Betonboringen Diamond BVBA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Betonboringen Diamond BVBA
Private companiesLeather and Leather Products • Betonboringen Diamond BVBA

Contactgegevens Betonboringen Diamond BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Betonboringen Diamond BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Betonboringen Diamond BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ambachtstraat 24; 8820; Torhout, België

Telefoon (phone): 050 21 62 27 (+32-050 21 62 27) 050 21 62 27 (+32-050 21 62 27)

Fax (fax): 050 22 03 41 (+32-050 22 03 41) 050 22 03 41 (+32-050 22 03 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Betonboringen Diamond BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Betonboringen Diamond BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Betonboringen Diamond BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Betonboringen Diamond BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Betonboringen Diamond BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Betonboringen Diamond BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Betonboringen Diamond BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Betonboringen Diamond BVBA
Products information Betonboringen Diamond BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08767333984
Ondernemingsnummer: 8021087646
Hoofdstad (capital): 392,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 864,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Betonboringen Diamond BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drilling and sawing in reinforced concrete

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Betonboringen Diamond BVBA
(Get full report from official database of BE for Betonboringen Diamond BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Betonboringen Diamond BVBA
Addition kinds of activities for Betonboringen Diamond BVBA

011200. Rijst | Rice
206601. Cacaobonen verwerking | Cacao bean processing
26550205. Containers, gelamineerde fenolische en gevulkaniseerde vezel | Containers, laminated phenolic and vulcanized fiber
39999920. Hot tub en spa deksels | Hot tub and spa covers
73190201. Circulaire en handbill distributie | Circular and handbill distribution

Werken bij Betonboringen Diamond BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Betonboringen Diamond BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Betonboringen Diamond BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Betonboringen Diamond BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • operator, magazijnier in de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je drie collega's zorg je ervoor dat de betoncentrale blijft draaien. Na een korte opleiding ben je in de mogelijkheid om deze centrale te bedienen. Deze job biedt jou heel wat afwisseling, je werkt zowel in het magazijn als in de centrale. Dagelijks de klanten helpen en laden met de bull zijn taken die je niet afschrikken. Je werkt in dagdienst tussen 6u en 15u of van 9u tot 18u, uiteraard bieden zij flexibliteit volgens jouw voorkeuren.

  • Chauffeur CE - Westerlo/Grobbendonk/Antwerpen - voltijds (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Westerlo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE die instaat voor het vervoeren van containers naar Grobbendonk en af en toe naar Antwerpen. Uitzonderlijk kunnen er ook andere ritten bijkomen in België of Nederland.

  • Kaaioperator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de op- en overslag van vloeibaar bulkgoed in de Antwerpse haven zijn we op zoek naar een kaaioperator. Je zal de ogen en oren zijn van de controlekameroperators en je takenpakket zal vooral bestaan uit: Buiten schepen en lichters aan- en afkoppelen de controle van de pompen en leidingen het onderhouden van het tankenpark

  • Arbeider bekistingatelier (metaal) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samenstellen van stalen bekistingen Je koppelt stukken met diverste lengtes en vormen aan elkaar tot een passende bekisting Daarnaast maak je specifieke bekistingsonderdelen op maat, dit doe je aan d ehand van een technische tekening Je past ook bestaande bekstingsvormen aan

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

  • POETSHULP (M/V) (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een poetshulp. Je taak bestaat eruit om privé-woningen te poetsen in het kader van dienstencheques.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nerem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

  • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Leercontract

    Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

  • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: OPWIJK

    Type: Flexijob

    2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

Zoek naar antwoorden van Betonboringen Diamond BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Betonboringen Diamond BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Betonboringen Diamond BVBA. Laat een reactie achter voor Betonboringen Diamond BVBA. Betonboringen Diamond BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Betonboringen Diamond BVBA. Leave a respond for Betonboringen Diamond BVBA. Betonboringen Diamond BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Betonboringen Diamond BVBA op de google maps. Adres en contacten Betonboringen Diamond BVBA
Location of Betonboringen Diamond BVBA on the google maps. Address and contacts of Betonboringen Diamond BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Betonboringen Diamond BVBA Betonboringen Diamond BVBA: D'HULSTER BART | Bombeeck M | OCTAAF UYTENDAELE | BOSMANS DANNY & RONNY | Kennes G

Other related companies as Betonboringen Diamond BVBA: D'HULSTER BART | Bombeeck M | OCTAAF UYTENDAELE | BOSMANS DANNY & RONNY | Kennes G

Betonboringen Diamond BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Betonboringen Diamond BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08767333984. Het bedrijf Betonboringen Diamond BVBA bevindt zich op het adres: Ambachtstraat 24; 8820; Torhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 392,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 864,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Drilling and sawing in reinforced concrete. Producten gemaakt in Betonboringen Diamond BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Betonboringen Diamond BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Betonboringen Diamond BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Betonboringen Diamond BVBA, openstaande posities, locatie van Betonboringen Diamond BVBA op de kaart.

Betonboringen Diamond BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Betonboringen Diamond BVBA, company assigned to the tax number BE08767333984. The company Betonboringen Diamond BVBA is located at the address: Ambachtstraat 24; 8820; Torhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 392,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 864,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Drilling and sawing in reinforced concrete. Products created in Betonboringen Diamond BVBA were not found.
The main activity of Betonboringen Diamond BVBA is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Betonboringen Diamond BVBA is not available. You also can look at reviews of Betonboringen Diamond BVBA, open positions, location of Betonboringen Diamond BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Betonboringen Diamond BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Betonboringen Diamond BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Betonboringen Diamond BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Betonboringen Diamond BVBA, employees, financial statistics.