Boulangerie New Bloch

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Boulangerie New Bloch
Private companiesTransportation by Air • Boulangerie New Bloch

Contactgegevens Boulangerie New Bloch: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boulangerie New Bloch: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boulangerie New Bloch

Regio (region): Liège, België

Adres (address): Rue du Centre 9; 4000; Liège 1 (Sclessin), België

Telefoon (phone): 04 253 39 64 (+32-04 253 39 64) 04 253 39 64 (+32-04 253 39 64)

Fax (fax): +32 (63) 519-21-21 +32 (63) 519-21-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boulangerie New Bloch: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boulangerie New Bloch"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boulangerie New Bloch"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boulangerie New Bloch, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boulangerie New Bloch. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boulangerie New Bloch, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boulangerie New Bloch. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boulangerie New Bloch
Products information Boulangerie New Bloch

BTW identificatienummer (tax): BE04866088867
Ondernemingsnummer: 4089080810
Hoofdstad (capital): 219,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 543,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Boulangerie New Bloch zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boulangerie New Bloch
(Get full report from official database of BE for Boulangerie New Bloch)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boulangerie New Bloch
Addition kinds of activities for Boulangerie New Bloch

22530205. Sjaals, breien | Shawls, knit
36219905. Generatoren voor batterijladers | Generators for storage battery chargers
36290202. Condensatoren, vaste of variabele | Capacitors, fixed or variable
38440000. Röntgenapparatuur en buizen | X-ray apparatus and tubes
52110202. Deuren, hout of metaal, behalve storm | Doors, wood or metal, except storm
54619908. zoute krakelingen | Pretzels
57350202. CD's | Compact discs
79480203. Dragstrip operatie | Dragstrip operation
87339904. Wetenschappelijk onderzoeksbureau | Scientific research agency

Werken bij Boulangerie New Bloch: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boulangerie New Bloch: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boulangerie New Bloch. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boulangerie New Bloch. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie arbeider bij Colruyt Group (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie arbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen potjes op de machine zetten het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…) maken van salades (krabsla, vleessla,…) verpakken etiketteren … Dat zijn de verschillende taken van een productie arbeider.

  • Spontane sollicitatie - Administratie en IT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: AZ Turnhout

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt, maar vond je hiervoor geen vacature in ons vacature-overzicht? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Student weekend verkoop (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Studentenjob

    Gekende meubelzaak in het Waasland. Je staat in voor de verkoop van meubels op verschillende afdelingen.

  • Werkvoorbereider met IT-achtergrond - Regio Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Affiniteit voor de Bouwsector? En meer specifiek de niche 'Afwerking'? Dan kan je maar beter meteen solliciteren om deel uit te maken van één van de beste teams in Vlaanderen. Lees hier meer over ons aanbod: Je werkt graag ondersteunend in de bouw, waar je instaat voor de voorbereiding van meerdere projecten. Je hebt een voeling voor IT en vormt een team met het tekenbureau. Op deze manier bereid je de productie voor op administratief vlak en sta je in voor de opvolging van de productieactiviteiten van verschillende projecten. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van orders voor inkoop, productie en logistiek en maak je materiaalstaten op. Je geeft technisch advies aan de klant. De firma werkt met een extern tekenbureau en de werkvoorbereider moet alle plannen analyseren en voorbereiden, ... Kortom, je regelt alles i.v.m. de werven van binnenuit. Om de functie optimaal te kunnen uitvoeren krijg je de nodige interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

  • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • CNC Frezer (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VEF

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de CNC machine.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - Omring je met expertise - 3.500/mnd (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in het Kempense Zoersel, is een zoektocht gestart naar een nieuwe medewerker om hun tienkoppig team aan te vullen. Ze zijn meer dan 20 jaar geleden opgericht als een algemeen administratief kantoor, en zo verder uitgegroeid tot een IAB Accountantskantoor. Het cliënteel dat ze boekhoudkundig en fiscaal ondersteunen bestaat uit enkele lokale KMO's en eenmanszaken; Hiervoor hanteren ze een persoonlijke aanpak en proberen ze dichtbij hun klanten te staan; Alle medewerkers in het kantoor zijn in het bezit van een IAB of BIBF titel, waardoor je omgeven wordt door een grote hoeveelheid expertise. Hun zoektocht gaat uit naar een dossierbeheerder / boekhouder / accountant met alvast een stevige portie ervaring achter de rug. We geven hier wat meer uitleg over de details van deze functie. Dossierbeheerder met ervaring - De verantwoordelijkheden Je zal in deze functie het volledige dossierbeheer van A tot Z uitvoeren: Hierbij hoort ook een stuk hands-on inboekingswerk om de dossiers te leren kennen; Je behandelt het volledige dossier, inclusief de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; De dossiers afsluiten hoort hier ook bij, er zal samen worden afgestemd in welke mate dit voor jou mogelijk is. Je werkt in deze functie uiteraard steeds samen met de zaakvoerder en adviseurs, die je werk controleren en je ondersteunen.

  • Podoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van Boulangerie New Bloch in sociale netwerken
Look for responds of Boulangerie New Bloch in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boulangerie New Bloch. Laat een reactie achter voor Boulangerie New Bloch. Boulangerie New Bloch bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boulangerie New Bloch. Leave a respond for Boulangerie New Bloch. Boulangerie New Bloch on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boulangerie New Bloch op de google maps. Adres en contacten Boulangerie New Bloch
Location of Boulangerie New Bloch on the google maps. Address and contacts of Boulangerie New Bloch

Andere gerelateerde bedrijven als come Boulangerie New Bloch Boulangerie New Bloch: CBC | Bochner A | CYCLO 2000 | LA POSTE | Plaske ('t)

Other related companies as Boulangerie New Bloch: CBC | Bochner A | CYCLO 2000 | LA POSTE | Plaske ('t)

Boulangerie New Bloch is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Liège, België. De volledige naam van het bedrijf is Boulangerie New Bloch, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04866088867. Het bedrijf Boulangerie New Bloch bevindt zich op het adres: Rue du Centre 9; 4000; Liège 1 (Sclessin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 219,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 543,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Boulangerie New Bloch zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boulangerie New Bloch is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boulangerie New Bloch is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boulangerie New Bloch, openstaande posities, locatie van Boulangerie New Bloch op de kaart.

Boulangerie New Bloch is a company, that was registered 2018 in Liège region, Belgium. Full name of company is Boulangerie New Bloch, company assigned to the tax number BE04866088867. The company Boulangerie New Bloch is located at the address: Rue du Centre 9; 4000; Liège 1 (Sclessin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 219,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 543,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Boulangerie New Bloch were not found.
The main activity of Boulangerie New Bloch is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Boulangerie New Bloch is not available. You also can look at reviews of Boulangerie New Bloch, open positions, location of Boulangerie New Bloch on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boulangerie New Bloch, Liège: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boulangerie New Bloch, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boulangerie New Bloch, Liège: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boulangerie New Bloch, employees, financial statistics.