DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF

Contactgegevens DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLESTRAAT 53; 2630; AARTSELAAR, België

Telefoon (phone): 38878923 (+32-38878923) 38878923 (+32-38878923)

Fax (fax): +32 (83) 438-20-89 +32 (83) 438-20-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF
Products information DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF

BTW identificatienummer (tax): BE04432952880
Ondernemingsnummer: 2881408691
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF

23920504. Handdoeken, stof en nonwoven: gemaakt van aangekochte materialen | Towels, fabric and nonwoven: made from purchased materials
28990406. Jet brandstofontstekers | Jet fuel igniters
35450208. Machine messen, metaalbewerking | Machine knives, metalworking
37140000. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
47259902. Bezienswaardigheden tournee bedrijven | Sightseeing tour companies
50940200. Munten, medailles en trofeeën | Coins, medals, and trophies
80110202. Clinic, uitgevoerd door artsen | Clinic, operated by physicians
96210301. Kustwacht, regeling en beheer van het vervoer | Coast guard, regulation and administration of transportation

Werken bij DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers/magazijniers nachtploeg in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het hoogtechnologische distributiecentrum in Olen en Westerlo (Heultje) voorziet CASA al haar Europese winkels van hippe interieurartikelen. Voor de vaste nachtploeg zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Een kans om te werken in een groeiende onderneming met leuke werksfeer!

  • Werfleider ruwbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

  • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp regio Ingelmunster 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

  • technieker voor onderhoud van opleggers en trailers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in voor het onderhoud van opleggers en trailers. Dit kan zowel gaan over preventief onderhoud als over herstellingen. Daar onder kan vallen : smeren van de vrachtwagens, herstellingen aan de verlichting, onderhoud van de hydraulica, ...

  • iOS Developer - tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar meerdere Senior Developers iOS en Android voor onze klant in Antwerpen. Omschrijving Ervaring met het bouwen van een mobile banking app is een voordeel. Je moet een echt native developer zijn die de nodige ervaring heeft in complexere omgevingen. vb Security (Vasco of Gemalto) Je komt in het grote team. Bij de klantwerken ze vandaag via de SAFE methodologie voor ontwikkeling.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF. DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF. Leave a respond for DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF. DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF
Location of DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF: Kova Outils SA | GUY VAN BELLE | VANKELEGOM ZONEN | CHISTOPHE DE RIDDER | FRAN?OISE ETIENNE

Other related companies as DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF: Kova Outils SA | GUY VAN BELLE | VANKELEGOM ZONEN | CHISTOPHE DE RIDDER | FRAN?OISE ETIENNE

DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432952880. Het bedrijf DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF bevindt zich op het adres: KAPELLESTRAAT 53; 2630; AARTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF op de kaart.

DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF, company assigned to the tax number BE04432952880. The company DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF is located at the address: KAPELLESTRAAT 53; 2630; AARTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF were not found.
The main activity of DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF, open positions, location of DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ EN COPY-TAKE DE GRAEF, employees, financial statistics.