FE. DE LAMOTTE

Contactgegevens FE. DE LAMOTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. DE LAMOTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. DE LAMOTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-LAURENT 176; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42261365 (+32-42261365) 42261365 (+32-42261365)

Fax (fax): +32 (15) 382-62-24 +32 (15) 382-62-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. DE LAMOTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. DE LAMOTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. DE LAMOTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. DE LAMOTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. DE LAMOTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. DE LAMOTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. DE LAMOTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. DE LAMOTTE
Products information FE. DE LAMOTTE

BTW identificatienummer (tax): BE04034698486
Ondernemingsnummer: 6673339843
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FE. DE LAMOTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. DE LAMOTTE
(Get full report from official database of BE for FE. DE LAMOTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. DE LAMOTTE
Addition kinds of activities for FE. DE LAMOTTE

3743. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
22590100. Handschoenen en mittens, breien | Gloves and mittens, knit
39490806. Ping-pong apparatuur en benodigdheden, behalve tafels | Ping-pong equipment and supplies, except tables
73891705. Jachtmakelaars | Yacht brokers
79999913. Slot-car racebaan | Slot-car race track

Werken bij FE. DE LAMOTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. DE LAMOTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. DE LAMOTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. DE LAMOTTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Analist - Ontwikkelaar DWH/BI (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er is 1 plaats vacant bij het Business Intelligence Competence Center van de FOD Beleid en Ondersteuning, Simon Bolivarlaan 30 te 1000 Brussel. Het Business Intelligence Competence Center (BICC) maakt deel uit van het DG Begroting en Beleidsevaluatie van de FOD Beleid en Ondersteuning (FOD BOSA). Het BICC verzamelt en publiceert de strategische data over de federale overheid. Het BICC werkt tevens rond kwaliteitsmanagement en een beleid rond klantgerichtheid. FOD BOSA voorziet in een uitgebreide rapportering over de informatie waarover het beschikt, onder andere de loon- en boekhoudgegevens … Naast een brede set van standaardrapporten, levert FOD BOSA ook rapporten op maat ten behoeve van het strategische beleid van haar klanten. Je staat in voor zowel de technische analyse als de ontwikkeling en programmatie van ETL ketens, cubes en data marts Je verzekert dat de technische DWH/BI architectuur voldoet aan de verwachtingen, normen en processen. Je vertaalt de BI noden in technische oplossingen, zowel op niveau van de modellering als de bronnen/target. Je definieert de technische analyse van de gegevens om bij te dragen tot de definitie van de ETL-keten en zorgt voor het opstellen van documenten en procedures. Je werkt mee aan de publicatie en het onderhoud van de technische definities van de verschillende onderdelen van het DWH. Je voert impactanalyses uit op de BI objecten. Je valideert de ontwikkeling van ETL. Je creëert pakketten en integratie in scheduler. Je optimaliseert « uploads ». Je creëert documenten en uploadprocedures. Je biedt ondersteuning bij het oplossen van incidenten ETL/BI.

  • Chauffeur CE - Terbergchauffeur / Spotter - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een échte uitdaging als chauffeur CE? Voor onze klant uit de voedingssector zoeken wij voor de maanden juli, augustus en september chauffeurs die met een terberg kunnen rijden of dit graag willen leren. Ook minder ervaren maar gemotiveerde chauffeurs komen in aanmerking en je hoeft NIET in het bezit te zijn van een code95. Ben je dus een kei in manouvreren of zou je dit graag willen worden? Dan is dit de kans van je leven! Je verplaatst de aanhangwagens tegen en van de kaai, je koppelt deze op een correcte manier aan en af, je zet deze weer vertrekkensklaar en bent zo dus de meest onmisbare schakel in dit efficiënt transportproces. Je werkt van maandag tot vrijdag tussen de 8 en 10 uur per dag, het opstartuur kan wekelijks veranderen en zo werk je soms ook s'nachts.

  • Schrijnwerker (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Koersel zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker voor zowel plaatsing van buitenschrijnwerk als werken met houtbewerkingsmachines in het atelier.  Carports, tuinhuizen, gevelbekledingen, ... 

  • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - net@werk - Dikkebus (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • Bijlesgever chemie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

  • Zelfstandige gids (kinderen/tieners) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je animeert rondleidingen van de permanente en tijdelijke tentoonstellingen Je beheert groepen met verschillende achtergronden (voornamelijk schoolgroepen) Je zal jouw verhaal aan de verschillende doelgroepen moeten aanpassen. Je leidt de bezoekers rond bij de verschillende rondleidingen. (de klassieker, de evenementen en de workshops) De groepen kunnen max 30 personen tellen. Jouw verantwoordelijkheid is om het bezoek te personaliseren en het verhaal op jouw eigen manier te vertellen Je verzamelt feedback van de bezoekers over jouw manier van rondleiden, alle informatie die je op dat moment verzamelt, wordt met de contactpersoon besproken

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van FE. DE LAMOTTE in sociale netwerken
Look for responds of FE. DE LAMOTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. DE LAMOTTE. Laat een reactie achter voor FE. DE LAMOTTE. FE. DE LAMOTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. DE LAMOTTE. Leave a respond for FE. DE LAMOTTE. FE. DE LAMOTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. DE LAMOTTE op de google maps. Adres en contacten FE. DE LAMOTTE
Location of FE. DE LAMOTTE on the google maps. Address and contacts of FE. DE LAMOTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. DE LAMOTTE FE. DE LAMOTTE: DRIEGHE M | ISOGETRA | GARAGE LAICHE | GAMMASSUR | Gifila SA

Other related companies as FE. DE LAMOTTE: DRIEGHE M | ISOGETRA | GARAGE LAICHE | GAMMASSUR | Gifila SA

FE. DE LAMOTTE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. DE LAMOTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04034698486. Het bedrijf FE. DE LAMOTTE bevindt zich op het adres: RUE SAINT-LAURENT 176; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 606,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in FE. DE LAMOTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. DE LAMOTTE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. DE LAMOTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. DE LAMOTTE, openstaande posities, locatie van FE. DE LAMOTTE op de kaart.

FE. DE LAMOTTE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. DE LAMOTTE, company assigned to the tax number BE04034698486. The company FE. DE LAMOTTE is located at the address: RUE SAINT-LAURENT 176; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 606,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dranken. Products created in FE. DE LAMOTTE were not found.
The main activity of FE. DE LAMOTTE is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. DE LAMOTTE is not available. You also can look at reviews of FE. DE LAMOTTE, open positions, location of FE. DE LAMOTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. DE LAMOTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. DE LAMOTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. DE LAMOTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. DE LAMOTTE, employees, financial statistics.