ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU

Contactgegevens ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hennestraat 7; 3740; Bilzen (Grote-Spouwen), België

Telefoon (phone): 0477 63 64 25 (+32-0477 63 64 25) 0477 63 64 25 (+32-0477 63 64 25)

Fax (fax): 012 44 10 96 (+32-012 44 10 96) 012 44 10 96 (+32-012 44 10 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU
Products information ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU

BTW identificatienummer (tax): BE01781127929
Ondernemingsnummer: 5258026123
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 481,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drawing offices

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU
(Get full report from official database of BE for ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU
Addition kinds of activities for ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU

495300. Afvalsystemen | Refuse systems
549900. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores
14790201. Marcasite mijnbouw | Marcasite mining
14990000. Diverse nonmetale mineralen, behalve brandstoffen | Miscellaneous nonmetallic minerals, except fuels
16299906. Snijwerknemer | Trenching contractor
35999916. Slibtafels | Sludge tables
36799915. Spraakcontroles | Voice controls
49530100. Inzameling en verwijdering van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste collection and disposal

Werken bij ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

  • Aanleg en algemeen tuinonderhoud (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Westerlo zijn wij op zoek naar tuinbouwmedewerkers. Je taak bestaat uit het aanleggen en onderhouden van tuinen. Je staat in voor het onderhoud van de beplantingen. Je bent in staat om mee te werken aan het plaatsen van plantmateriaal. Je kan producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken. Heb jij een passie voor tuinen? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 014 56 00 44 of mail ons op [email protected]

  • Schrijnwerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een fulltime schrijnwerker met een passie voor hout. Het gaat om binnenschrijnwerk vooral in het atelier maar ook een mogelijkheid op de baan

  • Kassamedewerker kerstvakantie (jobstudent) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Plopsa shows in Plopsaland De Panne zijn we op zoek naar een kassamedewerker van zaterdag 22/12 tem zondag 30/12. Uren zullen ongeveer van 9u à 9u30 tot 15u. Er is een halve dag opleiding voorzien in Antwerpen om het ticketingsysteem te kennen en de kassa te kunnen bemannen.

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • Aterlierhulp beenhouwerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bedient de klanten  Je helpt mee met de beenhouwers en voert voorbereidend werk uit. Je houdt het atelier proper en netjes.  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Kortrijk zoeken wij een verkoopmedewerker slagerij met combinatie atelierwerk.

  • Senior aankoper (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een productiefirma te Gullegem, zijn wij op zoek naar een Senior aankoper portefeuille alu profielen en gereedschappen / klein materiaal. We zijn op zoek naar een zelfstandig gedreven medewerker met gedegen MRP-kennis Functie  Samen met 3 collega's sta je in voor de algemene aankoop van alu profielen en gereedschappen/klein materiaal.  Je plaatst bestellingen voor jouw artikelengroep en volgt de afroepen en leveringen op. Daartoe maak je gebruik van een ERP-pakket (Axapta) en sta je in contact met de productieleiders m.b.t de capaciteitsplanning.  Je volgt actief het stockbeheer voor jou artikelengroep op. Je herberekent daartoe de minimumvoorraden i.f.v. productwijzigingen en het jaarverbruik hiervoor met je uitstekend met Exel en meer bepaald met draaitabellen kunnen werken.

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

  • Lead Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Introduction We are looking for an Experimented Lead developer freelance to work for our client in Mechelen. Your mission • Translate the functional requirements into a solid technical solution. • Execute and describe the technical solution in a technical analysis document • Perform technical impact analysis of the project and derive needed code changes • Ensure the usage of structured methods and techniques, the use of standards and guidelines. • Development lead for a team of 4 developers for one specific project (in coöperation with a dev lead o Other (less important): • Modelling of our processes in Jira. Model the high level process of our organisation in Jira, support others in modelling the process, model the detailed development process in Jira. Input: • High-level technical designs and Pre-Assessment Architecture Documents (architect team and business process analysts). • Functional analysis documents. • Release milestone plan (Release Management). • Task milestone plan. Output: • Technical analysis documentation • Operational readiness documentation • Code deliveries • Patches / Scripts / … Acceptance: • Technical analysis documents reviewed and approved by stakeholders (functional analysts and Test team). • Participation in concept analysis meetings and in development workshops and decision meetings • On time review of development deliverables Profile • You are a Bachelor and/or Master • You have minimum 5 years of experience in a similar function • You are a team player and are flexible • You are Result driven and able to take ownership • You are flexible between the different area's • You have good oral and written communication skills in Dutch • You are team player • You have experience with: o PHP frameworks Laravel and Symfony o jQuery o Soap, Rest o Javascript, React, GIT o WebSocket o SQL Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

  • Business Analist (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654229-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificities. Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze: “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige Analisten en Business Process Experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.

  • PROJECTMANAGER BIJ BOUWPROMOTOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670246-inline.html?cid=Partner_VDAB Min. 5 jaar ervaring in projectmanagement Uitdagende en verantwoordelijke functie bij topbouwpromotor Projecten in West- en Oost-Vlaanderen Onze klant, een TOPbouwpromotor actief in zowel residentieel als commercieel vastgoed, kijkt uit naar een technisch projectmanager voor de dagdagelijkse opvolging van de projecten in Oost- en West-Vlaanderen. Als technisch projectmanager ben jij de persoon die de dagdagelijkse projectopvolging op zich neemt. Vanaf de designfase word je betrokken om mee innovatieve bouwconcepten uit te werken. Je stuurt het projectteam en architecten aan. Je volgt het vergunningstraject mee op en maakt een analyse van de voorstellen van aannemers. Je draagt de verantwoordelijkheid over de volledige projectopvolging: efficiënte planning, aansturen aannemers, budget- en kwaliteitsbewaking, … Uiteindelijk sta je ook in voor de voorlopige oplevering en nazorg. Rapporteren doe je aan de Technisch Directeur.

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU in sociale netwerken
Look for responds of ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU. Laat een reactie achter voor ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU. ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU. Leave a respond for ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU. ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU op de google maps. Adres en contacten ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU
Location of ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU on the google maps. Address and contacts of ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU

Andere gerelateerde bedrijven als come ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU: JOHANNES VAN DEN BROEK | P.V.D. EVENTS | Clickx Ventures NV | GARAGE WILLAME | FARMAFRAME

Other related companies as ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU: JOHANNES VAN DEN BROEK | P.V.D. EVENTS | Clickx Ventures NV | GARAGE WILLAME | FARMAFRAME

ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01781127929. Het bedrijf ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU bevindt zich op het adres: Hennestraat 7; 3740; Bilzen (Grote-Spouwen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 481,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Drawing offices. Producten gemaakt in ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU, openstaande posities, locatie van ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU op de kaart.

ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU, company assigned to the tax number BE01781127929. The company ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU is located at the address: Hennestraat 7; 3740; Bilzen (Grote-Spouwen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 481,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Drawing offices. Products created in ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU were not found.
The main activity of ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU is not available. You also can look at reviews of ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU, open positions, location of ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETB ENGINEERINGS EN TEKENBUREAU, employees, financial statistics.