'T DRUKKERYTJE

Contactgegevens 'T DRUKKERYTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T DRUKKERYTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T DRUKKERYTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEELAAN 45; 8660; DE PANNE, België

Telefoon (phone): 58412944 (+32-58412944) 58412944 (+32-58412944)

Fax (fax): +32 (59) 284-96-20 +32 (59) 284-96-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T DRUKKERYTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T DRUKKERYTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T DRUKKERYTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T DRUKKERYTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T DRUKKERYTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T DRUKKERYTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T DRUKKERYTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T DRUKKERYTJE
Products information 'T DRUKKERYTJE

BTW identificatienummer (tax): BE08587158203
Ondernemingsnummer: 4448333740
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in 'T DRUKKERYTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T DRUKKERYTJE
(Get full report from official database of BE for 'T DRUKKERYTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T DRUKKERYTJE
Addition kinds of activities for 'T DRUKKERYTJE

344499. Plaatwerk, Nauw | Sheet metalwork, nec
07510402. Teeltdiensten, vee | Breeding services, livestock
22210405. Nytril breedgeweven stoffen | Nytril broadwoven fabrics
27549904. Facsimile letters: gravure printing | Facsimile letters: gravure printing
35549903. Snijmachines, papier | Cutting machines, paper
87110402. Civiele techniek | Civil engineering

Werken bij 'T DRUKKERYTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T DRUKKERYTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T DRUKKERYTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T DRUKKERYTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend, stabiel bedrijf zijn we op zoek naar een technisch operator. In deze functie ben je na een interne opleiding verantwoordelijk voor: - het opstarten van machines na een stilstand of wissel - het instellen en het operationeel begeleiden van de verschillende productielijnen - het bijsturen van het productieproces in functie van de visuele kwaliteitscontrole - het registreren van de nodige gegevens in de computer (productieresultaten, controles, ...) - het begeleiden van nieuwe werknemers en interims - het assisteren van de inpakkers bij moeilijkdraaiende machines - het vervangen van de inpakker tijdens pauzes - het uitvoeren van ombouwen aan de verschillende machines - het opsporen en herstellen van elektrische en mechanische defecten

  • Enthousiaste huishoudhulp te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP REGIO Grobbendonk M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

    Regio: BARCHON

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

  • Assemblage medewerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

  • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • schilder - decorateur (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: PLANCKE TOM

    Type: Vaste Job

    Samen met de zaakvoerder voert u diverse schilder- en decoratiewerken uit zowel binnen als buiten. Geïnteresseerd? Solliciteer onmiddellijk!

  • .NET Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

Zoek naar antwoorden van 'T DRUKKERYTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T DRUKKERYTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T DRUKKERYTJE. Laat een reactie achter voor 'T DRUKKERYTJE. 'T DRUKKERYTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T DRUKKERYTJE. Leave a respond for 'T DRUKKERYTJE. 'T DRUKKERYTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T DRUKKERYTJE op de google maps. Adres en contacten 'T DRUKKERYTJE
Location of 'T DRUKKERYTJE on the google maps. Address and contacts of 'T DRUKKERYTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T DRUKKERYTJE 'T DRUKKERYTJE: VAN ASSCHE | MAISON THIEL | C. CORBISIER | R.W. TRONINC | Courtois Photo

Other related companies as 'T DRUKKERYTJE: VAN ASSCHE | MAISON THIEL | C. CORBISIER | R.W. TRONINC | Courtois Photo

'T DRUKKERYTJE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T DRUKKERYTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08587158203. Het bedrijf 'T DRUKKERYTJE bevindt zich op het adres: ZEELAAN 45; 8660; DE PANNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 691,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in 'T DRUKKERYTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T DRUKKERYTJE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T DRUKKERYTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T DRUKKERYTJE, openstaande posities, locatie van 'T DRUKKERYTJE op de kaart.

'T DRUKKERYTJE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T DRUKKERYTJE, company assigned to the tax number BE08587158203. The company 'T DRUKKERYTJE is located at the address: ZEELAAN 45; 8660; DE PANNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 691,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in 'T DRUKKERYTJE were not found.
The main activity of 'T DRUKKERYTJE is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T DRUKKERYTJE is not available. You also can look at reviews of 'T DRUKKERYTJE, open positions, location of 'T DRUKKERYTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T DRUKKERYTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T DRUKKERYTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T DRUKKERYTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T DRUKKERYTJE, employees, financial statistics.