HUIS VAN DE KERCKHOVE

Contactgegevens HUIS VAN DE KERCKHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS VAN DE KERCKHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS VAN DE KERCKHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): K. DE BACKERSTRAAT 67; 2620; HEMIKSEM, België

Telefoon (phone): 38874889 (+32-38874889) 38874889 (+32-38874889)

Fax (fax): +32 (81) 894-12-98 +32 (81) 894-12-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS VAN DE KERCKHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS VAN DE KERCKHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS VAN DE KERCKHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS VAN DE KERCKHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS VAN DE KERCKHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS VAN DE KERCKHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS VAN DE KERCKHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS VAN DE KERCKHOVE
Products information HUIS VAN DE KERCKHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE05506591796
Ondernemingsnummer: 9436126708
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in HUIS VAN DE KERCKHOVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drogisterijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS VAN DE KERCKHOVE
(Get full report from official database of BE for HUIS VAN DE KERCKHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS VAN DE KERCKHOVE
Addition kinds of activities for HUIS VAN DE KERCKHOVE

07230107. Houtdrogende diensten | Hay drying services
20620000. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
27599904. Directories, telefoon: printen, nsk | Directories, telephone: printing, nsk
28349900. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
32720703. Gebouw steen, kunstmatig: beton | Building stone, artificial: concrete
37990300. Off-road auto's, met uitzondering van recreatieve voertuigen | Off-road automobiles, except recreational vehicles
39150100. Juweliersbevindingen en materialen | Jewelers' findings and materials
39990802. Boutiquing: decoratie cadeauartikelen met pailletten, fruit, enz. | Boutiquing: decorating gift items with sequins, fruit, etc.
50510216. Staal | Steel

Werken bij HUIS VAN DE KERCKHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS VAN DE KERCKHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS VAN DE KERCKHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS VAN DE KERCKHOVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Field service technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Sint-truiden, zijn we op zoek naar een Field Service Technieker Stroomaggregaten. Als Field Service Technieker stroomaggregaten sta je in voor: • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten • Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan • Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen • Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd • Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf • Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud • Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • Productie operator in de chemie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met een vestiging te Beveren Zijn we op zoek naar een productie operator in de chemie (m/v) - Heb jij ervaring als operator ? - Wil jij graag in een volcontinue shift werken? - Ben jij niet bang je handen vuil te maken? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Je wordt ingezet als productieoperator voor het opvolgen van het maalproces van de glasvezel. Je staat hiervoor aan de luchtstraalmolen. Je volgt het maalproces op, wat betekent dat je de luchtstraalmolen opstart, afstelt en stopt en eventuele storingen opvolgt. Het is ook mogelijk dat je ingezet wordt als spinner. Dit takenpakket bestaat uit het aanspinnen van de glasvezels. Dit is een uitvoerende en handmatige job. Je werkt in het glasvezelteam nauw samen met collega’s.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Wijnegem, Schilde en Brecht (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Brecht en Sint-Job.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en strijken verschillende gezinnen van 8u, 12u en 15u wekelijks uurrooster in samenspraak naar uw keuze.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • Proces engineer (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Functie: Jouw takenpakket bestaat uit de personeelsplanning, de onderhoudsplanning en de opvolging. Daarnaast bepaal je de prioriteiten en kan jouw team steeds bij jou terecht voor vragen of problemen. Je bent vaak op de werkvloer aanwezig en je werkt actief mee aan het verhelpen van storingen. Verder analyseer je de problemen en doe je verbetervoorstellen. Tenslotte werk je mee aan nieuwe automatiseringsprojecten in samenwerking met de verantwoordelijke ingenieur. Werkuren: Maandag tot vrijdag: ploegensysteem - vroeg, dag en laat

  • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

  • Toonzaaladviseur Verlichting (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je ben het aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert hen over de verlichting en de bijhorende accessoires. Je geeft hen de nodige uitleg over de technische details en advies over de opmeting en plaatsing. - Je luistert naar de noden van de klant en begeleidt hen in hun keuzeproces en geef hen praktische tips waar nodig. - Tenslotte maak je offertes op, handel je de bestellingen af en volg je jouw offertes ook actief op.

  • Logopedist (dringend!) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaatwaar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

Zoek naar antwoorden van HUIS VAN DE KERCKHOVE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS VAN DE KERCKHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS VAN DE KERCKHOVE. Laat een reactie achter voor HUIS VAN DE KERCKHOVE. HUIS VAN DE KERCKHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS VAN DE KERCKHOVE. Leave a respond for HUIS VAN DE KERCKHOVE. HUIS VAN DE KERCKHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS VAN DE KERCKHOVE op de google maps. Adres en contacten HUIS VAN DE KERCKHOVE
Location of HUIS VAN DE KERCKHOVE on the google maps. Address and contacts of HUIS VAN DE KERCKHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS VAN DE KERCKHOVE HUIS VAN DE KERCKHOVE: FRACELCO BVBA | PREUD'HOMME CHRISTIAN | Crombez F | GARAGE WILLEMS RONNY CV | Oceh Thierry

Other related companies as HUIS VAN DE KERCKHOVE: FRACELCO BVBA | PREUD'HOMME CHRISTIAN | Crombez F | GARAGE WILLEMS RONNY CV | Oceh Thierry

HUIS VAN DE KERCKHOVE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS VAN DE KERCKHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05506591796. Het bedrijf HUIS VAN DE KERCKHOVE bevindt zich op het adres: K. DE BACKERSTRAAT 67; 2620; HEMIKSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drogisterijen. Producten gemaakt in HUIS VAN DE KERCKHOVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS VAN DE KERCKHOVE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS VAN DE KERCKHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS VAN DE KERCKHOVE, openstaande posities, locatie van HUIS VAN DE KERCKHOVE op de kaart.

HUIS VAN DE KERCKHOVE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS VAN DE KERCKHOVE, company assigned to the tax number BE05506591796. The company HUIS VAN DE KERCKHOVE is located at the address: K. DE BACKERSTRAAT 67; 2620; HEMIKSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drogisterijen. Products created in HUIS VAN DE KERCKHOVE were not found.
The main activity of HUIS VAN DE KERCKHOVE is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS VAN DE KERCKHOVE is not available. You also can look at reviews of HUIS VAN DE KERCKHOVE, open positions, location of HUIS VAN DE KERCKHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS VAN DE KERCKHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS VAN DE KERCKHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS VAN DE KERCKHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS VAN DE KERCKHOVE, employees, financial statistics.