DANCE EVENTS ENTERTAINMENT

Contactgegevens DANCE EVENTS ENTERTAINMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANCE EVENTS ENTERTAINMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANCE EVENTS ENTERTAINMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOCHTLAAN 16; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89307326 (+32-89307326) 89307326 (+32-89307326)

Fax (fax): +32 (81) 958-62-47 +32 (81) 958-62-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANCE EVENTS ENTERTAINMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANCE EVENTS ENTERTAINMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANCE EVENTS ENTERTAINMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANCE EVENTS ENTERTAINMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANCE EVENTS ENTERTAINMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANCE EVENTS ENTERTAINMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANCE EVENTS ENTERTAINMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANCE EVENTS ENTERTAINMENT
Products information DANCE EVENTS ENTERTAINMENT

BTW identificatienummer (tax): BE01067840576
Ondernemingsnummer: 5848815917
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 435,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in DANCE EVENTS ENTERTAINMENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement; Huishoudapparaten,televisies and radio's; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANCE EVENTS ENTERTAINMENT
(Get full report from official database of BE for DANCE EVENTS ENTERTAINMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANCE EVENTS ENTERTAINMENT
Addition kinds of activities for DANCE EVENTS ENTERTAINMENT

072202. Fruit en boom noten, machine oogstdiensten | Fruit and tree nuts, machine harvesting services
23890104. Regalia | Regalia
30210104. Gaiters, rubber of rubber gesolde stof | Gaiters, rubber or rubber soled fabric
30899915. Lenzen, behalve optische: kunststoffen | Lenses, except optical: plastics
35470101. Billet molens | Billet mills
39520212. Lettering instrumenten, artiesten ' | Lettering instruments, artists'
75340000. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops

Werken bij DANCE EVENTS ENTERTAINMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANCE EVENTS ENTERTAINMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANCE EVENTS ENTERTAINMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANCE EVENTS ENTERTAINMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/Inpakster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het inpakken van afgewerkte kledij. Je bent bereid om in te springen in de stikafdeling wanneer nodig. Je hoeft geen ervaren stikster/stikker te zijn, maar eenvoudige bewerkingen moeten kunnen uitgevoerd worden, dit kan zeker aangeleerd worden.

  • Toonbankverkoper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Turnhout- Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging. - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Schrijnwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lo-Reninge die gespecialiseerd is in de vervaardiging en in het plaatsen van zowel binnen- als buitenschrijnwerk zijn we op zoek een schrijnwerker. Je zal instaan voor het plaatsen van plafonds, het plaatsen van kastenwerk, ..

  • Verkoper Leen Bakker Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie is de hele winkel uw werkterrein. Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. U adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast zorgt u samen met uw collega’s voor een net en prettig winkelbeeld door het aanvullen van de schappen en het prijzen van de artikelen.

  • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Evergem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

  • PREVENTIE- EN SECURITY ADVISOR (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Zaventem

    Type: Vaste Job

    * Retail sector * Preventieadviseur niveau 1 * Anderlecht Hays Construction & Property is op zoek naar een preventieadviseur en security-adviseur voor een bekende internationale klant in de retailsector. Als preventieadviseur ben je de persoon die instaat voor het verzekeren van het welzijn van je collega's en de klanten. Je zal bestaande en nieuwe risico's identificeren en tot het minimum beperken. Daarnaast sta je ook in voor het vermijden van diefstal en fraude binnen deze retailomgeving. Je zal hierbij de safety en security strategie implementeren en procedures standaardiseren. Je draagt de verantwoordelijkheid over de EHBO-ploeg en op strategisch vlak zal je samen met de verantwoordelijke de budgetten beheren en opvolgen.

  • Chauffeur CE - dagritten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Een transportbedrijf in Menen zoekt een vrachtwagenchauffeur CE voor dagritten in België, Nederland en Frankrijk. Je vervoert allerhande palletgoederen per vrachtwagen met zeil. Na een geslaagde interim-periode krijg je je vast contract aangeboden. Uiteraard kun je de nodige documenten voorleggen. Verder zijn klantvriendelijkheid en stiptheid belangrijke vereisten. Een onmiddellijke opstart is mogelijk.

  • Flexi-jobs (kassamedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van DANCE EVENTS ENTERTAINMENT in sociale netwerken
Look for responds of DANCE EVENTS ENTERTAINMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANCE EVENTS ENTERTAINMENT. Laat een reactie achter voor DANCE EVENTS ENTERTAINMENT. DANCE EVENTS ENTERTAINMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANCE EVENTS ENTERTAINMENT. Leave a respond for DANCE EVENTS ENTERTAINMENT. DANCE EVENTS ENTERTAINMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANCE EVENTS ENTERTAINMENT op de google maps. Adres en contacten DANCE EVENTS ENTERTAINMENT
Location of DANCE EVENTS ENTERTAINMENT on the google maps. Address and contacts of DANCE EVENTS ENTERTAINMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come DANCE EVENTS ENTERTAINMENT DANCE EVENTS ENTERTAINMENT: SNOOKER KORTENBERG | WOUTERS | Drie Linden (De) | Elcontrol Benelux B.V.B.A. | Boubsy NV

Other related companies as DANCE EVENTS ENTERTAINMENT: SNOOKER KORTENBERG | WOUTERS | Drie Linden (De) | Elcontrol Benelux B.V.B.A. | Boubsy NV

DANCE EVENTS ENTERTAINMENT is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANCE EVENTS ENTERTAINMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01067840576. Het bedrijf DANCE EVENTS ENTERTAINMENT bevindt zich op het adres: BOCHTLAAN 16; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 435,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Divers amusement; Huishoudapparaten,televisies and radio's; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in DANCE EVENTS ENTERTAINMENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANCE EVENTS ENTERTAINMENT is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANCE EVENTS ENTERTAINMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANCE EVENTS ENTERTAINMENT, openstaande posities, locatie van DANCE EVENTS ENTERTAINMENT op de kaart.

DANCE EVENTS ENTERTAINMENT is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANCE EVENTS ENTERTAINMENT, company assigned to the tax number BE01067840576. The company DANCE EVENTS ENTERTAINMENT is located at the address: BOCHTLAAN 16; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 435,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Divers amusement; Huishoudapparaten,televisies and radio's; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in DANCE EVENTS ENTERTAINMENT were not found.
The main activity of DANCE EVENTS ENTERTAINMENT is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DANCE EVENTS ENTERTAINMENT is not available. You also can look at reviews of DANCE EVENTS ENTERTAINMENT, open positions, location of DANCE EVENTS ENTERTAINMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANCE EVENTS ENTERTAINMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANCE EVENTS ENTERTAINMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANCE EVENTS ENTERTAINMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANCE EVENTS ENTERTAINMENT, employees, financial statistics.