LE CAVEAU DE LA ROCHE

Contactgegevens LE CAVEAU DE LA ROCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE CAVEAU DE LA ROCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE CAVEAU DE LA ROCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D?HEUVAL 5; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE, België

Telefoon (phone): 10613477 (+32-10613477) 10613477 (+32-10613477)

Fax (fax): +32 (4) 720-75-34 +32 (4) 720-75-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE CAVEAU DE LA ROCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE CAVEAU DE LA ROCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE CAVEAU DE LA ROCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE CAVEAU DE LA ROCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE CAVEAU DE LA ROCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE CAVEAU DE LA ROCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE CAVEAU DE LA ROCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE CAVEAU DE LA ROCHE
Products information LE CAVEAU DE LA ROCHE

BTW identificatienummer (tax): BE08191101074
Ondernemingsnummer: 5649688720
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in LE CAVEAU DE LA ROCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE CAVEAU DE LA ROCHE
(Get full report from official database of BE for LE CAVEAU DE LA ROCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE CAVEAU DE LA ROCHE
Addition kinds of activities for LE CAVEAU DE LA ROCHE

017200. druiven | Grapes
329199. Schuurproducten, nec | Abrasive products, nec
34520201. Sluitringen | Lock washers
62110301. Minerale leasing dealers | Mineral leasing dealers
79991404. Vissersboten, feest: operatie | Fishing boats, party: operation

Werken bij LE CAVEAU DE LA ROCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE CAVEAU DE LA ROCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE CAVEAU DE LA ROCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE CAVEAU DE LA ROCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • Technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn we op zoek naar een allround technieker. Takenpakket: - Herstellingen uitvoeren aan witgoed - Toestellen ophalen en transporteren indien nodig

  • productiemedewerker te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn momenteel opzoek naar een gedreven productiemedewerker voor een klant gevestigd in Willebroek. Onze klant staat in voor de keuring, zandstralen en herspuiten van de gasflessen- duikflessen en de volledige assemblage van de flessen (nekringen – ventielen- overkapping, drukregelaars…). De flessen worden gevuld door de productiemedewerker en zijn gevuld vb met Helium, Zuurstof, Nitrogen, Argon,….. Om hun team te versterken, werven zij een productiemedewerker voor de afdeling afwerking aan. Je zal instaan om de gegevens van de flessen in te geven in het computersysteem van het bedrijf. Tevens zal je ventielen moeten aansluiten op de flessen.

  • Elektromecanicien m/v (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Kontich zijn wij op zoek naar een ervaren elektromecanicien m/v: - Je voert preventief onderhoud uit aan installaties op verplaatsing - Je zorgt voor een continue modernisatie van de installaties. - In geval van pannes doe je een interventie ter plaatse. - Je werkt pro-actief en oplossingsgericht in samenspraak met de klant - Je hebt direct contact met de klanten #elektro #elektromecanicien #mecanicien #techniek #installaties #onderhoud #installatie #depannage #service #mechanica #elektriciteit

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 28 u Moorslede (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student schoonmaak herfstvakantie m/v (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Voor de herfstvakantie zoeken wij een gemotiveerde student die graag in de schoonmaak wil werken!

  • Medewerker commercieel in vastgoedkantoor (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Comfortimmo

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand( m/v) die COMMERCIEEL is, DURFT te telefoneren en KAN prospecteren. iemand die op zoek gaat voor onze klanten naar de geschikte woning. leeftijd en diploma’s zijn van geen groot belang .wij hechten belang aan een POSITIEVE DOORZETTER ervaring in de verkoop kan alleen maar een pluspunt zijn ! ibo komt ook in aanmerking. wij bieden: vast loon , gsm abonnement, firmawagen na inlooptijd ben jij die witte raaf die wij zoeken? graag een telefoontje op 0492/889894

  • Interim Zorgkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

  • PLAATSER VAN KEUKENS TOT WINKELINRICHTING (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: 4K INTERIEUR

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespcialiseerd in interieurinrichting zijn we op zoek naar een plaatser. Je staat in voor het plaatsen van maatwerk voor verschillende soorten klanten: van particulieren tot winkels, apotheken... Het gaat over zeer gevarieerd werk met de eis naar een hoge afwerkingsgraad.

  • Stagiair public relations (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. Momenteel zoeken we een enthousiaste, geëngageerde stagiair ter ondersteuning van het PR-team in onze kantoren in Antwerpen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit de uitleen van de kledingcollecties aan stylisten die werken voor modemagazines, televisieprogramma’s en bekendheden. Daarnaast staat ook het contact met journalisten en bloggers centraal, net als het schrijven en vertalen van persberichten, ondersteunende administratieve taken en het assisteren bij eventuele presentaties en events, zoals onze halfjaarlijkse persdagen.

Zoek naar antwoorden van LE CAVEAU DE LA ROCHE in sociale netwerken
Look for responds of LE CAVEAU DE LA ROCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE CAVEAU DE LA ROCHE. Laat een reactie achter voor LE CAVEAU DE LA ROCHE. LE CAVEAU DE LA ROCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE CAVEAU DE LA ROCHE. Leave a respond for LE CAVEAU DE LA ROCHE. LE CAVEAU DE LA ROCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE CAVEAU DE LA ROCHE op de google maps. Adres en contacten LE CAVEAU DE LA ROCHE
Location of LE CAVEAU DE LA ROCHE on the google maps. Address and contacts of LE CAVEAU DE LA ROCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE CAVEAU DE LA ROCHE LE CAVEAU DE LA ROCHE: M. & D. | De Vos M | ATEA-DEAL | Franco Belge | LASER COPY SERVICES

Other related companies as LE CAVEAU DE LA ROCHE: M. & D. | De Vos M | ATEA-DEAL | Franco Belge | LASER COPY SERVICES

LE CAVEAU DE LA ROCHE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE CAVEAU DE LA ROCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08191101074. Het bedrijf LE CAVEAU DE LA ROCHE bevindt zich op het adres: RUE D?HEUVAL 5; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 305,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in LE CAVEAU DE LA ROCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE CAVEAU DE LA ROCHE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE CAVEAU DE LA ROCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE CAVEAU DE LA ROCHE, openstaande posities, locatie van LE CAVEAU DE LA ROCHE op de kaart.

LE CAVEAU DE LA ROCHE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE CAVEAU DE LA ROCHE, company assigned to the tax number BE08191101074. The company LE CAVEAU DE LA ROCHE is located at the address: RUE D?HEUVAL 5; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 305,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dranken. Products created in LE CAVEAU DE LA ROCHE were not found.
The main activity of LE CAVEAU DE LA ROCHE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LE CAVEAU DE LA ROCHE is not available. You also can look at reviews of LE CAVEAU DE LA ROCHE, open positions, location of LE CAVEAU DE LA ROCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE CAVEAU DE LA ROCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE CAVEAU DE LA ROCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE CAVEAU DE LA ROCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE CAVEAU DE LA ROCHE, employees, financial statistics.