LA FUTAIE BVBA

Contactgegevens LA FUTAIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA FUTAIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA FUTAIE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 58,Hertogendreef 1170 Watermaal-Bosvoord, België

Telefoon (phone): 32.26 72 09 50 - 32.26 72 09 50 -

Fax (fax): +32 (83) 637-16-19 +32 (83) 637-16-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA FUTAIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA FUTAIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA FUTAIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA FUTAIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA FUTAIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA FUTAIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA FUTAIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA FUTAIE BVBA
Products information LA FUTAIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09925842285
Ondernemingsnummer: 7889801025
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Drinks,soft^^Liquors and spirits

Product categorie (product category): Drinks; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA FUTAIE BVBA
(Get full report from official database of BE for LA FUTAIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA FUTAIE BVBA
Addition kinds of activities for LA FUTAIE BVBA

104102. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
373102. Militaire schepen, bouw en reparatie | Military ships, building and repairing
35520201. Braiding machines, textiel | Braiding machines, textile
35680202. Koppelingen, as: stijf, flexibel, universeel gewricht, enz. | Couplings, shaft: rigid, flexible, universal joint, etc.
80639900. Psychiatrische ziekenhuizen, nec | Psychiatric hospitals, nec

Werken bij LA FUTAIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA FUTAIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA FUTAIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA FUTAIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • FT verkoopster textiel Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingwinkel in Roeselare zijn we op zoek naar een modebewuste fulltime verkoopster . U werkt 38h/week.

  • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

  • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

  • Monteur centrale verwarming en/of sanitair en/of HVAC (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit regio KUURNE zijn we dringend op zoek naar monteur centrale verwarming en/ of sanitair en/ of HVAC om hun team te versterken. Voor deze vacature als arbeider bouw zullen onderstaande functies jouw dagtaak omvatten: je installeert ventilatiesystemen (HVAC) en rookgasafvoeren in: woningen appartementen scholen en rust- en verzorgingstehuizen. je plaats centrale verwarming en/ of sanitair in utiliteitsgebouwen. een binnen- of buitenvoeler installeren en afstellen voor het regelen van de temperatuur een centraal airconditioningssysteem installeren een installatie voor gecontroleerde mechanische ventilatie (GMV) installeren of vervangen defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Weert (Bornem) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEERT)

    Regio: WEERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Pricing Analyst - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Financiële oplossingen aan de kanten aanbieden. Combinatie van analytische en commerciële taken. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale start-up die een cloud oplossing aanbied zodat bedrijven hun financiële en operationele indicatoren beter kunnen opvolgen. Ze zijn vandaag op zoek naar een Pricing Analyst in Gent om hun team te versterken. Omschrijving Als Pricing Analyst zal je de volgende verantwoordelijkheden hebben: Implementatie van de oplossing bij verschillende type klanten in Vlaanderen Klantensituaties tot een goed einde brengen door custom-made oplossingen voor te stellen Ontwikkeling van de tool en opkomen met nieuwe ideeën gebaseerd op jouw analyses van de cijfers van de bedrijven Analyseren van de behoeften van de klanten en verbeteringen voorstellen met behulp van de applicatie In contact staan met alle afdelingen van de bedrijven en communiceren naar het management Coachen van minder ervaren collega's Ondersteunen van Sales-team en partners

  • Retail Sales Officer voor ziekteverzekeringen in 1000 Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Vaste Job

    Als retail sales officer adviseer je klanten en prospecten over allerlei types van ziekteverzekeringen. Jouw doel is dan ook deze producten en diensten te verkopen. Je adviseert de klant goed over het product waar zij geïnteresseerd in zijn. Je beantwoordt de telefonische oproepen van potentiële nieuwe klanten en voert verkoopsgesprekken aan de telefoon. Je bent verantwoordelijk voor de offertes (opmaak, verzending, opvolging en archivering) van de aanvragen die binnenkomen via DKV contactformulier. Je beheert de offertemailbox en zorgt ervoor dat de klanten snel een correct en klantvriendelijk antwoord ontvangen. Je volgt klanten/prospecten actief op nadat ze een offerte hebben aangevraagd of via de online portals hun interesse in onze producten hebben getoond.

  • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Freelance jobcoach (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: K-onsult

    Type: Zelfstandige activiteit

    K-onsult werd in 2007 opgericht door Karine van Oosterbos en maakt op 4 manieren een brug tussen stress-en burn-out preventie en de arbeidsmarkt. Om het team te versterken zoeken we vanaf 1 januari een jobcoach te Itegem, om te werken vanuit Groepspraktijk Tilia. Je begeleidt zelfstandig loopbaanvragen en draagt je steentje bij naar bekendmaking van zowel de praktijk als K-onsult toe. Je engageert je voor intervisiemomenten bij K-onsult om de drie maanden en maandelijks in de praktijk.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

  • Halian - Office 365 Administrator (ESCH-SUR-ALZETTE)

    Regio: ESCH-SUR-ALZETTE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons actuellement pour le compte de notre client un Office 365 Administrator pour une mission d'une durée de 3 mois extensible à 1 an.     Profil Connaissances requises :  Exchange online OneDrive for Business Skype for Business  Des connaissances dans les domaines suivants étant considérées comme un atout :  Groups Teams SharePoint online  Langue de travail : anglais obligatoire : B2 à C2

Zoek naar antwoorden van LA FUTAIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of LA FUTAIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA FUTAIE BVBA. Laat een reactie achter voor LA FUTAIE BVBA. LA FUTAIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA FUTAIE BVBA. Leave a respond for LA FUTAIE BVBA. LA FUTAIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA FUTAIE BVBA op de google maps. Adres en contacten LA FUTAIE BVBA
Location of LA FUTAIE BVBA on the google maps. Address and contacts of LA FUTAIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LA FUTAIE BVBA LA FUTAIE BVBA: Debrabander | CARLO COMETTI & Fils SPRL | VRIENS ANDREAS EN DIRK | WARNIER X. & GODFRIAUX G. | Euregio.Net AG

Other related companies as LA FUTAIE BVBA: Debrabander | CARLO COMETTI & Fils SPRL | VRIENS ANDREAS EN DIRK | WARNIER X. & GODFRIAUX G. | Euregio.Net AG

LA FUTAIE BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA FUTAIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09925842285. Het bedrijf LA FUTAIE BVBA bevindt zich op het adres: 58,Hertogendreef 1170 Watermaal-Bosvoord. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 251,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Drinks; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Drinks,soft^^Liquors and spirits.
De hoofdactiviteit van LA FUTAIE BVBA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA FUTAIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA FUTAIE BVBA, openstaande posities, locatie van LA FUTAIE BVBA op de kaart.

LA FUTAIE BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA FUTAIE BVBA, company assigned to the tax number BE09925842285. The company LA FUTAIE BVBA is located at the address: 58,Hertogendreef 1170 Watermaal-Bosvoord. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 251,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Drinks; Food and Related Products. List of products are Drinks,soft^^Liquors and spirits.
The main activity of LA FUTAIE BVBA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA FUTAIE BVBA is not available. You also can look at reviews of LA FUTAIE BVBA, open positions, location of LA FUTAIE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA FUTAIE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA FUTAIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA FUTAIE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA FUTAIE BVBA, employees, financial statistics.