DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI

Contactgegevens DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUTTICHER STRASSE 335; 4721; KELMIS/LA CALAMINE, België

Telefoon (phone): 87786969 (+32-87786969) 87786969 (+32-87786969)

Fax (fax): +32 (81) 575-86-94 +32 (81) 575-86-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI
Products information DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI

BTW identificatienummer (tax): BE08289703369
Ondernemingsnummer: 7522583007
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 611,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI
(Get full report from official database of BE for DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI
Addition kinds of activities for DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI

951202. Grondbeschermingsbureaus | Land conservation agencies
09190000. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
28699921. Glycolethers | Glycol ethers
28730100. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
31110407. Zweetband leer | Sweatband leather
31310206. Houten hielblokken | Wood heel blocks
38430108. Tandmotoren | Dental engines

Werken bij DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI. Looking for open vacancies in other companies

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Operator dagploeg m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator voor een bedrijf in de houtsector. Je taak bestaat uit het omstellen, instellen van de machine maar je doet ook de kwaliteitscontrole van het hout.

  • Arbeider voor input, administratie en planning (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat handelt in varkensvlees regio Tielt zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Je zal vooral de data-input verzorgen in een productieomgeving. Verloop: Aan de varkens die binnenkomen werd reeds een klassement en kwaliteit toegekend. Je zal controleren of de ingevoerde gegevens kloppen en ze aanvullen en/of wijzigen. Daarna maak je een planning op volgens bepaalde parameters. De verdere productie is gebaseerd op jouw input. Je hebt dus een heel belangrijke taak en een zeer grote verantwoordelijkheid.

  • Toffe, dynamische technieker in een modern bedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technieker 2-ploegen of nacht (m/v) : Na een intensieve opleiding sta je samen met je collega's in voor het preventief en curatief onderhoud van ons modern machinepark. Dit betekent dat je: Technische problemen zal analyseren en een efficiënte oplossing kan bieden op elektrisch en/of mechanisch vlak. Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Geregeld overlegt met collega’s en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de meestergast van de technische dienst.

  • Ondersteuning installateur zonnepanelen - Regio Kempen - Voltijds - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een installateur zonnepanelen regio Kempen. Je werkt voltijds, namelijk 38 uur per week. Je takenpakket omvat: Aansluiten van zekeringkasten en het nakijken ervan Installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken Opmaken van elektrische schema's Fout-opsporing

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rijkevorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp / poetshulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen. Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken. De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren. Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent. Momenteel zoeken we nieuwe medewerkers in de regio Dendermonde - Buggenhout.

  • Lesgevers naschoolse sport (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty Sportief vzw zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week naschoolse activiteiten (bouwen met LEGO, veilig leren fietsen, circus...) of sport (omnisport, dansen, ...) te begeleiden aan kinderen van de lagere school of kleuters.

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

  • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: N.E.N.S. POWER

    Type: Vaste Job

    Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

Zoek naar antwoorden van DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI in sociale netwerken
Look for responds of DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI. Laat een reactie achter voor DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI. DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI. Leave a respond for DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI. DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI op de google maps. Adres en contacten DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI
Location of DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI on the google maps. Address and contacts of DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI: CANAP? | BLOKKER | Fashion Service | MUS?E HIST. SITE ARCH?OL. | A. DESTIN?

Other related companies as DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI: CANAP? | BLOKKER | Fashion Service | MUS?E HIST. SITE ARCH?OL. | A. DESTIN?

DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08289703369. Het bedrijf DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI bevindt zich op het adres: LUTTICHER STRASSE 335; 4721; KELMIS/LA CALAMINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 611,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI, openstaande posities, locatie van DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI op de kaart.

DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI, company assigned to the tax number BE08289703369. The company DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI is located at the address: LUTTICHER STRASSE 335; 4721; KELMIS/LA CALAMINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 611,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI were not found.
The main activity of DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI is not available. You also can look at reviews of DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI, open positions, location of DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUCKEREI LENAERTS/LENAERTS DRUCKEREI, employees, financial statistics.