DRANKEN NEELS

Contactgegevens DRANKEN NEELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRANKEN NEELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRANKEN NEELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARSCHOTSESTEENWEG 4; 3201; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16221111 (+32-16221111) 16221111 (+32-16221111)

Fax (fax): +32 (12) 974-63-10 +32 (12) 974-63-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRANKEN NEELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRANKEN NEELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRANKEN NEELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRANKEN NEELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRANKEN NEELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRANKEN NEELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRANKEN NEELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRANKEN NEELS
Products information DRANKEN NEELS

BTW identificatienummer (tax): BE01880554199
Ondernemingsnummer: 2784454345
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in DRANKEN NEELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken; Dranken Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRANKEN NEELS
(Get full report from official database of BE for DRANKEN NEELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRANKEN NEELS
Addition kinds of activities for DRANKEN NEELS

391103. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings
509199. Sport- en recreatiegoederen, nec | Sporting and recreation goods, nec
28330201. Agar-agar (grond) | Agar-agar (ground)
38420107. Levensbeschermers, behalve kurk en opblaasbaar | Life preservers, except cork and inflatable
51220202. Razors, nonelectric | Razors, nonelectric
51490702. koekjes | Cookies
62899901. Financiële verslaggeving | Financial reporting

Werken bij DRANKEN NEELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRANKEN NEELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRANKEN NEELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRANKEN NEELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

  • Klusjesman (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

  • Medewerker kassa (M/V) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Harelbeke zijn wij op zoek naar een medewerker voor de kassa.

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • Student herfstvakantie | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een drukkerij te Herentals zijn we op zoek naar enkele studenten om tijdens de herfstvakantie te werken. Je zal aan de slag gaan in de productie en vooral fijn handwerk uitvoeren. We zoeken studenten om te werken van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober. Je werkt in dagdienst tussen 8u en 16u.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Student Sales Support (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar 2 studenten voor op de dienst Sales Support. Hierbij een greep uit je takenpakket: - Je maakt offertes op - Je verwerkt administratieve taken

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

  • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: YES Select

    Type: Vaste Job

    Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

  • KOK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Select HR Brugge

    Type: Vaste Job

    Samen met de andere werknemers zorg je voor lekkere buffetten (zowel koude als grill gerechten) Na de Service zorg je voor een propere keuken Bedrijfsprofiel: Onze klant is een leuke horecaketen met een goed werkgeversimago en restaurants verspreid over heel België. Dagelijks bieden zij een goede service aan en zorgen ze voor een sterke klantentevredenheid!  Ter versterking van hun team, zijn we op zoek naar een Kok te regio Kortrijk

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    bedienen van de gasten in de feestzaal ,

Zoek naar antwoorden van DRANKEN NEELS in sociale netwerken
Look for responds of DRANKEN NEELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRANKEN NEELS. Laat een reactie achter voor DRANKEN NEELS. DRANKEN NEELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRANKEN NEELS. Leave a respond for DRANKEN NEELS. DRANKEN NEELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRANKEN NEELS op de google maps. Adres en contacten DRANKEN NEELS
Location of DRANKEN NEELS on the google maps. Address and contacts of DRANKEN NEELS

Andere gerelateerde bedrijven als come DRANKEN NEELS DRANKEN NEELS: PAUL WUYTS | BERACO | S?BASTIEN PIERRE | MIKE'S MUSIC | HILDE SIJMONS

Other related companies as DRANKEN NEELS: PAUL WUYTS | BERACO | S?BASTIEN PIERRE | MIKE'S MUSIC | HILDE SIJMONS

DRANKEN NEELS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRANKEN NEELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880554199. Het bedrijf DRANKEN NEELS bevindt zich op het adres: AARSCHOTSESTEENWEG 4; 3201; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dranken; Dranken Gh. Producten gemaakt in DRANKEN NEELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRANKEN NEELS is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRANKEN NEELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRANKEN NEELS, openstaande posities, locatie van DRANKEN NEELS op de kaart.

DRANKEN NEELS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRANKEN NEELS, company assigned to the tax number BE01880554199. The company DRANKEN NEELS is located at the address: AARSCHOTSESTEENWEG 4; 3201; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dranken; Dranken Gh. Products created in DRANKEN NEELS were not found.
The main activity of DRANKEN NEELS is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRANKEN NEELS is not available. You also can look at reviews of DRANKEN NEELS, open positions, location of DRANKEN NEELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRANKEN NEELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRANKEN NEELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRANKEN NEELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRANKEN NEELS, employees, financial statistics.