COUCKE SPRL

Contactgegevens COUCKE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COUCKE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

COUCKE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Bonaventure 104-104a 1090 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.24 79 37 97 32.24 79 37 97

Fax (fax): 32.24 79 43 84 32.24 79 43 84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COUCKE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COUCKE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COUCKE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COUCKE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COUCKE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COUCKE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COUCKE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COUCKE SPRL
Products information COUCKE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03112396240
Ondernemingsnummer: 2817687988
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 199,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Food flavourings

Product categorie (product category): Drinks; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COUCKE SPRL
(Get full report from official database of BE for COUCKE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor COUCKE SPRL
Addition kinds of activities for COUCKE SPRL

721300. Linnengoed | Linen supply
20230200. Gecondenseerde, geconcentreerde en verdampte zuivelproducten | Condensed, concentrated, and evaporated milk products
34430113. Behuizingen, druk | Housings, pressure
34430801. Ruiten, metalen plaat | Chutes, metal plate
37140102. Nokkenassen, motorvoertuig | Camshafts, motor vehicle
37140601. Hydraulische vloeistofpompen, voor automatisch stuurmechanisme | Hydraulic fluid power pumps, for auto steering mechanism
50320400. Bouwsteen | Building stone
51590301. veren | Feathers
59999900. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec
87429901. Administratief dienstverlener | Administrative services consultant

Werken bij COUCKE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COUCKE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COUCKE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COUCKE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertaler (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij een goede e-commerce website, horen goede teksten. Ben je sterk in het schrijven van toffe en aantrekkelijke teksten in het Nederlands, het Engels en het Frans? Sta je open voor een tijdelijke opdracht tot eind 2018? Dan is deze functie als vertaler (m/v) misschien wel iets voor jou. Voor een gekende e-commerce speler in België zijn we op zoek naar een vertaler (m/v). Samen met jouw collega's van het vertaalteam ben je verantwoordelijk voor het vertalen en nalezen van de teksten die op onze website gebruikt worden. Dit in het Nederlands, het Engels en het Frans. Hierbij ga je steeds nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk zodat elke gebruiker in zijn eigen taal de correcte informatie kan raadplegen.

  • Monteur-lasser regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur-lasser. Motivatie primeert over ervaring! Je zal de bedradingen en montage van gaskabels doen bij openbare nutsvoorzieningen. Vroege starturen, maar ook in de vroege namiddag gedaan. Jobgerelateerde competenties De assemblagebewerkingen en de benodigde materialen bepalen op basis van instructies, technische dossiers, ... Structuurelementen, las- en assemblagepunten, ... plaatsen en markeren De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) Afmetingen, vormen, lasnaden, ... controleren en de nodige bijwerkingen, afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning

  • TIG lasser (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezonde KMO in Erpe-Mere zijn we op zoek naar een TIG-lasser. Je monteert en verbindt diverse lichte en zware stukken uit verschillende materiaalsoorten bij middel van TIG-lassen. Je voert verschillende opdrachten uit, hetzij zelfstandig, hetzij in team van 2 personen.

  • Technisch administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is het takenpakket: ? Optimaliseren van de dagdagelijkse planning van 4 techniekers ( plaatsbezoeken plannen in tijd en locatie ? afspraak met klant ) ? Aankopen van wisselstukken en orders plannen volgens levering wisselstukken. ? Oproepen van klanten ontvangen en verwerken in duidelijke service orders Duidelijke probleemomschrijving kaderen Istallaties en wisselstukken creëren in het ERP-systeem Aankopen uitvoeren Klantengegevens opvragen en verwerken ? Verwerken van data ( persoonlijke gegevens gegevens installatie orders ? in ERP systeem ( Navision ) ? Onderhoudscontracten vertalen naar service orders en deze inplannen ? Technische info opvragen bij leveranciers ? Aanmaken en verwerken van offertes Je wordt bijgestaan door de serviceverantwoordelijke en/of zaakvoerder.

  • Winkelmedewerker 38h/week Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmederker in het filiaal te Roeselare zorgt je samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen en volgt de instructies op van de winkelverantwoordelijke.

  • Monteur Sprinklers (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur van Sprinklers sta je in voor: Het installeren van automatische blusinstallaties op diverse werven in België Frankrijk en Nederland. Het werken volgens plan. Het lassen van leidingen. Het werken in een 4-dagen stelsel (10u/dag van maandag t.e.m. donderdag)

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • Chauffeur CE (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: VANDAMME

    Type: Vaste Job

    Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

  • Psycholoog / relatietherapeut (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    · gemotiveerde Psycholoog (M/V) en/of Seksuoloog · flexibiliteit, zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren · een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. · therapeutische betrokkenheid is een must! · Beschikbaarheid 2d /week (woensdag + donderdag), volledige dagen op termijn, starten met avonduren. Proefperiode van 1j, nadien langdurig engagement.

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

  • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

Zoek naar antwoorden van COUCKE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of COUCKE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor COUCKE SPRL. Laat een reactie achter voor COUCKE SPRL. COUCKE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COUCKE SPRL. Leave a respond for COUCKE SPRL. COUCKE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COUCKE SPRL op de google maps. Adres en contacten COUCKE SPRL
Location of COUCKE SPRL on the google maps. Address and contacts of COUCKE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come COUCKE SPRL COUCKE SPRL: PHILIPPE VANBAELEN | DEBRUYNE | Luzenac NV | FA. LISTELLA | VANHERCKE BED & BREAKFAST

Other related companies as COUCKE SPRL: PHILIPPE VANBAELEN | DEBRUYNE | Luzenac NV | FA. LISTELLA | VANHERCKE BED & BREAKFAST

COUCKE SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COUCKE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03112396240. Het bedrijf COUCKE SPRL bevindt zich op het adres: Rue Bonaventure 104-104a 1090 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 199,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Drinks; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Food flavourings.
De hoofdactiviteit van COUCKE SPRL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COUCKE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COUCKE SPRL, openstaande posities, locatie van COUCKE SPRL op de kaart.

COUCKE SPRL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is COUCKE SPRL, company assigned to the tax number BE03112396240. The company COUCKE SPRL is located at the address: Rue Bonaventure 104-104a 1090 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 199,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Drinks; Food and Related Products. List of products are Food flavourings.
The main activity of COUCKE SPRL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COUCKE SPRL is not available. You also can look at reviews of COUCKE SPRL, open positions, location of COUCKE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COUCKE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COUCKE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COUCKE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COUCKE SPRL, employees, financial statistics.