DRUKKERIJ COLOR-MATCH

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • DRUKKERIJ COLOR-MATCH
Private companiesTransportation by Air • DRUKKERIJ COLOR-MATCH

Contactgegevens DRUKKERIJ COLOR-MATCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ COLOR-MATCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ COLOR-MATCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TULPENDREEF 2BA; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58520552 (+32-58520552) 58520552 (+32-58520552)

Fax (fax): +32 (63) 434-69-24 +32 (63) 434-69-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ COLOR-MATCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ COLOR-MATCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ COLOR-MATCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ COLOR-MATCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ COLOR-MATCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ COLOR-MATCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ COLOR-MATCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ COLOR-MATCH
Products information DRUKKERIJ COLOR-MATCH

BTW identificatienummer (tax): BE05238525390
Ondernemingsnummer: 1486419677
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DRUKKERIJ COLOR-MATCH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ COLOR-MATCH
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ COLOR-MATCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ COLOR-MATCH
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ COLOR-MATCH

07820101. Tuinonderhoudsdiensten | Garden maintenance services
22539900. Brei de buitenkledingfabrieken in, noch | Knit outerwear mills, nec
23699900. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
23920503. Polijsten doekjes, vlakte | Polishing cloths, plain
35999918. Stropdassen, vorm: metaal | Ties, form: metal
45810103. Hangar operatie | Hangar operation

Werken bij DRUKKERIJ COLOR-MATCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ COLOR-MATCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ COLOR-MATCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ COLOR-MATCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvant Magazijnier (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant in de regio van Tessenderlo zijn wij opzoek naar een veelzijdig magazijnier. Jouw taken bestaan o.a. uit: - Lossen van binnenkomende goederen - Kwaliteitscontroles - Inboeken van goederen - Picken - Producten verzendklaar maken

  • OPERATOR SNIJMACHINE 3 PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator. Je zal instaan voor het instellen van snijmachines en het aanvoeren van grondstoffen.

  • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

  • reachtruckbestuurders - heftruckchauffeurs m/v (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, actief in de brouwerij- en voedingssector, zijn we op zoek naar reachtruckbestuurders en heftruckchauffeurs m/v Je zal tewerkgesteld worden ter vervanging van vaste werknemers bij verlof of ziekte (in Breendonk en/of Ruisbroek) Takenpakket: Je staat in voor het klaarzetten van leveringen en afhalingen Je laadt en lost vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het correct stockeren van goederen Je zorgt voor orde en netheid op de werkplek Je start met een interimcontract

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • Wegenwerkers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote groep actief in alle domeinen die betrekking hebben op de aanleg en het onderhoud van wegen, andere vormen van vervoersinfrastructuur en stadsvernieuwing zoeken wij wegenwerkers. Samen met je ploeg sta je in voor de aanleg en onderhoud van wegen, snelwegen, luchthavenbanen, fietspaden, ... Je werkt op verschillende werven en dit niet enkel in de provincie Limburg. Verloning = volgens barema van de bouwsector (PC124). Na de interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Chauffeur CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met kip-oplegger wilt rijden. Je zal instaan voor het transport van zand of grind. Je brengt dit van punt A naar punt B. (klant - groeve). Je hebt wegenkennis en enige ervaring als chauffeur CE, dan zijn we op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Zaterdaghulp Massimo Dutti Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als zaterdaghulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Keukenmedewerker/hulpkok (jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) die kan werken op vrijdagavond. Indien u zich ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

  • Bewakingsagent parkeerbeheer M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch, jong en groeiende bewakingsonderneming zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) voor het parkeerbeheer te Leuven. Uw taken bestaan eruit om te observeren, te controleren en te rapporteren. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de geparkeerde wagens in de betalende parkeerzones of blauwe zones van de Stad Leuven (Leuven, Kessel-Lo, Heverlee). Je stelt de materiële feiten vast en kan in gezet worden in 3 verschillende shiften.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ COLOR-MATCH in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ COLOR-MATCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ COLOR-MATCH. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ COLOR-MATCH. DRUKKERIJ COLOR-MATCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ COLOR-MATCH. Leave a respond for DRUKKERIJ COLOR-MATCH. DRUKKERIJ COLOR-MATCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ COLOR-MATCH op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ COLOR-MATCH
Location of DRUKKERIJ COLOR-MATCH on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ COLOR-MATCH

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ COLOR-MATCH DRUKKERIJ COLOR-MATCH: FM FRANS MAES NV | LA MAISON DU PORTE PLUME SA | HUIS V.D. EYNDE-BAEYENS | Plennevaux M | America B

Other related companies as DRUKKERIJ COLOR-MATCH: FM FRANS MAES NV | LA MAISON DU PORTE PLUME SA | HUIS V.D. EYNDE-BAEYENS | Plennevaux M | America B

DRUKKERIJ COLOR-MATCH is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ COLOR-MATCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05238525390. Het bedrijf DRUKKERIJ COLOR-MATCH bevindt zich op het adres: TULPENDREEF 2BA; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 631,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ COLOR-MATCH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ COLOR-MATCH is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ COLOR-MATCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ COLOR-MATCH, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ COLOR-MATCH op de kaart.

DRUKKERIJ COLOR-MATCH is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ COLOR-MATCH, company assigned to the tax number BE05238525390. The company DRUKKERIJ COLOR-MATCH is located at the address: TULPENDREEF 2BA; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 631,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in DRUKKERIJ COLOR-MATCH were not found.
The main activity of DRUKKERIJ COLOR-MATCH is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ COLOR-MATCH is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ COLOR-MATCH, open positions, location of DRUKKERIJ COLOR-MATCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ COLOR-MATCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ COLOR-MATCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ COLOR-MATCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ COLOR-MATCH, employees, financial statistics.