GALTRACO KAAPSE WIJNEN

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • GALTRACO KAAPSE WIJNEN
Private companiesDepository Institutions • GALTRACO KAAPSE WIJNEN

Contactgegevens GALTRACO KAAPSE WIJNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GALTRACO KAAPSE WIJNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GALTRACO KAAPSE WIJNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE NIEUWSTRAAT 31 /1; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32260251 32260251

Fax (fax): +32 (2) 358-38-86 +32 (2) 358-38-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GALTRACO KAAPSE WIJNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GALTRACO KAAPSE WIJNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GALTRACO KAAPSE WIJNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GALTRACO KAAPSE WIJNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GALTRACO KAAPSE WIJNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GALTRACO KAAPSE WIJNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GALTRACO KAAPSE WIJNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GALTRACO KAAPSE WIJNEN
Products information GALTRACO KAAPSE WIJNEN

BTW identificatienummer (tax): BE01908020019
Ondernemingsnummer: 1902252197
Hoofdstad (capital): 962,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 185,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in GALTRACO KAAPSE WIJNEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GALTRACO KAAPSE WIJNEN
(Get full report from official database of BE for GALTRACO KAAPSE WIJNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GALTRACO KAAPSE WIJNEN
Addition kinds of activities for GALTRACO KAAPSE WIJNEN

417399. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
28650307. chloorbenzeen | Chlorobenzene
28999925. Hittebehandeling zouten | Heat treating salts
32690205. Slijpmedia, aardewerk | Grinding media, pottery
33399912. Rhenium-raffinage (primair) | Rhenium refining (primary)
55990102. Glijders, behalve hangen | Gliders, except hang
79410202. Sportveld of stadion operator, het promoten van sportevenementen | Sports field or stadium operator, promoting sports events

Werken bij GALTRACO KAAPSE WIJNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GALTRACO KAAPSE WIJNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GALTRACO KAAPSE WIJNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GALTRACO KAAPSE WIJNEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

  • Administratief bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • All-round productiemedewerker gezocht in Lokeren - 38 u/w (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een productiemedewerker / heftruckbestuurder. Je werkt actief mee in de productie en je zorgt voor de bevoorrading van de lijnen. Daarnaast sta je in voor manuele orderpicking, stockbeheer, het laden van containers, het algemeen onderhoud, het beheer van het afvalpark e.d.

  • SCHRIJNWERKER RAMEN EN DEUREN ATELIER/VERPLAATSING (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kapellen zijn wij op zoek naar SCHRIJNWERKER atelier/verplaatsing met volgend takenpakket: * Je bent werkzaam in zowel het atelier als op verplaatsing * Montage van houten ramen en deuren * Voorbereidende werken in het atelier voor binnendeuren, interieur materialen e.a.

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Peer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wakkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAKKERZEEL)

    Regio: WAKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student schoonmaak gezocht voor een bedrijf in Antwerpen. Opdracht loopt van 07/09-21/9

  • Onderwijzer ASV (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: MPI HELIX

    Type: Werfreserve

    Onderwijzer Type 2 + autiwerking Onderwijzer Type 9 Onderwijzer Type BA

  • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van GALTRACO KAAPSE WIJNEN in sociale netwerken
Look for responds of GALTRACO KAAPSE WIJNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GALTRACO KAAPSE WIJNEN. Laat een reactie achter voor GALTRACO KAAPSE WIJNEN. GALTRACO KAAPSE WIJNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GALTRACO KAAPSE WIJNEN. Leave a respond for GALTRACO KAAPSE WIJNEN. GALTRACO KAAPSE WIJNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GALTRACO KAAPSE WIJNEN op de google maps. Adres en contacten GALTRACO KAAPSE WIJNEN
Location of GALTRACO KAAPSE WIJNEN on the google maps. Address and contacts of GALTRACO KAAPSE WIJNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GALTRACO KAAPSE WIJNEN GALTRACO KAAPSE WIJNEN: GASTON ROLAND | ORNI-MONDO | S. BOSSART | Batec BVBA | ANN MESSENS

Other related companies as GALTRACO KAAPSE WIJNEN: GASTON ROLAND | ORNI-MONDO | S. BOSSART | Batec BVBA | ANN MESSENS

GALTRACO KAAPSE WIJNEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GALTRACO KAAPSE WIJNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01908020019. Het bedrijf GALTRACO KAAPSE WIJNEN bevindt zich op het adres: LANGE NIEUWSTRAAT 31 /1; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 962,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 185,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in GALTRACO KAAPSE WIJNEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GALTRACO KAAPSE WIJNEN is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GALTRACO KAAPSE WIJNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GALTRACO KAAPSE WIJNEN, openstaande posities, locatie van GALTRACO KAAPSE WIJNEN op de kaart.

GALTRACO KAAPSE WIJNEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is GALTRACO KAAPSE WIJNEN, company assigned to the tax number BE01908020019. The company GALTRACO KAAPSE WIJNEN is located at the address: LANGE NIEUWSTRAAT 31 /1; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 962,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 185,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dranken. Products created in GALTRACO KAAPSE WIJNEN were not found.
The main activity of GALTRACO KAAPSE WIJNEN is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GALTRACO KAAPSE WIJNEN is not available. You also can look at reviews of GALTRACO KAAPSE WIJNEN, open positions, location of GALTRACO KAAPSE WIJNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GALTRACO KAAPSE WIJNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GALTRACO KAAPSE WIJNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GALTRACO KAAPSE WIJNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GALTRACO KAAPSE WIJNEN, employees, financial statistics.