VIVIANE BAILLY

Contactgegevens VIVIANE BAILLY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIVIANE BAILLY: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIVIANE BAILLY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LOMBRY 52; 4920; AYWAILLE, België

Telefoon (phone): 43846853 (+32-43846853) 43846853 (+32-43846853)

Fax (fax): +32 (53) 514-25-77 +32 (53) 514-25-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIVIANE BAILLY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIVIANE BAILLY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIVIANE BAILLY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIVIANE BAILLY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIVIANE BAILLY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIVIANE BAILLY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIVIANE BAILLY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIVIANE BAILLY
Products information VIVIANE BAILLY

BTW identificatienummer (tax): BE03351623535
Ondernemingsnummer: 9893707275
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in VIVIANE BAILLY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken; Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIVIANE BAILLY
(Get full report from official database of BE for VIVIANE BAILLY)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIVIANE BAILLY
Addition kinds of activities for VIVIANE BAILLY

449902. Water transport schoonmaakdiensten | Water transportation cleaning services
754900. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec
873201. Marktanalyse, bedrijfs- en economisch onderzoek | Market analysis, business, and economic research
20539902. Cakes, bakkerij: bevroren | Cakes, bakery: frozen
37140405. Hoorn, motorvoertuig | Horns, motor vehicle
51590202. paarden | Horses
54119901. Coöperatieve levensmiddelenwinkels | Cooperative food stores
96519906. Huur controlebureau, overheid | Rent control agency, government

Werken bij VIVIANE BAILLY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIVIANE BAILLY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIVIANE BAILLY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIVIANE BAILLY. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

  • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

  • Loonwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit bedrijf, die gespecialiseerd is in landbouw, is op zoek naar een algemene arbeider/loonwerker. Dit om versterking te bieden bij seizoensarbeid en kleinere opdrachten.

  • Administratief Bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het klassement en input.

  • Restaurateur monumenten (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ranst zijn wij op zoek naar een RESTAURATEUR MONUMENTEN (M/V). 

  • Lasser Halfautomaat (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een ervaren lasser/samensteller. Je zal instaan voor het lassen van metalen ramen, deuren, poorten,....

  • Calibration Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

  • Jobstudent stagehand (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

  • Jobstudent Horeca Zoo weekends + schoolvakanties (ook kerstvakantie) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo en kan op verschillende werkplekken ingeschakeld worden. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Technische bachelor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1674877-inline.html?cid=Partner_VDAB Sibelga beheert de distributienetten voor elektriciteit en aardgas in Brussel. We zorgen ervoor dat elke consument zijn energieleverancier kan kiezen door de verschillende operatoren toegang te verlenen tot de netten. We staan in voor de meteropname en de verwerking van alle meter- en verbruiksgegevens. Ook het beheer van de openbare verlichting van de gemeentewegen behoort tot onze taken. Je neemt deel aan de uitbouw of de dagelijkse exploitatie van de elektriciteits- en gasnetten in een onderneming die voor grote technologische uitdagingen staat (slimme meters, slimme netten, elektrische voertuigen, ...). Via een uitgebreid opleidingsprogramma krijg je de kans om je theoretische en praktische kennis uit te diepen en kennis te maken met onze specifieke activiteiten. Een functie met echte doorgroeimogelijkheden!

  • Aanwerving Specialist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WORKPLACE OPTIONS

