Tekenburo De Hoon K

Contactgegevens Tekenburo De Hoon K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tekenburo De Hoon K: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tekenburo De Hoon K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tramstraat 1; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 43 80 94 (+32-014 43 80 94) 014 43 80 94 (+32-014 43 80 94)

Fax (fax): +32 (53) 856-42-62 +32 (53) 856-42-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tekenburo De Hoon K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tekenburo De Hoon K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tekenburo De Hoon K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tekenburo De Hoon K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tekenburo De Hoon K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tekenburo De Hoon K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tekenburo De Hoon K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tekenburo De Hoon K
Products information Tekenburo De Hoon K

BTW identificatienummer (tax): BE01408966064
Ondernemingsnummer: 6411865234
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 388,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Tekenburo De Hoon K zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drawing offices

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tekenburo De Hoon K
(Get full report from official database of BE for Tekenburo De Hoon K)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tekenburo De Hoon K
Addition kinds of activities for Tekenburo De Hoon K

149903. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
22980304. Isolatiepads, koord | Insulator pads, cordage
23260207. Werk shirts: mannen, jongeren en jongens | Work shirts: men's, youths', and boys'
57350203. archief | Records
70320301. Visserscamp | Fishing camp
82999907. Afrondingsschool, charme en modellering | Finishing school, charm and modeling
86410300. Jeugdorganisaties | Youth organizations

Werken bij Tekenburo De Hoon K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tekenburo De Hoon K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tekenburo De Hoon K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tekenburo De Hoon K. Looking for open vacancies in other companies

  • Process Coördinator ploegen+weekend bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als process coordinator ben je verantwoordelijk voor: Voorbereiden van PO dossiers Verzekeren van de voortgang van alle PO’s in de afdeling door tijdige aanmaak van extra SAP batchcodes, instructies en labels. Het bijstaan van productieteams bij het ingeven van QA en/of efficiency gegevens. Monitoren van material usage: bijstaan van teams bij het return proces naar magazijn. Nauwe communicatie met supervisors, scheduler en bulkbevoorrading. Assisteren van teams bij niet standaard-processen en situaties

  • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

  • Reachtruckbestuurder vrieshuis (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaatst alle paletten met afgewerkte producten correct en overzichtelijk in het magazijn/vrieshuis. Je zorgt dat de juiste paletten aan de laadkaai terecht komen om te laden in de vrachtwagens. Je doet zelf het laden en lossen van de vrachtwagen met je zijdelingse heftruck.

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • Souschef (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Beernem zijn wij op zoek naar een Sous-chef: werkt samen met de rest van het keukenteam onder leiding van de chef verzorgen mise en place starten omstreeks 10u meedenkt in ideeën voor suggesties bereiden van warme en koude gerechten opkuisen van de keuken behoort ook tot het takenpakket

  • Filiaalverantwoordelijke M/V (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Leopolsburg zijn we op zoek naar een filiaalverantwoordelijke M/V. Als filiaalverantwoordelijke ben je: de sturende kracht, je hebt een voorbeeldfunctie; verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie; het aanspreekpunt van de klant; je staat in voor het plannen en coördineren van de dagelijkse transporten. Je geeft opdracht aan de interne chauffeurs in functie van de gemaakte planning; het realiseren en optimaliseren van verhuur en verkoopsomzet vallen onder jouw vleugels; je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers; je rapporteert rechtstreeks aan de general manager.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp bij onze klant regio Ardooie. Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klant binnen een aangenaam kader. Dit varieert van poetsen van de woning, de ramen poetsen, koken, strijken, boodschappen doen,...

  • Huishoudelijke hulp bij gezinnen Ruddervoorde, Baliebrugge - vanaf 10 tot 38u per week (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Ruddervoorde en Baliebrugge. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Koeltechnieker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FIEUW KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde koeltechnieker. Als koeltechnieker kom je ter plaatse om de aansluiting te doen. Voor meer informatie, http://www.fieuw.be/

  • Technische ondersteuning en magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AW TECH

    Type: Vaste Job

    Herstellen lastoortsen (inclusief opleiding indien nodig) Isolatietesten lastoestellen (inclusief opleiding) Bijhouden en opvullen stock

Zoek naar antwoorden van Tekenburo De Hoon K in sociale netwerken
Look for responds of Tekenburo De Hoon K in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tekenburo De Hoon K. Laat een reactie achter voor Tekenburo De Hoon K. Tekenburo De Hoon K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tekenburo De Hoon K. Leave a respond for Tekenburo De Hoon K. Tekenburo De Hoon K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tekenburo De Hoon K op de google maps. Adres en contacten Tekenburo De Hoon K
Location of Tekenburo De Hoon K on the google maps. Address and contacts of Tekenburo De Hoon K

Andere gerelateerde bedrijven als come Tekenburo De Hoon K Tekenburo De Hoon K: Bevernage K | 't Melkhuisje | HERWIG VAN LINT | ALFONS VRANCKX | Intercard BVBA

Other related companies as Tekenburo De Hoon K: Bevernage K | 't Melkhuisje | HERWIG VAN LINT | ALFONS VRANCKX | Intercard BVBA

Tekenburo De Hoon K is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tekenburo De Hoon K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01408966064. Het bedrijf Tekenburo De Hoon K bevindt zich op het adres: Tramstraat 1; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 388,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drawing offices. Producten gemaakt in Tekenburo De Hoon K zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tekenburo De Hoon K is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tekenburo De Hoon K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tekenburo De Hoon K, openstaande posities, locatie van Tekenburo De Hoon K op de kaart.

Tekenburo De Hoon K is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tekenburo De Hoon K, company assigned to the tax number BE01408966064. The company Tekenburo De Hoon K is located at the address: Tramstraat 1; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 388,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drawing offices. Products created in Tekenburo De Hoon K were not found.
The main activity of Tekenburo De Hoon K is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Tekenburo De Hoon K is not available. You also can look at reviews of Tekenburo De Hoon K, open positions, location of Tekenburo De Hoon K on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tekenburo De Hoon K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tekenburo De Hoon K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tekenburo De Hoon K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tekenburo De Hoon K, employees, financial statistics.