Charlotte Royale (La)

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Charlotte Royale (La)
Private companiesTransportation by Air • Charlotte Royale (La)

Contactgegevens Charlotte Royale (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Charlotte Royale (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Charlotte Royale (La)

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Dries 49; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort), België

Telefoon (phone): 02 673 31 48 (+32-02 673 31 48) 02 673 31 48 (+32-02 673 31 48)

Fax (fax): +32 (83) 254-46-34 +32 (83) 254-46-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Charlotte Royale (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Charlotte Royale (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Charlotte Royale (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Charlotte Royale (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Charlotte Royale (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Charlotte Royale (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Charlotte Royale (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Charlotte Royale (La)
Products information Charlotte Royale (La)

BTW identificatienummer (tax): BE05903747558
Ondernemingsnummer: 2439483642
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 899,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Charlotte Royale (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Charlotte Royale (La)
(Get full report from official database of BE for Charlotte Royale (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Charlotte Royale (La)
Addition kinds of activities for Charlotte Royale (La)

313100. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
17710102. Grouting werk | Grouting work
20990504. Sauzen: droge mengsels | Sauces: dry mixes
24930303. hardboard | Hardboard
32720610. Rioolpijp, beton | Sewer pipe, concrete
34989907. Tube fabricage (contract buigen en vormen) | Tube fabricating (contract bending and shaping)
38260400. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
59849901. Butaangas, gebotteld | Butane gas, bottled

Werken bij Charlotte Royale (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Charlotte Royale (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Charlotte Royale (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Charlotte Royale (La). Looking for open vacancies in other companies

  • Operator twee ploegen S&S (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: AGO Inhouse Greenyard Frozen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voorbereiden van uit te voeren opdrachten zodat gevraagde mengsels tijdig en zonder onderbreking kunnen worden toegeleverd aan de productielijn. Uitvoeren van het bereidingsproces op basis van vastliggende recepturen zodat producten worden klaargemaakt die beantwoorden aan de verwachte kwaliteitsspecificaties. Ordelijk en net houden van de werkomgeving, overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. Alle afwijkingen die de kwaliteit en de veiligheid van het proces en het product nadelig kunnen beïnvloeden zelfstandig proberen oplossen en melden aan de bevoegde personen. Kennis opdoen en onderhouden van basishygiëneregels en allergenen teneinde een kwalitatieve productie die voldoet aan de hygiënevereisten te garanderen. Daarnaast vervangt u de ploegchef bij afwezigheden.

  • Handlanger bouw M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met jarenlang ervaring in het plaatsen van klinkers, natuursteen en houten terrassen zijn wij op zoek naar een handlanger. Dit voornamelijk voor de aanleg van terrassen en opritten. Als handlanger start je als rechterhand van de plaatser. Je zal zo snel mogelijk genieten van een opleiding zodat je volledig zelfstandig opritten en terrassen kan plaatsen. Ben je op zoek naar een job optie vast op lange termijn, contacteer dan zo snel mogelijk Actief Eeklo op het nummer 09 218 93 90 of via mail naar [email protected]

  • Kraanman met rijbewijs C (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient de vrachtwagen met de kraan. Je plaatst de ruiten op het juiste niveau. Daarnaast help je ook mee met het plaatsen van de ruiten.

  • Verkoopmedewerker in een bakkerij (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als verkoopmedewerker: vul je de toonbank aan snij je de broden aan verkoop en verbak je de voedingswaren reken je correct af verwelkom je de klant met de glimlach

  • Raadgever doe-het-zelf (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het-zelf zaak in Diest zijn wij op zoek naar een raadgever. Je staat de klanten bij in het zoeken naar de juiste oplossing voor hun probleem. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor stockbeheer en draai je als volwaardig teamlid mee in de werking van de winkel. Wil jij graag deel uitmaken van dit team? Ben jij op zoek naar een interessante job als raadgever? Ben jij technisch ingesteld en heb jij een sterke commerciële feeling? Aarzel dan niet, maar solliciteer snel!

  • Schrijnwerker op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken zeer dringend een schrijnwerker voor op verplaatsing voor onze klant gelegen in Roeselare. Je werkt samen met je collega's aan het binnen- en buitenschrijnwerk van woningen, bedrijven & projecten. Het betreft zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Chauffeur CE - rolcontainers - regio Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Schoten, zoeken we chauffeurs CE afzetcontainers. Dit zowel bij particulieren als bij KMO's. Je transporteert containers van en naar de klant en voorziet ze van een afdekzeil en de nodige veiligheidslichten. Als chauffeur sta je in voor het direct contact met de klant. Je bent niet alleen de stem maar ook het gezicht van het bedrijf. Je helpt de klant volgens het klant is koning principe en handelt eventuele conflicten tactvol af. Je staat in kort contact met de planning en geeft feedback daar waar nodig. Je draagt bij aan een positieve werkomgeving. Je start om 6u 's morgens en je werkt je route af. ( max. 12 u) Je staat mee in voor het kleine onderhoud van je vrachtwagen ( bv oliepijl vervangen)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Word kleutermonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 3 en 6 jaar (kleuters). Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

  • FLEXIJOB VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: bedienen van de klanten kassawerk aanvullen van de winkel verpakken van chocolade eventueel ook de afwas in het atlier verzorgen ...

Zoek naar antwoorden van Charlotte Royale (La) in sociale netwerken
Look for responds of Charlotte Royale (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Charlotte Royale (La). Laat een reactie achter voor Charlotte Royale (La). Charlotte Royale (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Charlotte Royale (La). Leave a respond for Charlotte Royale (La). Charlotte Royale (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Charlotte Royale (La) op de google maps. Adres en contacten Charlotte Royale (La)
Location of Charlotte Royale (La) on the google maps. Address and contacts of Charlotte Royale (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Charlotte Royale (La) Charlotte Royale (La): De Sloover Tom | Isoclean SPRL | Fashion House | COECKELBERGS E. & M. | FEDERAL MOGUL SA

Other related companies as Charlotte Royale (La): De Sloover Tom | Isoclean SPRL | Fashion House | COECKELBERGS E. & M. | FEDERAL MOGUL SA

Charlotte Royale (La) is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is Charlotte Royale (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05903747558. Het bedrijf Charlotte Royale (La) bevindt zich op het adres: Dries 49; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 899,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Charlotte Royale (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Charlotte Royale (La) is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Charlotte Royale (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Charlotte Royale (La), openstaande posities, locatie van Charlotte Royale (La) op de kaart.

Charlotte Royale (La) is a company, that was registered 2010 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is Charlotte Royale (La), company assigned to the tax number BE05903747558. The company Charlotte Royale (La) is located at the address: Dries 49; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 899,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Charlotte Royale (La) were not found.
The main activity of Charlotte Royale (La) is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Charlotte Royale (La) is not available. You also can look at reviews of Charlotte Royale (La), open positions, location of Charlotte Royale (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Charlotte Royale (La), Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Charlotte Royale (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Charlotte Royale (La), Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Charlotte Royale (La), employees, financial statistics.