    Type: Vaste Job

    Workplace Options: Workplace Options (WPO) is ‘s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welzijn van medewerkers. We bieden kwalitatieve ondersteuning voor medewerkers en diensten voor de balans werk-privé, alsook wellnesscoaching, psychologische doorverwijzingen en advies over een reeks thema’s gaande van werkgerelateerde en persoonlijke stress tot geestelijke gezondheid en crisisondersteuning. Onze service centers bevinden zich in Raleigh (VS), Toronto (Canada), Londen (UK), Dublin (Ierland), Rijsel en Parijs (Frankrijk), Gent (België), Lissabon (Portugal), Bangalore (India), Tokio (Japan), Jakarta (Indonesië), Shanghai (China) en Singapore (Singapore). We bieden ondersteuning aan meer dan 58 miljoen werknemers bij 90.000 organisaties in meer dan 200 landen. In het kader van onze groei in de Benelux werven we een Senior Accountmanager aan. Beschrijving: Wij zoeken in ons servicecentrum van Gent een Aanwerving Specialist die deel uit zal maken van het team. Verantwoordelijkheden van de functie: Rekruteren van dienstverleners binnen het psychosociale veld, die ondersteuning dienen aan te bieden aan werknemers en hun gezinsleden, in het kader van allerlei psychologische problemen, of die training en coaching kunnen aanbieden. Rekruteren van juristen in kader van eerstelijns juridische vragen. Dit binnen een specifieke regio (Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en eventueel daarbuiten. (Het globale wervingsgebied omvat alle locaties waar WPO actief is, momenteel 200 landen.) Opvolgen van de geleverde prestaties van de dienstverleners. Contactpunt zijn voor deze dienstverleners, correcte ondersteuning van en informatie verstrekken aan de dienstverleners. Koppelen van cliënten aan een geschikte dienstverlener. Contact opnemen met cliënten om contactdetails door te geven en dit in samenwerking met de klinische teams van WPO. Correct gebruik van het intern dataverwerkingssysteem.

  • Validation Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: AKKA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je stelt validatiedocumenten en testprotocollen op in een farmaceutische productieomgeving, je staat in voor de goedkeuring van deze documenten. Je behandelt niet-conformiteiten, je staat in voor de analyse van deze afwijkingen. Je werkt mee aan de implementatie van CAPA’s. Je communiceert vlot met andere afdelingen, en biedt waar nodig de nodige ondersteuning binnen jouw expertise.

Zoek naar antwoorden van VIVIANE BAILLY in sociale netwerken
Look for responds of VIVIANE BAILLY in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIVIANE BAILLY. Laat een reactie achter voor VIVIANE BAILLY. VIVIANE BAILLY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIVIANE BAILLY. Leave a respond for VIVIANE BAILLY. VIVIANE BAILLY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIVIANE BAILLY op de google maps. Adres en contacten VIVIANE BAILLY
Location of VIVIANE BAILLY on the google maps. Address and contacts of VIVIANE BAILLY

Andere gerelateerde bedrijven als come VIVIANE BAILLY VIVIANE BAILLY: Lorent p | SIERSCHOUWEN VAN BULCK | CARROSSERIE PEIRLINCK | EDOUARD LESENFANTS | HUIS LATR?

Other related companies as VIVIANE BAILLY: Lorent p | SIERSCHOUWEN VAN BULCK | CARROSSERIE PEIRLINCK | EDOUARD LESENFANTS | HUIS LATR?

VIVIANE BAILLY is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIVIANE BAILLY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03351623535. Het bedrijf VIVIANE BAILLY bevindt zich op het adres: RUE LOMBRY 52; 4920; AYWAILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dranken; Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in VIVIANE BAILLY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIVIANE BAILLY is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIVIANE BAILLY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIVIANE BAILLY, openstaande posities, locatie van VIVIANE BAILLY op de kaart.

VIVIANE BAILLY is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIVIANE BAILLY, company assigned to the tax number BE03351623535. The company VIVIANE BAILLY is located at the address: RUE LOMBRY 52; 4920; AYWAILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dranken; Voedingsspeciaalzaken. Products created in VIVIANE BAILLY were not found.
The main activity of VIVIANE BAILLY is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VIVIANE BAILLY is not available. You also can look at reviews of VIVIANE BAILLY, open positions, location of VIVIANE BAILLY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIVIANE BAILLY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIVIANE BAILLY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIVIANE BAILLY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIVIANE BAILLY, employees, financial statistics.