VINS HENNEN

Contactgegevens VINS HENNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VINS HENNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VINS HENNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE NEUFORGE 4; 4170; COMBLAIN-AU-PONT, België

Telefoon (phone): 43691688 (+32-43691688) 43691688 (+32-43691688)

Fax (fax): +32 (51) 501-68-28 +32 (51) 501-68-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VINS HENNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VINS HENNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VINS HENNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VINS HENNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VINS HENNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VINS HENNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VINS HENNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VINS HENNEN
Products information VINS HENNEN

BTW identificatienummer (tax): BE05111358642
Ondernemingsnummer: 6291015625
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in VINS HENNEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VINS HENNEN
(Get full report from official database of BE for VINS HENNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VINS HENNEN
Addition kinds of activities for VINS HENNEN

025199. Broiler, frituur- en roosterkippen, nec | Broiler, fryer, and roaster chickens, nec
769908. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service
20320208. Mexicaans voedsel, nec: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mexican foods, nec: packaged in cans, jars, etc.
28340700. Vitamine-, voedings- en hematinepreparaten voor menselijk gebruik | Vitamin, nutrient, and hematinic preparations for human use
28650403. Teer | Tar
38420100. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment

Werken bij VINS HENNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VINS HENNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VINS HENNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VINS HENNEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • Keukenplaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een "keukenplaatser M/V" - Samen met je collega sta je in voor het plaatsen van keukens en maatkasten - Je zorgt voor een nette en verzorgde werkplek ter voorbereiding van de uit te voeren werken. - Je zorgt voor een nette en kwaliteitsvolle afwerking.

  • Tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een organisatie regio Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller.  Je zal de functie van credit controller A-Z op jouw nemen:  Banken inboeken Rappels sturen Mails mbt openstaande facturen beantwoorden/doorsturen naar de betreffende afdeling/opvolgen Dossiers advocaten voorbereiden Administratieve taken Boekhoudsysteem: Autoline  Stuur bij interesse je cv, alsook een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. 

  • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

  • Automechanieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Hasselt, Bree, Dilsen en Lommel zijn we op zoek naar een automekanieker m/v Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats.

  • Werfleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de werforganisatie en coördinatie op de werf vanaf de start tot de oplevering der werken je stuurt de eigen ploegen aan en coördineert de werken van onderaannemers je bent verantwoordelijk voor de korte termijn planning en bewaakt de overall planning je volgt de kwaliteit op en bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf je bent aanwezig op de werfvergaderingen en verzorgt de werfadministratie je rapporteert aan de projectleider

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag), voor een gastgezin wonende te Linden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Verkoper toonbank (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

  • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ieper/Veurne) - Zelfstandige basis (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, ziekenhuis en woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van VINS HENNEN in sociale netwerken
Look for responds of VINS HENNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VINS HENNEN. Laat een reactie achter voor VINS HENNEN. VINS HENNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VINS HENNEN. Leave a respond for VINS HENNEN. VINS HENNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VINS HENNEN op de google maps. Adres en contacten VINS HENNEN
Location of VINS HENNEN on the google maps. Address and contacts of VINS HENNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VINS HENNEN VINS HENNEN: AMBULANCES ASF-DZG | CENTRE PMS DE LA COMMUNAUTE FRANCAISE | Sonia | AMIC. TOPOLINO CAR BELG. | Vandenabeele Thierry

Other related companies as VINS HENNEN: AMBULANCES ASF-DZG | CENTRE PMS DE LA COMMUNAUTE FRANCAISE | Sonia | AMIC. TOPOLINO CAR BELG. | Vandenabeele Thierry

VINS HENNEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VINS HENNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05111358642. Het bedrijf VINS HENNEN bevindt zich op het adres: PLACE NEUFORGE 4; 4170; COMBLAIN-AU-PONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in VINS HENNEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VINS HENNEN is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VINS HENNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VINS HENNEN, openstaande posities, locatie van VINS HENNEN op de kaart.

VINS HENNEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is VINS HENNEN, company assigned to the tax number BE05111358642. The company VINS HENNEN is located at the address: PLACE NEUFORGE 4; 4170; COMBLAIN-AU-PONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dranken. Products created in VINS HENNEN were not found.
The main activity of VINS HENNEN is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VINS HENNEN is not available. You also can look at reviews of VINS HENNEN, open positions, location of VINS HENNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VINS HENNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VINS HENNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VINS HENNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VINS HENNEN, employees, financial statistics.