Boulangerie Karel

Contactgegevens Boulangerie Karel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boulangerie Karel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boulangerie Karel

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Chemin de la Procession 52; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 87 56 42 (+32-065 87 56 42) 065 87 56 42 (+32-065 87 56 42)

Fax (fax): +32 (11) 375-73-66 +32 (11) 375-73-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boulangerie Karel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boulangerie Karel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boulangerie Karel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boulangerie Karel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boulangerie Karel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boulangerie Karel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boulangerie Karel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boulangerie Karel
Products information Boulangerie Karel

BTW identificatienummer (tax): BE08771453857
Ondernemingsnummer: 4288757324
Hoofdstad (capital): 811,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Boulangerie Karel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boulangerie Karel
(Get full report from official database of BE for Boulangerie Karel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boulangerie Karel
Addition kinds of activities for Boulangerie Karel

8399. Sociale diensten, nec | Social services, nec
331302. Ferroalliages | Ferroalloys
472901. Transport ticket kantoren | Transportation ticket offices
563200. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten | Women's accessory and specialty stores
14229901. Calcareous tufa, gebroken en gebroken-steengroeven | Calcareous tufa, crushed and broken-quarrying
17990800. Decontaminatie diensten | Decontamination services
35929900. Carburatoren, zuigers, ringen, kleppen, nec | Carburetors, pistons, rings, valves, nec
37649902. Geleide raket- en ruimtevoertuigmotoren, onderzoek en ontwikkeling. | Guided missile and space vehicle engines, research & devel.
76992207. Levensreddings- en overlevingsapparatuur, niet-medisch: reparatie | Life saving and survival equipment, non-medical: repair

Werken bij Boulangerie Karel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boulangerie Karel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boulangerie Karel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boulangerie Karel. Looking for open vacancies in other companies

  • Administration Officer - tijdelijk project (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een full-time administration officer om het team in Brussel te vervoegen. Hierbij kom je terecht in een zeer dynamische omgeving waar geen enkele dag dezelfde is. Het groeiend aantal klanten met steeds hogere verwachtingen, de wijzigende regelgeving, de verdere digitalisering van onze business, de brede waaier aan projecten en onze grote commerciële campagnes, zorgen ervoor dat geen enkele dag dezelfde is. Het team waarin jij terecht zal komen zal de motor vormen in dit alles. Je zal instaan voor de volledige administratieve verwerking voor onze klanten en staan ze met raad en daad bij als ze hierrond vragen of bemerkingen hebben. Dit betekent dat we heel vaak rechtstreeks in contact komen met klanten, maar ook met KBC-/CBC-kantoren en andere interne diensten. Heldere communicatie en 5*-service zijn hierbij troef. De opdrachten omvatten de volledige levensloop: van het openen van een rekening, het transfereren van effecten, het overschrijven van gelden, het vervangen van defecte toestellen, tot het afsluiten van rekeningen. Aangezien dit werk rechtstreekse impact heeft op onze klant, zijn tijdigheid en accuraatheid van cruciaal belang. Als team staan we voor verschillende belangrijke uitdagingen, zoals de toenemende regelgeving, het verder automatiseren van onze processen, het verbeteren van onze customer experience,…

  • Verkoper Food (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een verkoper voor de groenten- en fruitafdeling. Je wordt 20 u per week tewerkgesteld. Het gaat om een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je pakt de producten uit je vult de winkel aan je doet een kwaliteitscontrole je helpt klanten verder die vragen hebben

  • Veldmedewerker rijbewijs G (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een veldmedewerker die in het bezit is van een rijbewijs G (tractor) en een fytolicentie.

  • Technisch tekenaar - ontwerper elektromechanische installaties (m-v) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ontwerpt elektrische schema's en kabelliggingsplannen. Je tekent deze uit in Eplan en AutoCAD. Je volgt de designs administratief op, al blijft jouw hoofdtaak het ontwerpen en tekenen.

  • Werfleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een WERFLEIDER (M/V). TAKEN:  Je beheert gelijklopende werven in uitvoering;  Je staat in voor een vlotte praktische werforganisatie; Je stuurt onze werfploegen en onderaannemers aan.

  • Mecanicien van tuinmachines (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle, een tuin- en dierspeciaalzaak, zoek wij een mecanicien voor grasmaaiers. Je onderhoudt of herstelt motoren, onderdelen en uitrusting van tuinmaterieel en ander materieel met tweetakt- of viertaktmotoren. Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Je bent ook bereidt om in te springen bij het verkopen van grasmaaiers. Vind jij je terug in de bovenstaande functieomschrijving? Dan bij jij de persoon die wij zoeken! Solliciteer snel door je CV met motivatie door te sturen naar [email protected].

  • Huishoudhulp regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

  • WERFLEIDER BOUW (Betonwerken) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BETON EN GRONDWERKEN VAN GAEVEREN

    Type: Vaste Job

    Voor onze groeiende familiale KMO met onberispte reputatie, zoeken we dringend versterking ! Je staat in voor dagelijkse allround ondersteuning van onze betonprojecten (grond-, riolerings-, bewapenings- en bekistingswerken) : Contact met architecten, klanten, leveranciers, collega's, ... Werk- en werfvoorbereiding (coördineren leveringen, bestellingen, praktische organisatie, ...) Meetstaten en vorderingsstaten bijhouden Controles uitvoeren : plannen, borderels, metingen op de werf zowel voor, tijdens als na uitvoering Eventueel ondersteuning bieden bij uitzetten assen en passen We staan open voor zowel een junior als ervaren werfleider.

  • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

Zoek naar antwoorden van Boulangerie Karel in sociale netwerken
Look for responds of Boulangerie Karel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boulangerie Karel. Laat een reactie achter voor Boulangerie Karel. Boulangerie Karel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boulangerie Karel. Leave a respond for Boulangerie Karel. Boulangerie Karel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boulangerie Karel op de google maps. Adres en contacten Boulangerie Karel
Location of Boulangerie Karel on the google maps. Address and contacts of Boulangerie Karel

Andere gerelateerde bedrijven als come Boulangerie Karel Boulangerie Karel: Moisson (La)-Le 210 | LE SALON | Giart J | Gremling Nathalie | Verbeek Lief

Other related companies as Boulangerie Karel: Moisson (La)-Le 210 | LE SALON | Giart J | Gremling Nathalie | Verbeek Lief

Boulangerie Karel is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is Boulangerie Karel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08771453857. Het bedrijf Boulangerie Karel bevindt zich op het adres: Chemin de la Procession 52; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 811,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Boulangerie Karel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boulangerie Karel is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boulangerie Karel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boulangerie Karel, openstaande posities, locatie van Boulangerie Karel op de kaart.

Boulangerie Karel is a company, that was registered 2008 in Mons region, Belgium. Full name of company is Boulangerie Karel, company assigned to the tax number BE08771453857. The company Boulangerie Karel is located at the address: Chemin de la Procession 52; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 811,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Boulangerie Karel were not found.
The main activity of Boulangerie Karel is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Boulangerie Karel is not available. You also can look at reviews of Boulangerie Karel, open positions, location of Boulangerie Karel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boulangerie Karel, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boulangerie Karel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boulangerie Karel, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boulangerie Karel, employees, financial statistics.