Chmiel-Liebens

Contactgegevens Chmiel-Liebens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chmiel-Liebens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chmiel-Liebens

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Coqs 107; 4460; Grâce-Hollogne (Hollogne-aux-Pierres), België

Telefoon (phone): 04 231 30 57; 04 351 89 56 (+32-04 231 30 57; 04 351 89 56) 04 231 30 57; 04 351 89 56 (+32-04 231 30 57; 04 351 89 56)

Fax (fax): +32 (64) 707-71-69 +32 (64) 707-71-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chmiel-Liebens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chmiel-Liebens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chmiel-Liebens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chmiel-Liebens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chmiel-Liebens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chmiel-Liebens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chmiel-Liebens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chmiel-Liebens
Products information Chmiel-Liebens

BTW identificatienummer (tax): BE08640441894
Ondernemingsnummer: 2376861572
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 359,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Chmiel-Liebens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chmiel-Liebens
(Get full report from official database of BE for Chmiel-Liebens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chmiel-Liebens
Addition kinds of activities for Chmiel-Liebens

331600. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
17999945. Spuitaannemer, niet-agrarisch | Spraying contractor, non-agricultural
35520307. Napping machines, textiel | Napping machines, textile
39999910. Onderwijsmiddelen, apparaten en benodigdheden | Education aids, devices and supplies
57350202. CD's | Compact discs
96610402. Ruimteonderzoek en -technologie, staatsregering | Space research and technology, state government

Werken bij Chmiel-Liebens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chmiel-Liebens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chmiel-Liebens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chmiel-Liebens. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • Administratief Medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij vertrouwd met allerhande administratie? Dan ben jij de gepaste kandidaat. Je job zal bestaan uit het uitvoeren van allerhande administratieve taken. Ook zal je probleemzendingen behandelen. Met je sociaalvaardige capaciteiten zal je met de glimlach goeden ontvangen en overhandigen aan klanten en leverancier

  • AFWERKINGSOPERATOR DRUKKERIJ (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een drukkerij in Roeselare, zijn wij op zoek naar een afwerkingsoperator. Volgens specifieke instructies werk jij de gedrukte vellen af. Daarvoor leer je via een grondige opleiding de werking van de machine, het monteren van de juiste kapvorm en het oplossen van kleine storingen. Je volgt de machine nauwgezet op en controleert de werking van de machine én de kwaliteit van de afgewerkte producties. .

  • Reliability engineer (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Maintenance Engineer Reliability is het uw verantwoordelijkheid om de machinebetrouwbaarheid te verhogen en de beschikbaarheid van productie-installatie te verbeteren, de kosten te verlagen, de onderhoudsactiviteiten te optimaliseren en de productiestilstanden tot het absolute minimum te herleiden. - u analyseert de technische storingen en definieert vervolgens de best geschikte oplossing. Deze neemt u op met het team van werkvoorbereiders en leidinggevenden die ervoor zorgen dat de oplossingen uitgevoerd worden. U superviseert de werkvoorbereiding alsook de uitvoering van de werken door de technici. U stuurt bij waar nodig; - u analyseert de werking van de onderhoudsafdeling en definieert verbetervoorstellen die u na overleg verder uitwerkt; - u zoekt naar de oorzaak van veel voorkomende productiestilstanden veroorzaakt door technische defecten van de installatie en definieert vervolgens oplossingen; - het uitwerken & beheren van een preventief en predictief onderhoudsplan behoort ook tot uw taken; - u superviseert de techniekers bij de uitwerking van de door u gedefinieerde oplossingen. U biedt ondersteuning op basis van uw technische kennis en u stuurt bij waar nodig; - het verzorgen van de nodige administratie (werkinstructies, technische fiches, ...) behoort ook tot uw taken

  • Chauffeur CE optie vast afzetcontainers (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma aan de kust zijn we op zoek naar een chauffeur CE die wil rijden met afzetcontainers. Het is de bedoeling dat je enkel moet rijden in West-Vlaanderen (regio Bredene, De Haan, Oostende). Het gaat over dagritten : 10u tot 11u per dag. Je start ten vroegste om 6u 's morgens. Nederlandse kennis is belangrijk want de klanten spreken vaak geen Frans of andere talen.

  • Technieker 2 ploegen (M/V) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de onderhoudsafdeling zijn we op zoek naar een technieker. Je jobinhoud is het onderhouden en herstellen van de productielijnen. Je staat in voor het monteren van onderdelen of stukken, de defecte systemen te herstellen of vervangen en storingen te lokaliseren en op te lossen. De functie is in 2 ploegensysteem.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-office

    Type: Vaste Job

    Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

  • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van Chmiel-Liebens in sociale netwerken
Look for responds of Chmiel-Liebens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chmiel-Liebens. Laat een reactie achter voor Chmiel-Liebens. Chmiel-Liebens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chmiel-Liebens. Leave a respond for Chmiel-Liebens. Chmiel-Liebens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chmiel-Liebens op de google maps. Adres en contacten Chmiel-Liebens
Location of Chmiel-Liebens on the google maps. Address and contacts of Chmiel-Liebens

Andere gerelateerde bedrijven als come Chmiel-Liebens Chmiel-Liebens: Van Peteghem Nicky | RITA BELMANS | PETER VERSTRAETEN | BAKKERIJ VAN STROMBEEK | JOZEF VAN HOVE

Other related companies as Chmiel-Liebens: Van Peteghem Nicky | RITA BELMANS | PETER VERSTRAETEN | BAKKERIJ VAN STROMBEEK | JOZEF VAN HOVE

Chmiel-Liebens is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chmiel-Liebens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08640441894. Het bedrijf Chmiel-Liebens bevindt zich op het adres: Rue des Coqs 107; 4460; Grâce-Hollogne (Hollogne-aux-Pierres). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 359,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Chmiel-Liebens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chmiel-Liebens is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chmiel-Liebens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chmiel-Liebens, openstaande posities, locatie van Chmiel-Liebens op de kaart.

Chmiel-Liebens is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chmiel-Liebens, company assigned to the tax number BE08640441894. The company Chmiel-Liebens is located at the address: Rue des Coqs 107; 4460; Grâce-Hollogne (Hollogne-aux-Pierres). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 359,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Chmiel-Liebens were not found.
The main activity of Chmiel-Liebens is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Chmiel-Liebens is not available. You also can look at reviews of Chmiel-Liebens, open positions, location of Chmiel-Liebens on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chmiel-Liebens, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chmiel-Liebens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chmiel-Liebens, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chmiel-Liebens, employees, financial statistics.