FUJI OIL EUROPE NV

Contactgegevens FUJI OIL EUROPE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FUJI OIL EUROPE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FUJI OIL EUROPE NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Kuhlmannlaan 36 9042 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-43-02-02 32-93-43-02-02

Fax (fax): 32-93-43-02-56 32-93-43-02-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FUJI OIL EUROPE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FUJI OIL EUROPE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FUJI OIL EUROPE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FUJI OIL EUROPE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FUJI OIL EUROPE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FUJI OIL EUROPE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FUJI OIL EUROPE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FUJI OIL EUROPE NV
Products information FUJI OIL EUROPE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08302062988
Ondernemingsnummer: 5325592041
Hoofdstad (capital): 366,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 348,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FUJI OIL EUROPE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mixers and grinders for the food processing industry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FUJI OIL EUROPE NV
(Get full report from official database of BE for FUJI OIL EUROPE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FUJI OIL EUROPE NV
Addition kinds of activities for FUJI OIL EUROPE NV

252203. Kantoorkasten en laden, behalve hout | Office cabinets and filing drawers, except wood
352402. Tuinmaaiers en toebehoren | Lawn and garden mowers and accessories
32720714. Muur- en plafondpanden, beton | Wall and ceiling squares, concrete
33990200. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
61590104. Productie kredietvereniging, landbouw | Production credit association, agricultural

Werken bij FUJI OIL EUROPE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FUJI OIL EUROPE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FUJI OIL EUROPE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FUJI OIL EUROPE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner/project-coördinator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Plannen en organiseren van de buitendienst (zeer wisselende planningen, rekening houden met klanten, wijzigingen,...) - Werfbezoeken. Ter plaatse inschattingen maken van de werken - materialen bestellen bv hoogtewerker,... - veiligheid van de werken bepalen,... - techniekers informeren over de werken, de nodige materialen,...

  • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

  • LOGISTIEK MEDEWERKER VOEDING 2 PLOEGEN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Door de groei van de firma zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker productie voor de afdelingen Vleesbereidingen. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van alle noodzakelijke producten en hulpmateriaal voor je afdeling. Je controleer je de afgewerkte producten en paletfiches vooraleer je deze aflevert aan distributie. Uren: Vroege shift: 4u30 - 13u Late shit: 11u45 - 20u

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Bouwel (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk, Bevel, Bouwel Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulpen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

  • Jobstudent Dispatcher (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    We zijn opzoek naar een student die in Juli en Augustus tewerkgesteld kan worden bij de afdeling Dispatch in Zwijndrecht. Je zal ondersteuning bieden in de volgende domeinen: Boeken van prestaties van de medewerkers Administratieve opvolging van de planningen ( vb. afwezigheid) Verwerken en nakijken van de certificeringen in onze systemen Cruciale dagen dat je aanwezig moet zijn: - 13/07/2018 & 16/07/2018 - 31/07/2018 & 01/08/2018 - 14/08/2018 & 16/08/2018 - 31/08/2018

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • JAVA EE Instructeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: INTEC BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Als instructeur leert u groepen van 12 cursisten werken met de programmeertaal JAVA. U profileert zich als een coach die de groep de nodige ervaring en kennis bijbrengt aan de hand van theoretische lessen en veel praktijk en opdrachten. Heb je geen ervaring maar wel een hoop motivatie, dan ben je meer dan welkom.

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van FUJI OIL EUROPE NV in sociale netwerken
Look for responds of FUJI OIL EUROPE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FUJI OIL EUROPE NV. Laat een reactie achter voor FUJI OIL EUROPE NV. FUJI OIL EUROPE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FUJI OIL EUROPE NV. Leave a respond for FUJI OIL EUROPE NV. FUJI OIL EUROPE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FUJI OIL EUROPE NV op de google maps. Adres en contacten FUJI OIL EUROPE NV
Location of FUJI OIL EUROPE NV on the google maps. Address and contacts of FUJI OIL EUROPE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FUJI OIL EUROPE NV FUJI OIL EUROPE NV: D'Haene Kristof | DIERENBESCHERMING WERVIK | Cromlin C | REMA | J. MOENS

Other related companies as FUJI OIL EUROPE NV: D'Haene Kristof | DIERENBESCHERMING WERVIK | Cromlin C | REMA | J. MOENS

FUJI OIL EUROPE NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FUJI OIL EUROPE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08302062988. Het bedrijf FUJI OIL EUROPE NV bevindt zich op het adres: Kuhlmannlaan 36 9042 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 366,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 348,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mixers and grinders for the food processing industry. Producten gemaakt in FUJI OIL EUROPE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FUJI OIL EUROPE NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FUJI OIL EUROPE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FUJI OIL EUROPE NV, openstaande posities, locatie van FUJI OIL EUROPE NV op de kaart.

FUJI OIL EUROPE NV is a company, that was registered 2017 in Gent region, Belgium. Full name of company is FUJI OIL EUROPE NV, company assigned to the tax number BE08302062988. The company FUJI OIL EUROPE NV is located at the address: Kuhlmannlaan 36 9042 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 366,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 348,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mixers and grinders for the food processing industry. Products created in FUJI OIL EUROPE NV were not found.
The main activity of FUJI OIL EUROPE NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FUJI OIL EUROPE NV is not available. You also can look at reviews of FUJI OIL EUROPE NV, open positions, location of FUJI OIL EUROPE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FUJI OIL EUROPE NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FUJI OIL EUROPE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FUJI OIL EUROPE NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FUJI OIL EUROPE NV, employees, financial statistics.