Chapa B

Contactgegevens Chapa B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chapa B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chapa B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Laboulle 74; 4130; Esneux (Tilff), België

Telefoon (phone): 04 388 31 35 (+32-04 388 31 35) 04 388 31 35 (+32-04 388 31 35)

Fax (fax): +32 (71) 135-40-30 +32 (71) 135-40-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chapa B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chapa B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chapa B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chapa B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chapa B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chapa B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chapa B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chapa B
Products information Chapa B

BTW identificatienummer (tax): BE04827087402
Ondernemingsnummer: 2821807861
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 572,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Chapa B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chapa B
(Get full report from official database of BE for Chapa B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chapa B
Addition kinds of activities for Chapa B

3546. Power-driven handgereedschap | Power-driven handtools
24990704. Tafellampen: rotan, riet en wilg | Table pads: rattan, reed, and willow
26720110. Vervoer papier, goud of zilver: van aangekochte materialen | Transfer paper, gold or silver: from purchased materials
31110301. Kleur van leer | Coloring of leather
35310809. Grijpers: steen, hout, enz. | Grapples: rock, wood, etc.
38429926. Tractieapparatuur | Traction apparatus
50850102. Bakken en containers, opslag | Bins and containers, storage
61110200. Wederzijdse vereniging kredietbureaus | Mutual association credit agencies

Werken bij Chapa B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chapa B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chapa B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chapa B. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • Operator voeding | weekend | nacht | Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar operatoren voor het weekend. Je zal tijdens de nacht werken in de productie. Jouw taken zijn het ombouwen, instellen en afstellen van de machines en het opvolgen van het productieproces.

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student klantendienstmedewerker in Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een bijverdienste voor elke zaterdagochtend? Spreek je zowel Frans als Nederlands zeer goed? Heb je graag telefonisch contact? Voor de klantendienst van een uitgeverij zijn we dringend op zoek naar een klantendienstmedewerker. Klanten telefonisch te woord staan die inbellen voor oa klachten rond de bedeling van hun krant/magazine (print alsook digitale versie) ingeven van verhuis /vakantie aanmaak nieuwe abonnementen info geven rond betalingen/domiciliëring /cadeaus / …

  • weekendstudent boetiek m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een kinder- en baby speciaalzaak zoeken wij een ervaren student verkoopmedewerker Je werkt wekelijks op zaterdag een ganse dag en je bent beschikbaar ttijdens de Kerstvakantie Je staat in voor het prijzen en aanvullen van de artikelen Je zorgt voor het correct afrekenen van de aankopen Je bent bereid meer te leren over de aangeboden artikelen zodat je klanten ook kan bijstaan met advies.

  • Student winkelbediende charcuterie te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • TWEETALIGE STUDENT- 1 OF 2 DAGEN PER WEEK (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIMELCO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Project Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

  • E&I ingenieur - ontwerper (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De komende tijd zullen er een aantal kleine en grote projecten gestart worden. De projecten handelen over greenfield en brownfield gebouwen / installaties Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar bijkomende E&I engineers / ontwerpers Deze persoon maakt deel uit van het projectteam onder leiding van een projectmanager. Projectscope : * Opzetten automatisatievoorstellen (S7, PCS7) * Kennis van PLC / PC netwerken (profibus DP, profinet) en telefonie * Kennis van UPS systemen (noodvoedingen met batterijen) * Kennis van netsystemen IT / TN * Uitwerken van laagspanningsenergieverdeling (LS) * Uitwerken van aardingsvoorstellen (hoofdaarding, bliksembeveiliging, equipotentiaal beveiliging, …) * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen (bouwen nieuw onderstation) * Bepalen binnen-, buiten-, en veiligheidsverlichting * Uitwerken van branddetectie * Overleg met Mechanical / piping en Civiele projectmedewerkers * Overleg met coordinator Eplan tekenwerk * Overleg met coordinator PLC/PC softwaregroep * Samenstellen infobestand mbt het geautomatiseerd tekenen van Eplan schema´s (EEC1) * Opstellen van CAPEX /OPEX budgetten mbt projecten * Verantwoordelijk voor zijn budget / planning * Opstellen van ramingen met betrekking tot te presteren engineeringsuren * Biedt ondersteuning aan werfleiders * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen * Opstellen rapportering (budget, planning, kwaliteit) aan stakeholders en projectmanager * Bepalen aantal Remote Input (field)borden * Bepalen aantal (field)ventieleilanden * Layout plannen hoofdkabelbanen / detailkabelbanen * Inplanting fieldborden, tussendozen, … * Staat in voor documentarchivering * Geeft ondersteuning bij toepassen LCM (Life Cycle Management) * Geeft ondersteuning bij toepassen van RAMS ((Reliability, Availability, Maintainability, Substanability) * Opstellen technische specs voor prijsvraag * Opstellen van offertevergelijkingen * Plaatsen van bestellingen * Bepalen M(eet) S(tuur) R(egel) toestellen * Integratie klepsturingen (enkelwerkend, dubbelwerkend, 5/2, 5/3, …) * Invullen datasheets

Zoek naar antwoorden van Chapa B in sociale netwerken
Look for responds of Chapa B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chapa B. Laat een reactie achter voor Chapa B. Chapa B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chapa B. Leave a respond for Chapa B. Chapa B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chapa B op de google maps. Adres en contacten Chapa B
Location of Chapa B on the google maps. Address and contacts of Chapa B

Andere gerelateerde bedrijven als come Chapa B Chapa B: FRUITMARKTJE | SERINA SPRL | EGCO-SURKYN G & FILS | SPAR | Declerck E

Other related companies as Chapa B: FRUITMARKTJE | SERINA SPRL | EGCO-SURKYN G & FILS | SPAR | Declerck E

Chapa B is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chapa B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04827087402. Het bedrijf Chapa B bevindt zich op het adres: Avenue Laboulle 74; 4130; Esneux (Tilff). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 572,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Chapa B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chapa B is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chapa B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chapa B, openstaande posities, locatie van Chapa B op de kaart.

Chapa B is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chapa B, company assigned to the tax number BE04827087402. The company Chapa B is located at the address: Avenue Laboulle 74; 4130; Esneux (Tilff). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 572,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Chapa B were not found.
The main activity of Chapa B is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Chapa B is not available. You also can look at reviews of Chapa B, open positions, location of Chapa B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chapa B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chapa B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chapa B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chapa B, employees, financial statistics.