal
20910319. Haring, Ingepakt | Herring, pickled
22730504. Tapijten, tufted | Rugs, tufted
30691400. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
42269906. Textile warehousing | Textile warehousing
80110506. Ogen-, oren-, neus- en keelspecialist: arts / chirurg | Eyes, ears, nose, and throat specialist: physician/surgeon

Werken bij DRUKKERIJ GRAFICO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ GRAFICO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ GRAFICO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ GRAFICO. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Ateliermedewerker assemblage (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor montage en assemblage van panelen; hierbij zal je taak vnl. bestaan uit montage van rubber/glas in panelen, voorzien van gaten dmv boormachine, ... dit alles aan de hand van een plan waarop je je baseert.

  • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

  • Spoeler Bulkwagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot logistiek bedrijf regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een bulkwagenspoeler (m/v). Je zal de bulkwagens zowel aan de binnenkant als de buitenkant spoelen en schoonmaken. De bulkwagens worden gebruikt voor food en non-food. Je zal heel de dag buiten werken.

  • MONTEUR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent flexibel Je werkt graag in team je wil in een ploegenstysteem werken je bent onmiddellijk beschikbaar je hecht belang aan kwaliteitorde netheid

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Flexijob / flexi job voor kapsalon (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Flexijob gezocht voor een kapsalon in de regio. Je werkt op zaterdag van 7 tot 12u en / of op vrijdag (uurrooster bespreekbaar). Jouw taken : wassen van haren afhankelijk van jouw ervaring als kapster : brushen, knippen, kleuren...

  • Dossierbeheer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Stekene zoeken we een gemotiveerde student accountancy-financiën die hen kan ondersteunen met dossierbeheer. Je staat in rechtstreeks contact met klanten, beantwoordt vragen en voert voorbereidende boekhoudkundige taken uit. Doorgroeimogelijkheden voor bachelorprofielen die binnen de sector en in een gerenomeerd boekhoudkantoor willen floreren. Zet je kennis om in praktijk!

  • DIAGNOSETECHNIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: G.M.S. LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Foutendiagnose maken inzake ingewikkelde technische problemen. De oorzaak van een bepaalde technische fout vaststellen. Probleemdiagnose stellen onder testomstandigheden. Grondig documenteren van de diagnosestappen. Adviseren en steunen van het personeel van de werkplaats.

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Commercieel medewerker binnendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Commercieel medewerker binnendienst Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker; Beantwoorden van de telefoon; Alle werkzaamheden op het gebied van de volledige orderverwerking, facturatie en verkoopsadministratie ; Dienst sales service : opvolgen zendingen, beantwoorden vragen allerlei klanten; Communicatie met het verkoopteam; Overige algemene administratie werkzaamheden (memo's, offertes,...); Vertaalwerkzaamheden (NL/F - F/NL); Rapportages verzorgen.; Meetings voorbereiden; Presentaties uitwerken;

  • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ GRAFICO in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ GRAFICO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ GRAFICO. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ GRAFICO. DRUKKERIJ GRAFICO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ GRAFICO. Leave a respond for DRUKKERIJ GRAFICO. DRUKKERIJ GRAFICO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ GRAFICO op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ GRAFICO
Location of DRUKKERIJ GRAFICO on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ GRAFICO

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ GRAFICO DRUKKERIJ GRAFICO: GEBROEDERS DUVILLIER | Van Den Abeele Leen | Colaes P-M | MANU | MOBISTAR CENTER

Other related companies as DRUKKERIJ GRAFICO: GEBROEDERS DUVILLIER | Van Den Abeele Leen | Colaes P-M | MANU | MOBISTAR CENTER

DRUKKERIJ GRAFICO is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ GRAFICO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02009368896. Het bedrijf DRUKKERIJ GRAFICO bevindt zich op het adres: NIEUWE STATIONSSTRAAT 15; 2381; RAVELS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ GRAFICO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ GRAFICO is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ GRAFICO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ GRAFICO, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ GRAFICO op de kaart.

DRUKKERIJ GRAFICO is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ GRAFICO, company assigned to the tax number BE02009368896. The company DRUKKERIJ GRAFICO is located at the address: NIEUWE STATIONSSTRAAT 15; 2381; RAVELS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in DRUKKERIJ GRAFICO were not found.
The main activity of DRUKKERIJ GRAFICO is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ GRAFICO is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ GRAFICO, open positions, location of DRUKKERIJ GRAFICO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ GRAFICO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ GRAFICO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ GRAFICO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ GRAFICO, employees, financial statistics.